Ovo je žena koja je džipom blokirala saobraćaj na Vračaru Doktorka napravila haos, pa doviknula "Je l' znate vi ko sam ja"

Ne piše sve na tarabi, a ova kokoška je u pravu i zabole je pič:ka šta misli narod....Iz čuvene doktorske porodice Medenica koji su pljačkali srpski zdravstveni fond 70. tih i školovali gomilu antisrpskih, takoreći vračarskih doktora može da odjebe zakone Srbije koji ne važe za "čuvenu" srpsku elitu takozvanu intelektualnu elitu Srbije na čelu sa još čuvenijim srpskim Istoričarima i profesorima filozofskog fakulteta...

Podsećamo, policijski službenici su 1. oktobra ove godine, odmah po prijavi da je u Golsvordijevoj ulici automobil marke "BMW X5" nepropisno parkiran i da ometa odvijanje saobraćaja i kretanje pešaka, izašli na lice mesta i pomerili vozilo sa kolovoza, a protiv vozača sačinili prekršajni nalog po Zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Pogledajte prilog 1620594

- Molim vas da objavite, žena je parkirala auto na sred Golsvordijeve i otišla na sat vremena, ulica je blokirana kao i veći deo Bulevara u zastoju. I da ljudi znaju da je kolaps u ovom delu grada, žena invalid ne moze da prođe, 4 busa stoje i ko zna koliko automobila - navedeno je bilo ispod podeljenog videa, koji je objavila Instagram stranica "moj_beo_grad_".
"Je l' znate vi ko sam ja?"
Kako navodi portal "Republika", a kako se piše po društvenim mrežama, posle sat vremena je izašla žena iz obližnje zgrade i besno dobacila: "Je l' znate vi ko sam ja" i "Boli me p****", sela u automobil i odvezla se.
ako ovaj novinar ima obraz onda je žena u pravu što se ponaša kao marsovac...

Ne piše sve na tarabi, a ova kokoška je u pravu i zabole je pič:ka šta misli narod....Iz čuvene doktorske porodice Medenica koji su pljačkali srpski zdravstveni fond 70. tih i školovali gomilu antisrpskih, takoreći vračarskih doktora može da odjebe zakone Srbije koji ne važe za "čuvenu" srpsku elitu takozvanu intelektualnu elitu Srbije na čelu sa još čuvenijim srpskim Istoričarima i profesorima filozofskog fakulteta...
Ko je.be Sokrata iPlatona sto ih cobani zajebavaju.
Doktorica je bg cobanima pokazala gdje im je mjesto.
Bravo dr.ice.

Pitam se što je pauk nije odneo?
kako da pridje i oklen? treba da ide u rikverc 100m...i ko ih pozvao? Na Vračaru zakon ne važi i komunalci rade samo kada je neko van vračara....bukvalno blokiraju ljude da dodju kod kalenića da ne smetaju važnim ličnostima dok razmišljaju....

Ima onaj što vata hvataljkom iz bilo kog položaja.

Uiostalom, mogli su pandurio da ga zanesu kao što su to uradili da ga pomere sa sred ulice
Nisi gledao video....niko nije ništa dirao dok nije došla i otišla...nigde ni policije ni komunalaca....sat vremena lažu da je bilo nekoliko sati...

Ali sad šalu na stranu... jebotebog...
Kada čujem doktor(ica) u smislu liječnik, uvijek pomislim kako su neki završili mafijaški smjer fakulteta, a oni humanistički.
Dok se nečija struka bori da nasilnici, silovatelji i ubojice ne završe iza rešetaka, u isti trenutak se medicinari bore da daju sve od sebe, kako bi nekog održali na životu.
Pa zbog toga i postoje označena mjesta za parkiranje, gdje zdravstveni radnici imaju prednost.

Ali...

За паркирање одузимање возила и папрена новчана казна и то за свако презиме по једна, за „Знаш ли ти ко сам ја?!” шамарчина да јој поиспада сав малтер с лица (силикони, ботокси, филери, хијалутони... шта год), а за „рекламни изглед” одузимање љекарске лиценце и затварање „клинике”. Наравно, неће се десити.

Е, да не заборавим! ОВО што је завршило медицину је најсликовитији одговор на ону познату ваксерску „шта каже струка и наука”.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak nepropisnog parkiranja na Vračaru, usled čega je saobraćaj bio blokiran na nekoliko sati, dok je danas saopšteno da je podneta prekršajna prijava protiv tridesetsedmogodišnje žene — koja je sada na istim mrežama identifikovana kao Tanja Radenkov Medenica, doktorka plastične hirurgije i vlasnica privatne klinike, prema pisanju portala "Republika".

Pogledajte prilog 1620590
Kurir.rs/Republika
Na društvenim mrežama se pojavila informacija da je bahata Beograđanka zapravo Tanja Radenkov Medenica, specijalizant plastične estetske i rekonstruktivne hirurgije i vlasnica privatne klinike, poznata po potpuno izmenjenom fizičkom izgledu i saradnji sa starletama.

Pogledajte prilog 1620595
Sad je sve jasnije.

Back