Ovo je predsednik Srbije? Još jedna Vučićeva konferencija u kojoj je glumio žrtvu, pokazivao krompir i parizer, hvalio sebe i prozivao novinare po ime

Netacno, mi odje jedemo samo Njeguski prsut jadan

Не збориш истину, јадан...ја кад се попнем на Ловћен, код Његоша, кад они тамо момци те наплаћују улаз чују оклен сам, прво питају знам ли овог или оног из Ловћенца, а одмах посље ради ли Carnex, и могу ли им средит пошиљку паштета, саламе, месног нареска.

Нормално, код Његоша улазим за џ.

Оставим бакшиш конобару, доље у ресторан, посље Круне и његушког стека.

Кога је иначе измислио Србијанац.

Не збориш истину, јадан...ја кад се попнем на Ловћен, код Његоша, кад они тамо момци те наплаћују улаз чују оклен сам, прво питају знам ли овог или оног из Ловћенца, а одмах посље ради ли Carnex, и могу ли им средит пошиљку паштета, саламе, месног нареска.

Нормално, код Његоша улазим за џ.

Оставим бакшиш конобару, доље у ресторан, посље Круне и његушког стека.

Кога је иначе измислио Србијанац.

Vi Srbijanci samo jedete cvarke i parizer ne lagaj bre

Vi Srbijanci samo jedete cvarke i parizer ne lagaj bre

Нормално, кад нам се може.

Чварци су скупљи од његушког пршута дупло! :D

Ајде, признај да волиш Carnex, то сви воле.

Чак и Шиптари.

verujem da ste beda, kako kazes.

posten covek oduvek zivi samo od svog rada i sposobnosti. i obicno napravi sebi kucu.

to sto nema za luksuz i glupa putuvanja po baliju i na skijanje u italiju, to nas i ne dotice puno

prava beda je bila pod ds rezimom. imam brojne primere ostajanja bez posla, cak i drzavnih visih sluzbenika, samovoljom dinkica, bog mu platio

vlast sns je jedan relativno bezbolan nacin da srbija i gradjani pocnu nekakav oporavak, da se tajkuni zaustave u mongolaskom naletu, i da privreda proradi, a uz nju i ostalo. ne moze se brzo srbija staviti na noge, ds rezim je rusio 12 godina(i nato 10 godina), i danas ti ostaci sabotiraju. znaci trebace min 3x toliko za bilo kakav povratak na nivo od pre 1990.
Pogledaj malo, ciji je Dinkic savjetnik sada? Zar nije vucici nosio dinkicev lik u zatvorenickoj kosulji?

IMG_20230921_175422.jpg

Pogledaj malo, ciji je Dinkic savjetnik sada? Zar nije vucici nosio dinkicev lik u zatvorenickoj kosulji?
vec smo pisali o tome ovde desetinama puta.

sns je pocela od jednog coveka, dobro se secam na vratima skustine. teo sam da mu se odmah pridruzzim ali me mrzelo da palim auto.

dinkic? 1. on ima zastitu usa. 2. svaka pobednicka vlast upregne deo porazenih snaga 3. doticni nije na medijima uoste, dakle nema uticaj

Hahaha, kako smiješno.

😡

Još sam se danas nakon valjda više od pola godine kladio kako treba (imače je max uplata 1.50 Eura), uložio sam na poraz Jajduka 10 eura i ispušio.
Tamo sam se naslađivao na Twitteru, a sad me sram pojaviti se na Jajdukovoj stranici, a povrh toga što mi je jogurtašija izbila 10 eura iz džepa, sada još moram čitati tvoje isprdavanje Председникa Републике Србије, Господинa Председникa Александpa Вучићa.

😡

Očito nije moj dan.

🐈

Back