Ovo je predsednik Srbije? Još jedna Vučićeva konferencija u kojoj je glumio žrtvu, pokazivao krompir i parizer, hvalio sebe i prozivao novinare po ime

sa druge strane pateticar vucic mu je lepo spustio za djitlera i kako se on odnosi sa novinarima koji mu postavljaju teska pitanja a ndh1 i nova ss nisu za dzabe dobili ta imena u narodu jer su patriote tj smatraju se za kvislinske medije mozda bi oni koji rade u tom medijima bi se trebali zapitati zasto je to tako i dokle misle da to moze da ide tj dokle oni misle da ce narod da ih vise trpi dok im ne pukne film e to je pravo pitanje
Lepo im je jutros rečeno:
Dok su te prodane duše, koje sebe nazivaju novinarima, radile po drugim televizijama, Šolakovi i Đilasovi
mediji su ih pljuvali i nazivali botovima. Kad su neki preleteli u njihove medije, odjednom su postali cenjeni
i eminentni stručnjaci, perjanice nezavisne i slobodne štampe, koji se citiraju 24/7.
A onda prodane duše koje organizuju "prosvjede" protiv nasilja, koje šiptarski, muslimanski i ustaški mediji
tako oduševljeno podržavaju, govore na njihovim medijima o diktaturi?
Pa što ne probaju da organizuju takve "prosvjede" na Zapadu i da blokiraju tamo autoputeve?
Vratili bi se kućama bez bubrega - ustvari, ne kući, nego bi popili zatvor, pa bi mogli odande da "prosvjeduju".
I da plaču, kao ona junačina koja je pozivala na otkidanje glave predsedniku, a udarila u dreku i kuknjavu
čim je videla zatvor.

Poslednja izmena od moderatora:
Lepo im je jutros rečeno:
Dok su te prodane duše, koje sebe nazivaju novinarima, radile po drugim televizijama, Šolakovi i Đilasovi
mediji su ih pljuvali i nazivali botovima. Kad su neki preleteli u njihove medije, odjednom su postali cenjeni
i eminentni stručnjaci, perjanice nezavisne i slobodne štampe, koji se citiraju 24/7.
A onda prodane duše koje organizuju "prosvjede" protiv nasilja, koje šiptarski, muslimanski i ustaški mediji
tako oduševljeno podržavaju, govore na njihovim medijima o diktaturi?
Pa što ne probaju da organizuju takve "prosvjede" na Zapadu i da blokiraju tamo autoputeve?
Vratili bi se kućama bez bubrega - ustvari, ne kući, nego bi popili zatvor, pa bi mogli odande da "prosvjeduju".
I da plaču, kao ona junačina koja je pozivala na otkidanje glave predsedniku, a udarila u dreku i kuknjavu
čim je videla zatvor.
Phichketina do phichketine, ne zna se koja je veća.
probali u americi da blokiraju autoput par dana pre te najavljene blokade policija im je rekla da svako ko blokira autoput ce biti optuzen za terorizam i na dozivotnu kaznu zatvora(blokada je otkazana ) e tako treba i u srbiji treba urediti zakone ove zemlje sto se tice i medija ne mozes da imas firmu u belgiji ili nekoj strani zemlji i da nisi podlozan zakonima zemlje u kojoj emitujes informativni program tj dozvoljeno ti je da siris lazi klevete i da nanosis materijalnu stetu pojedincu firmi ili drzavi samo zato sto se ne slazu sa tvojim politikom a da za to ne moze da te se zakonski kazni toga nema nigde na svetu osim u srbiji nigde na svetu nema i da neki mediji u sopstvenoj zemlji otvoreno daju podrsku nacistima i teroristima protiv sopstvenog naroda i drzave da sve cine da ocrni sopstvenu drzavu i narod svakim mogucom prilikom mislim da bi trebalo pod hitno napraviti protest isped n1(ndh1) i nova s (nova ss) za borbu protiv mrznje srbofobije i podela unutar drustva koji oni namerno pokusavaju da naprave kao sto je to slucaj sa zlocinackim genocidnim cnn koja je njihova maticna kuca

Poslednja izmena:
Vucic je ozbiljno umno poremecen.

Ali ajde, on je jedan, no sta je sa onima koji veruju u njegove budalastine, koliki je to tek stepen poremecenosti! Mi imamo jedno milion umobolnih ljudi u Srbiji.

Ne racunam tu ove botove, botovi su svesni da im je vodja umobolan, kriminalac i zlocinac, ali su jednostavno zli pa botuju ovde za njega iz ciste zlobe i neke sitne materijalne koristim
Nije umno poremecen... . Samo je svestan kome se obraca (to su oni zacrnjeni iz tvog drugog pasusa) kojih ima, nazalost, mnogo vise od milion.
Jedino si u pravu za botove.
Nasa tragedija je u tome sto zacrnjeni (*umobolni*) + botovi cine u zbiru vecinu (vecinu od onih koji izlaze na izbore)

IMG-d5e3cb52b9130550ea9c34e4a931b8f7-V.jpg

čim je videla zatvor.
А твој вољени? Јел ће и он тако када види затвор?

Nisam gledala tu konferenciju uzivo ali sam citala, nervira me kad kaze "ogromno snizenje" a ono za 50din, kao da smo na pijaci se ponasa i kao ovi zapadnjaci sto su za dinar tj. evro, pa sami jos sebe hvale na "dostignucima", ali iskreno, najinteresantniji mi je Vucic i ne bih ga menjala sve dok se zali, sve dok okrivljuje druge (nespretno) i sve dok kad se iznervira jezikom lize usta. Meni je to i smesno i simpaticno i uvek se slatko nasmejem.

Uostalom, postoji izreka - "samo se posten covek izrazava primitivno ako ne laze", pa treba i to uzeti u obzir..

da je vucic patetican jeste ali najbolje mi je kada zutaci kmece kako proziva njihove lazljive zutacke kvislinske novinare pritom uopste ne spominjuci da je upravo taj novinar ne samo bezobrazan kao ker nego i drzak lazljivac i spinovatelj i da to isto meni radi vec bi davno lezao u sok sobi sa druge strane pateticar vucic mu je lepo spustio za djitlera i kako se on odnosi sa novinarima koji mu postavljaju teska pitanja a ndh1 i nova ss nisu za dzabe dobili ta imena u narodu jer su patriote tj smatraju se za kvislinske medije mozda bi oni koji rade u tom medijima bi se trebali zapitati zasto je to tako i dokle misle da to moze da ide tj dokle oni misle da ce narod da ih vise trpi dok im ne pukne film e to je pravo pitanje
Проблем је што се ти опредељујеш навијајући за једно од два зла. Ко нормалан може да мисли да су жути нека добитна комбинација? Али, они који формално нису прешли у СНС, а то је чак мањина, објективно имају и мању одговорност само зато што нису у извршној власти. Колико је то компликовано да се схвати?

Пратите добро ово што сада пишем, пошто, ако Бог да идем у пензију за месец дана и онда уписујем вечерњи курс за Вучићеве ботове. Једино се плашим да ме не откаче јер сам "преучио".

Немој молим те да помислим да ти мислиш да је Чварков стварно бот?
Па човек разбија колико је духовит и колико заје*ава све живо.
При томе некада и провуче шта стварно мисли, али то испадне неприметно у сталном зезању.
Ma to su ti naša klasična prepucavanja, već unazad nekih 10-ak godina.
On meni kao stariji brat, stalno me od nečeg spašava, od psihodeličnih gljiva, marihuane, SNS-a, satanističkog zapada.

:mrgreen:

Ma to su ti naša klasična prepucavanja, već unazad nekih 10-ak godina.
On meni kao stariji brat, stalno me od nečeg spašava, od psihodeličnih gljiva, marihuane, SNS-a, satanističkog zapada.

:mrgreen:
Од Дивљег Запада ти спаса нема, запало ти.

Back