jolemisa
Elita
- Poruka
- 22.872
Nemoj mesati Zlatu sa onom spodobom.Ima Zlata i lepih pesama.i mislio sam da se radi o nekoj magiji
ali covek kvalifikovan da to prepozna
Nemoj mesati Zlatu sa onom spodobom.Ima Zlata i lepih pesama.i mislio sam da se radi o nekoj magiji
Aha... ovde je učio zanati mislio sam da se radi o nekoj magiji
Gledaju penzosi.Nije, imala sam uvod i razradu.
Šta si uradila sa ovom temom?
Navela si me da razmišljam o nekim porecima u kojima nemam nikakav udeo, ali treba da se trudim da to ocenjujem. Briga me šta radi Jovana Jeremić u svom terminu!
Veruj, te programe skoro da nema ko da gleda.
Neko ide na posao, neko u školu, neko ostaje doma da se bavi domom pre nego da gleda TV...
Toksičnost tih i takvih emisija je nulta.
Zapravo, televizija je na izdisaju.
Ako mi je podvig da gledam na TV- seriju Priatelji...
auf... napredovalo se žestoko!![]()
Pravo u metu!Znate šta je najgore od svega - što se ljudi ovome smeju!
Što prave neke mimove i sprdnje od ove bolesti i razmišljaju u stilu - "ja ne gledam televizor i promeni kanal"!
Alo bre, najbolje okrenite te mutave guzice da vas je*u kad ste već tako ponizni i glupavi!
Ovo treba osuđivati i mrzeti! Treba dići glas svako na svoj način koliko može.
Kad ovu vidim nista me ne cudi.Kada sam videla snimak, mislila sam da je skrivena kamera...
Ali ne lezi vraže!
Ovo je jutarnji program od pre 2 dana jedne TV sa nacionalnom
frekvencijom!
Ovo je ušlo u medijski prostor Srbije gde 70% glasača veruje
u svaku reč!
Retko se dešava da se na jednom mestu u isto vreme skupi
toliko ludaka, a da to nije Laza Lazarević...
Ustvari, imam pitanje: ko je ovde luđi: ovi u studiju, ili ovi
ispred televizora? Jer, gledanost je prevazišla sve zabeležene
rekorde...
A, možda su na nas stvarno bačene čini?
Možda nas ipak spase Neđo sa kapom na glavi i rekvizitima
u rukama...
On savetuje:
"On ne sme ući u kuću, samo preko metle. Izuje čarape i preko
metle! Stavi ona so.. on nagazi na so i mora preskakati sedam
puta preko metle!
Kada uđe unutra šta treba? Da ne unosi šavola unutra, jer
demon ide uz osobu na koju je nabačen. Da se oslobodi za sebe,
za decu... i da muž ne postane impotentan...
Pusti mu krv iz malog prsta i na hleb da stavi... Razumeš?
Onda on i žena pojedu taj hleb..."
Pogledajte deo videa...
https://twitter.com/BaOgra/status/1599536027932061696
ili celu emisiju:
wtf?
U principu, to je prosecan sastanak SNS upravnog odbora...Kada sam videla snimak, mislila sam da je skrivena kamera...
Ali ne lezi vraže!
frekvencijom!
u svaku reč!
rekorde...
u rukama...
On savetuje:
puta preko metle!
Pogledajte deo videa...
ili celu emisiju:
wtf?
ne gresis. bolesno je sto se tesimo da smo bolji od njih a bolji smo za.. koliko?Najbolesnije je što ih ne očistimo odavde
Ako je gospodarenje nad tvojim vremenom držanje daljinskog u rukama uspeo si u životu.А шта то тачно треба да урадимо. Да спалимо телевизију, затварамо, укидамо фреквенције. Или је за нормалног човека довољно само да не гледа овај канал. У преводу, ако имаш даљински, ти си господар свог времена пред телевизором. И док год неко не држи пиштољ на слепоочницу и не тера било кога да гледа нешто, за мене су ове теме бесмислене. И то не мислим да ову поремећену будалетину са клипа не треба исмевати, напротив, већ ови позиви да се нешто као предузме.
Дакле предузми нешто и немој да гледаш. То је довољно.
Ako je gospodarenje nad tvojim vremenom držanje daljinskog u rukama uspeo si u životu.
Nije dovoljno okrenuti glavu na drugu stranu da ne bi primetio glupost i primitivizam. Zato što se glupost i primitivizam nalaze i na drugoj strani glave pa ostaje samo da gledaš u patos nadajući se da maloumni ljudi neće pohrliti na tebe i iz tog pravca
U pravu si.. Veliki problem je ti programi koje tv stanice nude, ali je još veći problem što su najgledaniji...Очигледно јесте успех у животу, јер колико видим многи, укључујући тебе, нису у стању да господаре сопственим временом и држе укључен програм којег се гаде. Ја сам мислио да није успех, већ нормална људска реакција да не радиш нешто што не волиш, посебно ако имаш избор. Јер око неких ствари у животу баш и немаш избор, али у гледању телевизијских канала имаш.
Са друге стране, ако није довољно само окренути главу, шта је по то довољно учинити. Да ли треба забранити, цензурисати, спалити оно што нам се не свиђа. Јер колико се сећам то баш и нису демократске вредности.
На крају ћу ти саопштити једну најстрашнију истину. Ријалити програми, ова лујка попут Јоване Јеремић и слични лудаци, не би постојали да немају своју публику. Ја до сада нисам налетео на особу која се не гнуша ријалити програма, или оног менталног пацијента што егзистира на телевизији, а на крају ти програми су најгледанији. У преводу прилични смо ми лицимури, све нас као срамота, а милиони гледају те одвратности.
Јер да људи то не гледају, такви програми не би једноставно постојали. Пинк, као и свака друга комерцијална телевизија, ако не зарађује на неком садржају он га неће пласирати. Ако се питаш одакле им снага, дрскост и бесрамност да приказују ово, одговор је да им даје народ који то гледа.
Следећи прилог - неко се држи за прстен и каже "Јавља ми се, биће избора.."Kada sam videla snimak, mislila sam da je skrivena kamera...
Ali ne lezi vraže!
frekvencijom!
u svaku reč!
rekorde...
u rukama...
On savetuje:
puta preko metle!
Pogledajte deo videa...
ili celu emisiju:
wtf?
Zabezeknula sam se, ali i oduševila kada sam videla koliko ljudi i kako reaguju na pomenutu emisiju...
Svaka druga poruka je tvoja, to ne valja.
Moraš biti malo diskretnija ! Ako hoćeš da manipulišeš narodom, a hoćeš i želiš, trudi se da provališ kako to radi recimo Gospodar.
Очигледно јесте успех у животу, јер колико видим многи, укључујући тебе, нису у стању да господаре сопственим временом и држе укључен програм којег се гаде. Ја сам мислио да није успех, већ нормална људска реакција да не радиш нешто што не волиш, посебно ако имаш избор. Јер око неких ствари у животу баш и немаш избор, али у гледању телевизијских канала имаш.
Са друге стране, ако није довољно само окренути главу, шта је по то довољно учинити. Да ли треба забранити, цензурисати, спалити оно што нам се не свиђа. Јер колико се сећам то баш и нису демократске вредности.
На крају ћу ти саопштити једну најстрашнију истину. Ријалити програми, ова лујка попут Јоване Јеремић и слични лудаци, не би постојали да немају своју публику. Ја до сада нисам налетео на особу која се не гнуша ријалити програма, или оног менталног пацијента што егзистира на телевизији, а на крају ти програми су најгледанији. У преводу прилични смо ми лицимури, све нас као срамота, а милиони гледају те одвратности.
Јер да људи то не гледају, такви програми не би једноставно постојали. Пинк, као и свака друга комерцијална телевизија, ако не зарађује на неком садржају он га неће пласирати. Ако се питаш одакле им снага, дрскост и бесрамност да приказују ово, одговор је да им даје народ који то гледа.
Само добар одабир.Ugasite te televizore ljudi aman.
Treći kanal!Само добар одабир.
odgovorni za sta?Dobila sam od prijatelja delić video klipa.. niko me nije terao, ali smatram da smo svi odgovorni
i da ne treba da zabijamo glavu u pesak...