Ovo je najfotografisanija plaža na svetu

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
20220309_132234.jpg

Plaža je prilično duga ali razbijena stenama i zelenilom tako da svako može da nađe svoj komad raja samo za sebe. Inače na Sejšelima nigde nije gužva. Na najpoznatijim i najposećenijim plažama ne znam da li je bilo 20 tak ljudi na ostalima nema uglavnom nikoga ili samo par lokalaca.
Što se tiče ove plaže sećam se samo jednog nazovi restorana i 1-2 tezge sa bižuterijama mada u ovom slučaju ne trebate da zamišljate klasične restorane.
Tamo su restorani u skladu sa prirodom od drveta, ništa fensi. Ima naravavno i malo klasičnijih restorana ali ne na plaži i mnogo je više takvih na Maheu.
Super zvuci... Svidja mi se to sto nije guzva i rekla bih nije komercijalizavano...bar ne previse...

na ovih 40 stepeni zamisljam kako bih legla u taj plicak kao malo dete i baškarila bih se :lol:
pa i ne možeš tamo baš tako... :) barem ne odmah i ne dugo...
iako je uvek oko 30C i prika divan vetric tek tek, sunce je tamo ubitacno barem dok ne dobijes neku boju...a i tada...preko pola sata na otvorenom suncu ne bih bila
sledeci put cu uzeti spf90 ne salim se...bilo je da se kupi

pa i ne možeš tamo baš tako... :) barem ne odmah i ne dugo...
iako je uvek oko 30C i prika divan vetric tek tek, sunce je tamo ubitacno barem dok ne dobijes neku boju...a i tada...preko pola sata na otvorenom suncu ne bih bila
sledeci put cu uzeti spf90 ne salim se...bilo je da se kupi
Znam da ne mogu kako sam napisala ali ne kvari mi merak :lol:

Back