Ovo je mlada teniserka (19) koja je prevozila drogu sa Kopaonika

tab503

Tabana po forumu
Administrator
Poruka
99.912
"Ceo život trenira tenis, profesionalno se bavila. Išla je na razna takmičenja, u sobi ima bezbroj pehara i medalja. Išla je u drugu ekonomsku vanredno, dobila je čak i stipendiju preko tenisa", priča za "Blic" poznanica Jelene M. (19) koja je uhapšena juče nakon što je u automobilu "Smart" kojim je upravljala otkriveno 8,5 kilograma marihuane.

TNWk9kpTURBXy82YmI0YTJmNmMxYWQ1MGY3NmUxODkyM2Y2MmUxYWFmYi5qcGeRkwLNBLAA3gABoTAF

Reporteri "Blica" danas su posetili kraj iz kojeg je uhapšena tinejdžerka, gde su komšije u šoku nakon što su saznali da je prevozila drogu. Mnogi od njih ne mogu da poveruju da je marihuana njena, jer kako kažu, potiče iz normalne porodice.

Ona je jedno vreme razmišljala da li da ode u inostranstvo da studira. Imala je povredu ruke, pa je zbog toga prestala da se bavi profesionalno tenisom i počela da trenira decu. Šokirala sam se kada sam čula, ne mogu da poverujem da je to njeno. Majka joj je vaspitačica, a otac kamiondžija - priča komšinica.

Ona dodaje da su normalna porodica i da nikada niko nije imao problem sa njima.

- Ona ima sestru od 17 godina. Imala je dugu vezu, išla je stalno kod dečka, ali živi ovde sa roditeljima - dodaje naša sagovornica.

Poruka
7.411
Majka joj je vaspitačica, a otac kamiondžija - priča komšinica.

снађи се сине у животу! је животни слоган већине радничко-сељачких породица!!
немој да се мучиш да радиш ко ми цео живот!
нађи неког удај се....превози дрогу....па шта да се ради? од нечег мора да се живи!

Miller

Legenda
Poruka
58.054
"Ceo život trenira tenis, profesionalno se bavila. Išla je na razna takmičenja, u sobi ima bezbroj pehara i medalja. Išla je u drugu ekonomsku vanredno, dobila je čak i stipendiju preko tenisa", priča za "Blic" poznanica Jelene M. (19) koja je uhapšena juče nakon što je u automobilu "Smart" kojim je upravljala otkriveno 8,5 kilograma marihuane.

Reporteri "Blica" danas su posetili kraj iz kojeg je uhapšena tinejdžerka, gde su komšije u šoku nakon što su saznali da je prevozila drogu. Mnogi od njih ne mogu da poveruju da je marihuana njena, jer kako kažu, potiče iz normalne porodice.

Ona je jedno vreme razmišljala da li da ode u inostranstvo da studira. Imala je povredu ruke, pa je zbog toga prestala da se bavi profesionalno tenisom i počela da trenira decu. Šokirala sam se kada sam čula, ne mogu da poverujem da je to njeno. Majka joj je vaspitačica, a otac kamiondžija - priča komšinica.

- Ona ima sestru od 17 godina. Imala je dugu vezu, išla je stalno kod dečka, ali živi ovde sa roditeljima - dodaje naša sagovornica.
Elle était si jolie, je ne pense toujours à elle
Bila je tako lijepa, kao tog jutra dan
Bila je tako lijepa, uvjek se sjećam nje
Bila je tako lijepa kad ju je odnio dan
Divna je ona bila kada sam ostao sam
Više se nismo sreli jer ju je odnio dan
Bila je
Bila je
Bila je
Bila je
Sve je kao tajna ostalo na kraju to
Oči i njene ruke, plačni pogled njen
Možda je tako bolje, zaborav briše sve
Ali ipak, ipak, ipak često, često se setim nje
Bila je
Bila je
Bila je
Bila je
Bila je
Bila je
Bila je
Bila je
Danima kiša lije, uz prozor stojim sam
Prošlo je mnogo dana, obuze tad me san
Setih se onog jutra, našega rastanka
Setih se tihe reke kojom je otišla
Bila je
Bila je
Bila je
Bila je
Bila je
Bila je
Bila je
Bila je
Bila je tako gadna i bubljičava
A ja sam bio mrtav pijan
Un, does, tres
Bila je
Bila je
Bila je
Bila je
Bila je
Bila je
Bila je
Bila je
Tako lepa uvek se sećam nje
Bila je tako lepa kao tog jutra dan
Divna je ona bila, la-da-di-da-da
Bila je
Bila je
Bila je
Bila je
Bila je
Bila je
Bila je
Bila je

Sad neće da vidi patku dugo.karijera joj se smešila,a ona završila u kandzama mafijozoo
Htela je lep život bez znoja,a mogla je da gleda patku i koncerte razne

teletabis56

Ističe se
Poruka
2.502
Nije ona prevozila nego njen fraer mma trener,a to je neko dojavio iz cista mira zaustavljeni i odma lezi dole,vade torbu kao da znaju sta je u njoj

Naravno da znaju.
Kako misliš da policiji padne na pamet da
u Donjem Pizdištu, zaselak Gornja Naguzina, u kući izvan sela, na prvom spratu, u skrivenoj sobi, iza paravana, osvetljene veštačkom svetlošću -
nadje jeb.ene tri stabljike marihuane u saksijama.

A dvanaest jeb.enih hektara nadomak Beograda, na plantaži koja je dobila i subvencije kao firma i kao poljoprivredno gazdinstvo - niko ne dodje da obidje?
Iako su inspektori zakonom dužni da to urade?

Casual Observer

Buduća legenda
Poruka
27.111
Elle était si jolie, je ne pense toujours à elle
Bila je tako lijepa, kao tog jutra dan
Bila je tako lijepa, uvjek se sjećam nje
Bila je tako lijepa kad ju je odnio dan
Divna je ona bila kada sam ostao sam
Bila je
Bila je
Bila je
Bila je
Sve je kao tajna ostalo na kraju to
Oči i njene ruke, plačni pogled njen
Možda je tako bolje, zaborav briše sve
Ali ipak, ipak, ipak često, često se setim nje
Bila je
Bila je
Bila je
Bila je
Bila je
Bila je
Bila je
Bila je
Danima kiša lije, uz prozor stojim sam
Prošlo je mnogo dana, obuze tad me san
Setih se onog jutra, našega rastanka
Setih se tihe reke kojom je otišla
Bila je
Bila je
Bila je
Bila je
Bila je
Bila je
Bila je
Bila je
Bila je tako gadna i bubljičava
A ja sam bio mrtav pijan
Un, does, tres
Bila je
Bila je
Bila je
Bila je
Bila je
Bila je
Bila je
Bila je
Tako lepa uvek se sećam nje
Bila je tako lepa kao tog jutra dan
Divna je ona bila, la-da-di-da-da
Bila je
Bila je
Bila je
Bila je
Bila je
Bila je
Bila je
Bila je

Sad neće da vidi patku dugo.karijera joj se smešila,a ona završila u kandzama mafijozoo
Htela je lep život bez znoja,a mogla je da gleda patku i koncerte razne

Sama pala, sama se ubila.

Miris Pokošene Trave

Buduća legenda
Moderator
Poruka
26.470

a šta podrazumevaju pod normalna porodica?

p.s ima super sise

Miller

Legenda
Poruka
58.054
Lepo dete, napredno, al gde u smatra 8,5kg? : )
Htela je iPhone 14 i Louis Vuitton i Chanel luksuzne torbe i naocare za sunce Versace i Tom Ford i jos 5 raznih modnih kreatora,Armani i Valentino haljine i obecao joj najnoviji BMW bele boje i stan od 110 kvadrata,estetsksta hirurgija,nos po želji i putovanja po zelji,svakih 10 dana nova destinacija
sad je destinacija CZ i Požarevac,baš nam je žao
slusace Folsom Prison Blues od Džoni Keša umesto ljubljene Cece i Ace Lukasa