Ово је Путинов одговор на "њет" Вучића: Вулина на самиту БРИКС-а дочекао функционер Татарстана

Е, није то све, то није цела песма ево целе:

Црвен-даћка песма

У Казању, у Русији
Састали се Комунисти
Састали се па говоре
Како НАТО да оборе...

БРИКСа праве, прошлост бришу
За Стаљином сад уздишу....
Оће много а не знају
Да се њино - ближи крају...

Пропадоше комунисти
Настрадаше Стаљинисти
Пропаде им петокрака
Пуна крви пуна длака

Комунисти обрва се
све од бриге подвила се.
Црнину за Титом носи
И хвалу му још узноси

Не прија му што га селе
Оће да га сневеселе
Воле Тита па не дају
Да га лепо закопају

Но га држе дас распада
За све криве злог запада
Мермер чисте бришу бисте
И сањају снове исте

Кад ће устат' да владају
Ђоном, чизмом ко што знају
Ал им Тито не диже се
Из гроба не подиже се

Цвећа има да замири
Кад се кужни ваздух шири
Оће ли га пустит када
Да на миру бар пропада?

БРИКС су наша браћа, пријатељи и другови! Америка је зло!
Колико се мени чини имаш два зла - црвено (Брикс) и црно (НАТО)... и .. оно које се помаља иза оба оно жућкасто што сија из сваке шушке... фора је да напаве оштру поделе, изазову рат у ком ће да изгине довољан број (у Талмуду им пише 2/3 морају побити). И то ће бити баш тај мултиполарни што си протумачио ако Вулина (иако овај то у говору не каже у оном што си посло). Ал мултиполарно кад нуклеарно зарате религије. Баш сам причо (скренуо ми пажњу човек на то, забринуло га) што свака већа светска религија данас има атомску бомбу.
Хиндуизам - Индија
Православље, комунизам - Русија
Будизам, атеизам - Кина, Северна Кореја
Сатанизам - Америка
Масонерија - Енглеска
Атеизам, Папизам - Француска
Јудаизам - Израел
Ислам - Пакистан, Иран

Колико се мени чини имаш два зла - црвено (Брикс) и црно (НАТО)... и .. оно које се помаља иза оба оно жућкасто што сија из сваке шушке... фора је да напаве оштру поделе, изазову рат у ком ће да изгине довољан број (у Талмуду им пише 2/3 морају побити). И то ће бити баш тај мултиполарни што си протумачио ако Вулина (иако овај то у говору не каже у оном што си посло). Ал мултиполарно кад нуклеарно зарате религије. Баш сам причо (скренуо ми пажњу човек на то, забринуло га) што свака већа светска религија данас има атомску бомбу.
Хиндуизам - Индија
Православље, комунизам - Русија
Будизам, атеизам - Кина, Северна Кореја
Сатанизам - Америка
Масонерија - Енглеска
Атеизам, Папизам - Француска
Јудаизам - Израел
Ислам - Пакистан, Иран
Између свих ових опција, Америка тј сатанизам је најгора!

Кад их напујдају жутаћи једне на друге, кад се покидају ка пашји пси, онда ће им дође псећи чопор-вођа Антихрист да их смири... то је глобални план, чини се... чита се се из тога како је постављено и распоређено најубојитије оружје по свету. Постављено је на баш - религиозној основи. А чудно је како су документа, планови и научници цурели кроз свет тајних служби да би дошло БАШ до овога како је данас. Испада ко да су те републике давале своју безбедност у наслеђе својим потенцијалним душманима (Русија - Кини, Британији - Индији, Америка - Русији, Кина - Северној Кореји, Индија - Пакистану, Енглеска - Француској). То би било ко да су Срби пронашли нуклеарну бомбу и одмах проследили Хрватима нацрт и научнике и паре да и они брзо направе и имају, да би могли да се што боље бране од нас. Коме је то тако логично онда уопште више не мора да брине ни за фризуру ни за уши да не направе какву промају...

Између свих ових опција, Америка тј сатанизам је најгора!
Е? А Амери проследили Русима планове и паре да направе и они нуклеарно наоружање... ?

Е? А Амери проследили Русима планове и паре да направе и они нуклеарно наоружање... ?
Превише се заносиш са том Америком. Они су за Русе тигар од папира!

Ко мрзи Вулина, воли Америку и НАТО. Вулин је све супротно од тога.
Аналогија је јасна.
To je kao ona parola ko izda Kosovo izdao je Rusiju.
Dule ti si sve samo ne Srbin.

Back