Leptir_NL
Aktivan član
- Poruka
- 1.081
LA..izvor levičarsko-globalističko-satanističke propagande za ceo naivni (većinski) svet.
Žao mi Gibsona a ovo ostalo mogu i da ne utule.
Žao mi Gibsona a ovo ostalo mogu i da ne utule.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
да а добро нека гори много су они пожара, пакла и крви сејали широм света, а пожари ће се угасити кад падне киша и онако гори содома и гомора око холивуда,Ako duva vetar, vetar odmaže vatragscima da požar lokalizuju.
Prekini da trabunjas. Zasto su se nama desile poplave 2014god, sta smo zasluzili?Nismo mi toliko gresni kao ovi zlikovci.
Ovde je ipak nesto cudno. Drvece ne gori, a kuce na svega 5-10m gore, kao da je neko posuo neku zapaljivu supstancu po njima.
Prekini da trabunjas. Zasto su se nama desile poplave 2014god, sta smo zasluzili?
To svakom moze da se desi, a poznato je da se najvece nesrece, cunamiji, poplavei sl. dogadjaju u Malziji, tamo gde je stanovnostvo najsiromasnije.
Ovde je ipak nesto cudno. Drvece ne gori, a kuce na svega 5-10m gore, kao da je neko posuo neku zapaljivu supstancu po njima.
Ništa nije isključeno.Prekini da trabunjas. Zasto su se nama desile poplave 2014god, sta smo zasluzili?
To svakom moze da se desi, a poznato je da se najvece nesrece, cunamiji, poplavei sl. dogadjaju u Malziji, tamo gde je stanovnostvo najsiromasnije.
Ako su ozbiljniju opremu za gasenje pozara zaista dali Ukrajini, onda je ovo posledica, no ipak ne mogu da verujem da su bas sve dali.Ništa nije isključeno.
Ne verujem da nemaju opremu.Ako su ozbiljniju opremu za gasenje pozara zaista dali Ukrajini, onda je ovo posledica, no ipak ne mogu da verujem da su bas sve dali.
Daleko bilo da se ikom desi, a desavalo se u i oko Atine vise puta. Ali Atina je vreo grad, za razliku od LA.Ne verujem da nemaju opremu.
Ne znam ko održava i kontroliše u LA hidrante,u Srbiji to radi zajedno vatrogasci i protiv požarni inspektori.
Isto ko Zelenski.Da li je guverner Njusom davao intervju pred zelenim ekranom?
Pojavila se sumnja da je intervju sniman u studiju, pred green screen-om.
Meni izgleda upravo tako.
Intervju je navodno negde na ulici u LA. Kada je kamera na Njusomu, vidi se da mu je lice lepo osvetljeno spreda, a kada je kamera na reporteru, vidi se da oni stoje u senci, a Sunce je iza Njusoma. Mala zamućenost po ivicama takođe liči na green screen, kada treba podesiti trashold...
Pogledajte prilog 1670872
Pogledajte prilog 1670873
Pa da.Daleko bilo da se ikom desi, a desavalo se u i oko Atine vise puta. Ali Atina je vreo grad, za razliku od LA.
Ovde nije i zato je utoliko cudnije, ali ne i nemoguce.
U L.A. je prosecna temperatura oko 20c i plus kisa nije padala ko zna kada a da ne govorim o vetrovima, pa suvo rastinje, dosta suma.Pa da.
Upravo tako.U L.A. je prosecna temperatura oko 20c i plus kisa nije padala ko zna kada a da ne govorim o vetrovima, pa suvo rastinje, dosta suma.
Malezija, Filipini, Karibi, Haiti, Kuba, Bahami itd. Sta su oni nekom skrivili kad beže u bogate zemlje Azije tj na Floridu da rade najgore poslove čak i na crno. Bas ti iz Azije dodjose ovde da nas voze po gradu.Prekini da trabunjas. Zasto su se nama desile poplave 2014god, sta smo zasluzili?
Lazu debelo, mapa pozara je ista danima.Pozar jos traje.
Zasto pricaju u proslom vremenu?
Los Angeles wildfires: At least 24 killed as returning winds threaten to undo progress