Reefer
Starosedelac
- Poruka
- 175.342
Milo švercer .E moj sokole potkresanih krila.Kakav narod takav presjednik![]()
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Milo švercer .E moj sokole potkresanih krila.Kakav narod takav presjednik![]()
Milo švercer .E moj sokole potkresanih krila.
Ako bi mogao za nas obične radnike da označiš gde je tu mesto za smejanje, bio bih ti zahvalan...
Pogledaj malo sta je vucici radio kada je bio u opoziciji?da je vucic patetican jeste ali najbolje mi je kada zutaci kmece kako proziva njihove lazljive zutacke kvislinske novinare pritom uopste ne spominjuci da je upravo taj novinar ne samo bezobrazan kao ker nego i drzak lazljivac i spinovatelj i da to isto meni radi vec bi davno lezao u sok sobi sa druge strane pateticar vucic mu je lepo spustio za djitlera i kako se on odnosi sa novinarima koji mu postavljaju teska pitanja a ndh1 i nova ss nisu za dzabe dobili ta imena u narodu jer su patriote tj smatraju se za kvislinske medije mozda bi oni koji rade u tom medijima bi se trebali zapitati zasto je to tako i dokle misle da to moze da ide tj dokle oni misle da ce narod da ih vise trpi dok im ne pukne film e to je pravo pitanje
Ajde, pogledaj malo ko je vozio isa cime srbe sa KIM na vucicijev miting pa zakljuci ko zakoga radi.Lepo im je jutros rečeno:
Dok su te prodane duše, koje sebe nazivaju novinarima, radile po drugim televizijama, Šolakovi i Đilasovi
mediji su ih pljuvali i nazivali botovima. Kad su neki preleteli u njihove medije, odjednom su postali cenjeni
i eminentni stručnjaci, perjanice nezavisne i slobodne štampe, koji se citiraju 24/7.
A onda prodane duše koje organizuju "prosvjede" protiv nasilja, koje šiptarski, muslimanski i ustaški mediji
tako oduševljeno podržavaju, govore na njihovim medijima o diktaturi?
Pa što ne probaju da organizuju takve "prosvjede" na Zapadu i da blokiraju tamo autoputeve?
Vratili bi se kućama bez bubrega - ustvari, ne kući, nego bi popili zatvor, pa bi mogli odande da "prosvjeduju".
I da plaču, kao ona junačina koja je pozivala na otkidanje glave predsedniku, a udarila u dreku i kuknjavu
čim je videla zatvor.
Al ti je argument.Ajde, pogledaj malo ko je vozio isa cime srbe sa KIM na vucicijev miting pa zakljuci ko zakoga radi.
u sustini, narod nema potrebe za parizerom, pilitena je jeftina...ima cesto akcija za piletinu...ovo nije vise marketing, ovo je samo zaebancija sa narodom i ispipavanja reakcije za mnogo ozbiljnije stvariJa iskreno eo da kazem na kraju ne kapiram sto su se Srbi toliko uzbudili zbog Vucicevog performansa sa parizerom. Pa to 99% Srbije najvise i jede, Srbin obazava da se hvali za kako jeftino je nasao nesto, kupio itd, to je kao sport u Srbiji. Sto je sad Vucic odjednom lud?
u sustini, narod nema potrebe za parizerom, pilitena je jeftina...ima cesto akcija za piletinu...ovo nije vise marketing, ovo je samo zaebancija sa narodom i ispipavanja reakcije za mnogo ozbiljnije stvari
po domacinstvima se vise jela pasteta...parizer je za stariju gardu, kada hoce nesto jeftino...neki sendvic, pa to zaliju pivom...nesto kao radnicki fast fudNarod srpski mnogo vise jede parizer i to decenijama unazad. Bio sam u dovoljno srpskih domacinstava da znam sto bake cuvaju u fridzider.
po domacinstvima se vise jela pasteta...parizer je za stariju gardu, kada hoce nesto jeftino...neki sendvic, pa to zaliju pivom...nesto kao radnicki fast fud
Narod srpski mnogo vise jede parizer i to decenijama unazad. Bio sam u dovoljno srpskih domacinstava da znam sto bake cuvaju u fridzider.
JOS JEDNA LAZ U NAJAVI.
ZA PENZIONERE I GORIVO PO POVLAŠĆENOJ CENI: Evo za koliko će jeftinije točiti na pumpama, a imaće i ovu važnu pogodnost u vožnji
https://biznis.kurir.rs/novcanik/42...h_notification&utm_campaign=push_notification
Prilicno ograniceno. Novinar sme to jest mora da ga pita za sve sta smatra sumnjivim i pritom kao i svaki slobodan gradjanin ove zemlje moze da ima i svoje licne politicke preferencije, to se niti tebe a niti Vucica ni najmanje ne tice; ako ti se taj novinar ne svidja ne moras da konsumiras njegove tekstove, nitko te ne tera. Uostalom, ne pisu novinari da bismo im mi bez poslednje misli verovali nego da bismo filtrirali informacije i pokusali kritickim promisljanjem zakljuciti iz svega sta je istina a sta spin i koja je agenda iza svega, jer svako ima neku agendu, javnu ili skrivenu. Razumem da nisi u stanju; za tako nesto treba imati naime razvijen kriticki aparat i malo vise od dva razreda srednje poljoprivredne za pomocnog peradara.da je vucic patetican jeste ali najbolje mi je kada zutaci kmece kako proziva njihove lazljive zutacke kvislinske novinare pritom uopste ne spominjuci da je upravo taj novinar ne samo bezobrazan kao ker nego i drzak lazljivac i spinovatelj i da to isto meni radi vec bi davno lezao u sok sobi sa druge strane pateticar vucic mu je lepo spustio za djitlera i kako se on odnosi sa novinarima koji mu postavljaju teska pitanja a ndh1 i nova ss nisu za dzabe dobili ta imena u narodu jer su patriote tj smatraju se za kvislinske medije mozda bi oni koji rade u tom medijima bi se trebali zapitati zasto je to tako i dokle misle da to moze da ide tj dokle oni misle da ce narod da ih vise trpi dok im ne pukne film e to je pravo pitanje
Ниђе се србијански паризер не једе ка у Црну Гору.
Тамо Carnex има ранг Митрополије, клањају му се скоро ка Милу ономад, а више но Ацу икад.