Redmond
Elita
- Poruka
- 15.621
ne lupetaj, sta svako sa parama u Srbiji je neposten?Zna se ko ovde ima tolike pare. Sigurno nema pošteni svet.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne lupetaj, sta svako sa parama u Srbiji je neposten?Zna se ko ovde ima tolike pare. Sigurno nema pošteni svet.
ne lupetaj, sta svako sa parama u Srbiji je neposten?
Majke ti? Ti znas sta radi svaki posten covek pojedinacno? Jel iam neceg nepostenog kod nosenja para u torbi?Pošten svet ne nosi tolike pare u koferima i torbama. Pošten svet koristi bankarske transakcije.
Budala
Tekst suvišan evo vam ovde:
https://www.novosti.rs/vesti/srbija...-Nije-mi-palo-na-pamet-DA-UZMEM-NI-DINAR-FOTO
Temu sam postavio ovde pošto su mnogi za DS i slične lopove pa me zanimaju njihovi komentari o psihičkom stanju lika sa slike, ne žalite na izrazima
Ja ni dinar ne bih stavio u satanisticke banke ni vucic da zna koliko imam na racunuPošten svet ne nosi tolike pare u koferima i torbama. Pošten svet koristi bankarske transakcije.
Sva sreca pa pre i posle komunista nisu bili lopovi....Lopovski mentalitet zbog koga i imao ovakvu neokomunističku Srbiju?
Dve razlicite situacije....Trebao si samo da skratis filozofiju i pocnes sa “Ja bi.....”
...evo jos malo kako to radi fukara...
https://www.novosti.rs/vesti/scena....a-sve-ceka-Romanu-Panic-po-izlasku-iz-zatvora
Da i? To je razlog da mu ih neko ukrade, njegove pare?Sva sreca pa pre i posle komunista nisu bili lopovi....
Nosis u torbi 20 k evra i zveras okolo,neodgovorno ponasanje....
Majke ti? Ti znas sta radi svaki posten covek pojedinacno? Jel iam neceg nepostenog kod nosenja para u torbi?
Ukrasti od lopova je robin hudastvo
tako je i ivica dačić dobio nadimak koferčemeni je ovo sumnjivo da neko nosi toliko kroz grad
vidiš srpske političare...oni nemaju taj problem...Лупаш глупости.
Ниси се никад налазио у таквој ситуацији.
Нисам ни ја додуше,али...
-Нађеш 100,200,500 евра--нема везе.
-Нађеш 50К,100К евра..ту онда не мош мирно да спаваш.
Само чекаш ко ће ти закуца на врата,да убије и тебе и теби најмилије..зајеби!
Миран сан нема цену!
To nije nikakva kradja....Da i? To je razlog da mu ih neko ukrade, njegove pare?
zavisi kojim parama,120 dinara npr ne ali milioni naravno dae nepošten lolne lupetaj, sta svako sa parama u Srbiji je neposten?
Tako malogradjanstina zamislja stvarnost.ne lupetaj, sta svako sa parama u Srbiji je neposten?
kupovinom za keš uklanjaš tragovemeni je ovo sumnjivo da neko nosi toliko kroz grad
Prvo bi dobro osmotrio sve oko sebe da li ima kamera ili nekih svedoka,ako nema,pare bi zadrzao za sebe...
Osoba ko sebi dozvoli da izgubi 20k evra nezasluzuje da mu budu vracene....