andjelijaa
Elita
- Poruka
- 15.385
aha,u 2-3 minuta ti to zavrsisBas si slatka kad te iznerviram kad nemas gde♡
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aha,u 2-3 minuta ti to zavrsisBas si slatka kad te iznerviram kad nemas gde♡
Jos uvek su u zooloskom vrtu.Десна кућа уопће није кич, чак је и лијепа, кич ће постати кад се све заврши.
Успут, гдје су ти сребрни метарски лавови?
ustvari imam bolju ideju hmОтвори тему за викање па се прва дооообро извичи на њој.![]()
....i ide u WC!Pogled od koga zastaje dah.
Dobro nemoj da se nerviras sto nisi uspela tako brzo,jos nisi opustena dovoljnoaha,u 2-3 minuta ti to zavrsis
Надај се, надај...ustvari imam bolju ideju hm
Ово је ефикасно, а почнеш ли качити и ЈЈ клипове, утекох с теме брзином свјетлости!
taman dodji na tu moju novu temu da se izduvammОво је ефикасно, а почнеш ли качити и ЈЈ клипове, утекох с теме брзином свјетлости!![]()
ali svidja ti se,ne?Чист плагијат!![]()
Ne ljuboboriši.imenovati je za majku,odmah posle cece
Знам, копије нису криве, оригинал је први почео!ali svidja ti se,ne?
pipi,odzvanjace.Знам, копије нису криве, оригинал је први почео!![]()
Не вуци ме за језик!taman dodji na tu moju novu temu da se izduvamm
Stavljati osobu tamnije boje kože, Cecu, koja se udala za udbaškog atentatora i kriminalca, malo je deplasirano stavljati u isti koš s visoko profesionalnom bijelkinjom, obrazovanom pravnicom i profesionalno voditeljicom.imenovati je za majku,odmah posle cece
kakav krsh.. ja imam lepshu garazhuU dvorištu koje je ograđeno kamenom ogradom i ogromnom kapijom je pravo bogatstvo - dve kuće (jedna u kojoj živi i druga nedovršena), a pored njih jedan od Draganovih pogona.
Da Stanković voli da se istakne i pokaže određenu vrstu moći, dokaz su ogromni srebrni lavovi koji se nalaze pred kapijom, na ulazu.
Ipak, iako je reč o kući velike kvadrature u kojoj trenutno živi, Dragan je nije skoro renovirao, pa ona sama ne "pršti" od luksuza kao mnoge vile poznatih privrednika i biznismena.
https://www.telegraf.rs/jetset/vest...-srebrni-lavovi-od-metar-a-u-dvoristu-milioni
Pogledajte prilog 1643295
Цмок на овој теми је жестока перверзија. Хард кор, такорећи.
zato nam i jeste ovako dobro,jer imamo puno profesionalaca i strucanjakaStavljati osobu tamnije boje kože, Cecu, koja se udala za udbaškog atentatora i kriminalca, malo je deplasirano stavljati u isti koš s visoko profesionalnom pravnicom i voditeljicom.
Гријешиш, једна иде у кош, а друга у канту.Stavljati osobu tamnije boje kože, Cecu, koja se udala za udbaškog atentatora i kriminalca, malo je deplasirano stavljati u isti koš s visoko profesionalnom bijelkinjom, obrazovanom pravnicom i profesionalno voditeljicom.
dodji na mojuЦмок на овој теми је жестока перверзија. Хард кор, такорећи.![]()