ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.651
Dobrim delom je ugasen ali ima jos na 3 lokacije.Lazu debelo, mapa pozara je ista danima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobrim delom je ugasen ali ima jos na 3 lokacije.Lazu debelo, mapa pozara je ista danima.
Opet ce vetar da im poremeti situaciju.Dobrim delom je ugasen ali ima jos na 3 lokacije.
Na žalost tako je,za sada su ga samo lokalizovali, gašenje će trajati danima.Opet ce vetar da im poremeti situaciju.
Da, ali to je ono...sto obicni ljudi nisu krivi, tj. najmanje su krivi, a najvise izgube.Malezija, Filipini, Karibi, Haiti, Kuba, Bahami itd. Sta su oni nekom skrivili kad beže u bogate zemlje Azije tj na Floridu da rade najgore poslove čak i na crno. Bas ti iz Azije dodjose ovde da nas voze po gradu.
Jeste, ali nije jedna ili pet kuca. Ogromne pare su i za njih.Da, ali to je ono...sto obicni ljudi nisu krivi, tj. najmanje su krivi, a najvise izgube.
A sto se L/A tice, interesantno je to da mnogima sada ne prinaju osiguranje, a trebalo bi da vazi bas od takvih elementarnih nepogoda.
DaDa, ali to je ono...sto obicni ljudi nisu krivi, tj. najmanje su krivi, a najvise izgube.
A sto se L/A tice, interesantno je to da mnogima sada ne prinaju osiguranje, a trebalo bi da vazi bas od takvih elementarnih nepogoda.
сад ће то адветиста (суботар) из хрватске Дарио Ковачевић објаснити свеLA..izvor levičarsko-globalističko-satanističke propagande za ceo naivni (većinski) svet.
Žao mi Gibsona a ovo ostalo mogu i da ne utule.
Mnogo toga kriju ali moje misljenje je da je barem nekoliko pozara verovatno bilo izazvano namerno.Ali sada sve liči da je ljudski faktor u pitanju, tačnije da se radi o više piromana.
Čeka ih dani i dani a možda i meseci da ugase sve požare.Mnogo toga kriju ali moje misljenje je da je barem nekoliko pozara verovatno bilo izazvano namerno.
Cak i izbijanje nekih pozara kriju.
Dobrim delom je ugasen ali ima jos na 3 lokacije.
Ovo kao da neki gas izbija odozdo...zaista cudno.