Ovo je imanje dečka Jovane Jeremić u Begaljici! Pred kapijom srebrni lavovi od metar, a u dvorištu - milioni

Вратили ти дозволу? Мора да је радила нека веза. :lol:
Nisu je još uzeli, a ni koverte nema :(
Nešto se zglajzalo, po godinu se čeka kazna da dođe..
Poslaću ti, ne brini :) samo ovaj put plati u roku 7 dana!

Nisu je još uzeli, a ni koverte nema :(
Nešto se zglajzalo, po godinu se čeka kazna da dođe..
Poslaću ti, ne brini :) samo ovaj put plati u roku 7 dana!
Уплатио ја унапријед за неколико, да се не цимам сваки час. :hahaha:

Уплатио ја унапријед за неколико, да се не цимам сваки час. :hahaha:
Znaš kad se nekako poklopilo prošle godine da u istom danu dobijemo kazne tata, sestra, ja, Pa sutra opet ja, opet sestra. Kaže @forlorn jesi pitala u policiji imaju li neki porodični paket? :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Jovana je gospođa.

ooooo.gif

Prilozi

• ooooo.gif
    ooooo.gif
    136 bajtova · Pregleda: 2
Просечна српска кућа. Нигде столарије, фасаде..али битно је да су лавови на капији. Које пресеравање. Колико деце имају да у кући шарају зидове?

Da, sad vidim celu galeriju ima 3 nedovršene i jednu zutu staru. Iza mu je fabrika ili samo kancelarije firme.
Dobro, mozda covek nije lopov kao ovi na vlasti, ne znam sta je tu cudno i ne prave se kuce bas lako pa niti se zavrsavaju, evo i kod mene su neki zapocinjali za firmu objekat pa im trebalo par godina da skupe pare i zavrse sve, ali jbg na posten nacin.

U dvorištu koje je ograđeno kamenom ogradom i ogromnom kapijom je pravo bogatstvo - dve kuće (jedna u kojoj živi i druga nedovršena), a pored njih jedan od Draganovih pogona.

Da Stanković voli da se istakne i pokaže određenu vrstu moći, dokaz su ogromni srebrni lavovi koji se nalaze pred kapijom, na ulazu.

Ipak, iako je reč o kući velike kvadrature u kojoj trenutno živi, Dragan je nije skoro renovirao, pa ona sama ne "pršti" od luksuza kao mnoge vile poznatih privrednika i biznismena.

https://www.telegraf.rs/jetset/vest...-srebrni-lavovi-od-metar-a-u-dvoristu-milioni
Pogledajte prilog 1643295
Haha.
Koji džiberaj.
Da li je moguće da ljudi prave nešto tako ružno...

Prilično je blizu mene, znam ljude koji su radili u njegovoj pekari As. Kažu da je taj lik "djubre neovejano koji maltetira radnike". Niko neće da radi kod njega, stalno po oglasima traži radnike. Plaća mizerno a ljude ubija od posla.
Poslednje što sam čuo je da hoće da uveze radnike iz Bangladešaa ili tako nešto.

Back