Hm, ima baš dosta planeta u prvoj kući, čini se da na sebi treba da poradi, Saturn je takođe tu, i on je u Vodoliji kao i Sunce, biće da je osoba i sebi komplikovana
, rekla bih da je emotivna, ali ne znam da li zbog Raka zatvorena, ja znam ljude koji imaju Mesec u Raku i Veneru/Mars, zaključani bukvalno, usamljenik neki. A tu je i potreba da se istakne, ne znam, neka meni neko objasni ovo.
Rekla bih i da je lako povredljiv i da mu je porodica bitna.
Ali - u jedanaestoj kući je Severni čvor u Biku. On bi trebalo da bude što prirodniji, da izbegava izveštačeno ponašanje u društvu, rekla bih da osoba ima potencijala da bude duhovita, tj. da je duhovita u društvu, u druženju (kao i u ljubavi) strasna, Venera u Biku mi samo to kazuje. Možda tu strast samo nije lako pokrenuti, ja bih volela da mi neko kaže da li nešto pogađam.
Takođe, ovaj Strelac može reći i da osoba često menja svoje stavove i mišljenja u druženju.
Da li je Neptun u Jarcu poročan?
Jupiter je na kraju osmog polja, mislim da se može posmatrati i na devetom polju, tu bi mogao da bude zanimljiv. Ovaj Jupiter je dobar, mogao bi da znači osećaj za pravdu, te neko zanimanje vezano za to (a nešto slično poručuje i Uran). Ali i ovaj Jupiter ponavlja ono što su rekle neke druge planete: poboljšaj komunikaciju sa drugim ljudima, gaji pravednost, objektivnost, izađi iz sebe.
Jesi li duhovit i tvrdoglav? Sve mi se to nameće.