Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 92.309
Sta me briga za doplome i doktorate, ...
Онда је брига и друге за твоје сумњиво оцењивање
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta me briga za doplome i doktorate, ...
Niko nama neće spasiti KiM.Jedino mi kad to budemo odlučili ,što sada nije slučaj.Ne slusam ga stalno, vec povremeno, ne bih rekla da je "korov". Mozda je malo vise "zagrizao" o tom ratu gde ne bi trebalo da navijamo ali da ipak precutno budemo na ruskoj strani, a ostalo, ne vidim sta je toliko pogresio.
Jer samo Rusija nam moze spasiti Kosovo i niko vise, nemoj da se zamlacujemo.
Pa ja se i ne predstavljam kao "neko", ne kazem da se predstavlja i on, nego samo ti.Онда је брига и друге за твоје сумњиво оцењивање
Mi najpre, ali ne bez precutne ili indirektne pomoci Rusije. Sigurno ne zapada.Niko nama neće spasiti KiM.Jedino mi kad to budemo odlučili ,što sada nije slučaj.
Kakva bezbožnicka prezima ,ne razumem ko se još tako preziva ???Воолин, Брнаба, Ђилас, Тадић, Вучић, Вучевић, Шапић,...све су ти то деца терориста, који су стрељали Светосавце, и окупирали Србију.
odlicno, sedi, ......900 dolara.
Ovo je Putinov odgovor na "njet" Vučića: Vulina na Samitu BRIKS dočekao funkcioner Tatarstana (VIDEO)
Pogledajte prilog 1630519
23. 10. 2024.12:21
Nakon drame oko toga da li će predsednik Srbije Aleksandar Vučić ići na Samit BRIKS i konačnog negativnog odgovora, u Kazanj je stigao potpredsednik Vlade Aleksandar Vulin. Dočekao ga je predsednik Državnog saveta Tatarstana Farid Muhametšin. I to je sve što treba da se zna o reakciji predsednika Rusije Vladimira Putina na "poigravanje" s njegovim pozivom i gostoprimstvom.
Mesec i po dana trebalo je Aleksandru Vučiću da odgovori na poziv ruskog predsednika Vladimira Putina da dođe na Samit BRIKS, koji se u Kazanju održava od 22. do 24. oktobra.
Vučić je prvo poziv odbio, pravdajući se gužvom u šesnaestercu.
Nakon toga je počeo da se predomišlja, da bi 21. oktobra dao svoj konačni odgovor.
- Bio sam veoma pošten prema predsedniku Putinu i rekao mu da je to bilo zakazano ranije, ali nisam krio i rekao sam mu "poštovani gospodine predsedniče, i da nema ovih poseta bilo bi mi izuzetno teško zbog različitih stvari koje vi dobro znate. Verujem da razumete Srbiju". Srbija je jedina zemlja u Evropi, slovima i brojevima, koja nije pristupila nijednoj deklaraciji a samo u ovoj godini ih je bilo 44 protiv Ruske Federacije - rekao je Vučić i dodao:
- On to visoko ceni, a ja sam mu rekao i da nema svega ovoga bilo teško, ali da ćemo poslati delegaciju. Potpredsednik Vlade Aleksandar Vulin će ići, ministar Gašić, ministarka Mesarović i ministar Popović. Dakle, oni će predstavljati našu zemlju na Samitu BRIKS.
Koliko je Putin imao razumevanja, govori to što je potpredsednika Vlade Aleksandra Vulina dočekao predsednik Državnog saveta Tatarstana Farid Muhametšin.
- Vulin je dočekan pogačom i poslasticom čak-čak - piše Sputnjik.
link
Текст Дубровачке декларације, коју је Чипуљчанин као председник републике потписао у име Србије, поздравља отварање приступних преговора између Европске уније и нама Србијанцима братске Украјине, истиче преданост пружању подршке Украјини на њеном неповратном путу у чланство у НАТО-у и наглашава преданост томе да се правди приведу појединци одговорни за злочин агресије, злочине против човечности и ратне злочине почињене током освајачког рата Руске Федерације, а како знамо Међународни кривични суд, због масовних злочина руске солдатеске над цивилним становништвом у Украјини, издао je налог за хапшење Лажног цара Путинка Малог. Зато је Лажни цар Путинко Мали овако понизио Јулина. То је сјајно, јер је за Србију добро да се односи са Руском Федерацијом полако али сигурно све више кваре.
Пусти сиротињу да се мало порадује, видиш да пуцају на свим фронтовима...Иначе, наравно да ће га дочекати представници Татарстана, кад је Казањ у Татарстану.
Све је то координирано у Влади, ту свако ради свој део посла.
Ti obožavaš Josipa Broza. Da li se ti zalažeš da Srbija postane članica Pokreta nesvrstanih?Kako god bilo Vučiću dolaze teški dani. Odbio je Ruse, a o ustaši ovisi hoće li Srbija dobijat pare iz fondova EU. To su stotine miliona eura u igri. Ovo je Brisel namjerno napravio Vučiću. Sve zato što glumi nekog vođu nesvrstanih, pa kao eto on neće da uvede sankcije Rusiji. Ako Vučić ne bude slušao Brisel izgubit će pare, ako ne bude slušao Ruse može izgubit i glavu. Sve zato što glumata Josipa Broza u 2024.
Stari srpski prijatelj, Tartarstan.
Dok Vulin diplomatiše sa Tartarstanom...
Vučić ima takođe važne i ugledne goste:
Pogledajte prilog 1630790
...
Instalirali su novu lijanu u kraljevu častDok Vulin diplomatiše sa Tartarstanom...
Vučić ima takođe važne i ugledne goste:
Pogledajte prilog 1630790
...
Zivija bratski Tatarstan!!!!
Zavlači ih Gospodar, svi znamo da idemo u BRIKS