- Poruka
- 19.771
Ja koliko vidim njima je drugačija podela gradova. Pacific Palisade je 32 km od centra Downtowna LA-a. Malibu se smatra gradom i spada pod okrug Los Anđeles.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne lupaj, imaš snimke kako vetar obara dotrajale bandere koje bacaju varnice i pale suvo rastinje.To su katastrofalni požari koji su više piroma izazvali požare.
Piromanije ima svuda i po meni to je bolest.
98% je ljudski faktor.Ne lupaj, imaš snimke kako vetar obara dotrajale bandere koje bacaju varnice i pale suvo rastinje.
Nema ništa čudno, vrtlog se stvara zbog kombinacije vreline koja ide naviše i vuče vreli vazduh sa tla i jakih vetrova koji stvaraju rotaciju.Ovo kao da neki gas izbija odozdo...zaista cudno.
Covek komentarise dogadjaj iz ugla struke i doprinosi ovoj aktuelnoj temi.Jel ti pokušavaš da se upišeš u Ginisovu knjigu rekorda za najveći broj besmislenih postova na forumu ili šta?
Dobar je Muad.Covek komentarise dogadjaj iz ugla struke i doprinosi ovoj aktuelnoj temi.
Stručan je on za sve ako ne znaš ko jeCovek komentarise dogadjaj iz ugla struke i doprinosi ovoj aktuelnoj temi.
Na žalost nisu,kao što sam rekao katastrofalni požari se gase danima pa čak mesecima.Ja sam mislio da su ugasili pozar![]()
Ne znam,ali i da duva 20km/h vetar opet otežava gašenje požara.I prosle nedelje su ocekivali jake vetrove, da li ih je bilo?