DaRkGuitaRist88
Domaćin
- Poruka
- 4.211
Opet propade Nemacka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam vise za varijantu da Rusija dodje ovde tj da se Srbija ujedini sa Rusijom.
Gdje SDP-njara kroči, tamo trava više ne raste.Solc trenutno
![]()
Dugo nije bilo teme o propasti NemackeOpet propade Nemacka.
Evo, krenuo sam
Pa ti idi ko Prota Mateja pa lobiraj
drug @Тихи je posvetio svoj život na forumu u propadanju i raspadu Amerike, Britanije, Francuske, Njemačke, Belgije, Australije, Crne Gore, Japana, Makedonije, Italije, Hrvatske, Švedske, Slovenije...опет неки твоји застарели подаци из доба распада коминтерне и СССР-а.
данас је распад Бриселтерне и ЕУ.
Враћати се на већ одрађене и неповратне процесе јесте ограниченост...![]()
Tvoji komentari su čisto navijački. Gde su argumenti i suvisle rečenice. Srbija ima šansu postati balkanski ekonomski tigar. Infrastruktura se razvija brzim tempom i to je dobro. Industrija i poljoprivreda su ono u čemu Srbija ima blistavu budućnost. Samo Vučić počinje ponavljati greške bivše Jugoslavije, a to je trošenje silnih milijardi evra na vojsku, u hrpu gvožda od koje nema nikakve koristi. Bolje da se ulagalo u privredu.Sta ce sad ono malo gastosa po Nemackoj sto ostade . Srecom vecina se vratila u zlatno doba majke Srbije illi produzila ka sestrici Rusiji.![]()
Samo polako . Dok dodju na red pa ce trcati iz sve snage.
Hoće malo sutra. U Rusiji je cirka 10x gore, to svi znaju. Samo o tome ne sme da se piše javno jer odma sledi giljotina![]()
Rusiju se na prostorima ex Yu slabo poznaje. Rusija ubrzano razvija svoje ekonomske kapacitete. Naročito industriju da bi zamenila ono što se uvozilo sa Zapadna, a to je bila većina visoke tehnologije, avioni, auta... Puno toga. Sada se to okreće. Neki od proizvoda koje sada proizvodi Rusija su npr. bolji od Simensovih koje su uvozili.Hoće malo sutra. U Rusiji je cirka 10x gore, to svi znaju. Samo o tome ne sme da se piše javno jer odma sledi giljotina![]()
Tvoji komentari su čisto navijački. Gde su argumenti i suvisle rečenice. Srbija ima šansu postati balkanski ekonomski tigar. Infrastruktura se razvija brzim tempom i to je dobro. Industrija i poljoprivreda su ono u čemu Srbija ima blistavu budućnost. Samo Vučić počinje ponavljati greške bivše Jugoslavije, a to je trošenje silnih milijardi evra na vojsku, u hrpu gvožda od koje nema nikakve koristi. Bolje da se ulagalo u privredu.
Tako je. To je ono što ja pričam ljudima za Belorusiju. Plate su manje npr. nego u Hrvatskoj, ali se sa istom platom može bolje živeti i još uštedeti.Kilo svinjetine u Rusiji je 200 dinara kod nas 600
Gde je gore ?
Ti si baš u ekstazi. Ali sviđa mi se ta pesma.Prodali su dusu NATO DJAVOLU!
Zato sada crkavaju i firme im se zatvaraju!
Nemci su to. Ako oni propadnu, propasce i cela Evropa, jer su svi vezani za nju, ukljucujuci i nas. Ali tesko. Setite se samo da je Nemacka bila potpuno unistena na kraju Drugog svetskog rata, pa je u roku od 15 godina opet postala najjaca.
Neće Nemačka propasti, ali je bespotrebno ušla u recesiju. Mask je za Šolca izjavio da je glup čovek.Kaze onaj koji se lozi na bajku o propasti Nemacke bez ijednog argumenta. Cirkus na vrhuncu.![]()
To je nategnuto, to sa rastom od 1 %. Nemačka je realno u recesiji.Kakvo crno propadanje, to su samo vlažni snovi rusofila. Nemačka je jedna od najjačih privreda sveta. Prošle godine imali rast od 1%, što je jelte dosta slabo, ali ne propadaju. Rast u nemačkoj od 1% je veći nego u većini zemalja 10%. Nego se ljudi slabo razumeju u procente, bežali sa časova matematike![]()
Ko kaže da možda neću ako dobijem dobru poslovnu ponudu? Znam naše koji su tamo i zadovoljni su. Jedan ima satnicu 8 dolara i to deluje malo ali on kaže da se malo radi i da pravi mnogo radnih sati a bukvalno se ne umori. Ako mu na računu ostane od plate 1000 dolara uz malo rada, jeftin život, lepe Ruskinje što vole da ih častiš šampanjcem i čokoladom - što da ne. Svako ima svoju računicu.