Ovo je heroj Vojkan koji je vlasniku VRATIO PRONAĐENU TORBU sa 2,7 miliona dinara: Nije mi palo na pamet DA UZMEM NI DINAR! (FOTO)

Stojkov Menidjer

Stara legenda
Banovan
Poruka
80.980
vojkan-foto-s-babovic%20(3)_620x0.jpg

Tekst suvišan evo vam ovde:
https://www.novosti.rs/vesti/srbija...-Nije-mi-palo-na-pamet-DA-UZMEM-NI-DINAR-FOTO

Temu sam postavio ovde pošto su mnogi za DS i slične lopove pa me zanimaju njihovi komentari o psihičkom stanju lika sa slike, ne žalite na izrazima :D

@YeOldeJagge
Ja bih uložila na Nueva Jork burzu i do sutra imala 100x više

@3BEP
Ja bih uložio na kvotu 2.20 pa ako dodje duplo a ako ne dodje opet nisam na gubitku

@Ljuta_Tica
Ja bi bolan zasijao bostan, njemački 168.000 košpi, kod nas ako dodje do 30.000 vrh

Vi svi mislite da samo neki lopovi i tajkuni imaju velike pare u kesu i nose ih po ulici.

Istina je da oni te pare imaju na racunima, u nekretninama, u restoranima i slicno.

Kes mani cesto u torbi ima sitna boranija. Jednostavno, dobiju neko nasledstvo i podele pare, ili dobiju nasledstvo, pa jedan naslednik mora da isplati drugog, i onda podigne pare iz banke, uzima kredite, sabira po kuci koliko mu ostalo u vodokotlicu i sl. i onda tako kad saberu sve, krenu da isplate drugog naslednika. Ili slicne price.

Nalazač je, ipak, i sada u obavezi da prijavi policiji da je pronašao novac iako ne zna čiji je, a ukoliko postoje dokumenta, može i sam da pokuša da dođe do vlasnika.

- Nalazač mora da prijavi na kom je mestu našao novac i u koje vreme. Novac ostaje u policijskom depozitu, dok se vlasnik ne javi - dodaje Stojaković.

U suprotnom, nalazaču koji bi zadržao pronađeni novac preti kazna za krivično delo utaja.

- Ukoliko se zadrži do 5.000 dinara to delo vodi se kao sitna krađa za koju je zakonom predviđeno uslovno šest meseci zatvora. Preko 5.000 dinara se smatra krađom, a u zavisnosti od količine novca i kazna se povećava - dodaje advokat.

Nije heroj nego budala. Jaoooj! Silo što mene ne pomaziš tako!!!

Лупаш глупости.
Ниси се никад налазио у таквој ситуацији.
Нисам ни ја додуше,али...

-Нађеш 100,200,500 евра--нема везе.
-Нађеш 50К,100К евра..ту онда не мош мирно да спаваш.
Само чекаш ко ће ти закуца на врата,да убије и тебе и теби најмилије..зајеби!
Миран сан нема цену!

Prvo bi dobro osmotrio sve oko sebe da li ima kamera ili nekih svedoka,ako nema,pare bi zadrzao za sebe...
Osoba ko sebi dozvoli da izgubi 20k evra nezasluzuje da mu budu vracene....
Lopovski mentalitet zbog koga i imao ovakvu neokomunističku Srbiju?

Лупаш глупости.

Миран сан нема цену!
Imao sam priliku da vratim i 100 dinara, kao i 100€. I zabole me šta drugi kažu, to sam uradio zbog sebe i onih koji su ih izgubili.

Imao sam priliku da vratim i 100 dinara, kao i 100€. I zabole me šta drugi kažu, to sam uradio zbog sebe i onih koji su ih izgubili.

Јел то неким младим дамама поиспадале паре приликом шопинга па се ти ту тако нашао"добродушан"? :lol:
не сери бре...
Ти ћеш неком да вратиш 100 евра?
не би јој вратио ни да има 4 сисе.:lol:

Vi svi mislite da samo neki lopovi i tajkuni imaju velike pare u kesu i nose ih po ulici.

Istina je da oni te pare imaju na racunima, u nekretninama, u restoranima i slicno.

Kes mani cesto u torbi ima sitna boranija. Jednostavno, dobiju neko nasledstvo i podele pare, ili dobiju nasledstvo, pa jedan naslednik mora da isplati drugog, i onda podigne pare iz banke, uzima kredite, sabira po kuci koliko mu ostalo u vodokotlicu i sl. i onda tako kad saberu sve, krenu da isplate drugog naslednika. Ili slicne price.

Ovi sto tako gube toliki kes su ili jako nemarna boranija ili pak oni kojima je praksa da imaju bar mesecno toliki kes kod sebe tj sica im.

Јел то неким младим дамама поиспадале паре приликом шопинга па се ти ту тако нашао"добродушан"? :lol:
не сери бре...
ali ako ima petice bi :lol:

Лупаш глупости.

Миран сан нема цену!

Pre nego što bih torbu sa parama odneo kuću prvo bih pogledao da li ima gps ili bilo kakav prateći uređaj. Ako ima onda bar mogu da završim u novinama kao pošteni nalazač.

не сери бре...
Ne meri po sebi, jbg. I nije kiome ništa ispalo na ulici pa da ponovim, ne meri po sebi. ;)

Pre nego što bih torbu sa parama odneo kuću prvo bih pogledao da li ima gps ili bilo kakav prateći uređaj. Ako ima onda bar mogu da završim u novinama kao pošteni nalazač.

Ne nosis tasnu nikad kuci!!! Ako ima gps uredjaj! Negde napolju otvoris i potrpas kesh.

Onda cekas i pratis tv i medije. Ako neko kuka da je izgubio novac onda mu vratis. Ako ne kuka, onda razmislis.

Ako ima dokumenata vratis pare, ako nema sacekas ako se ne javi NARAVNO DA NE NOSIS U FAKING POLICIJU

Back