Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam ja bolju pricu,Vucic je jedno vreme bio direktor sportske hale Pinki u Zemunu. Tada je bio visoki funkcioner radikala i dali mu da ima visoku platu i vodi taj centar. Evo kako on resava probleme s krovom koji prokisnjava. Stavio covek kofe ispod tavanice pa ako padne dole sa visine ima da ubije nekog sportistu.
![]()
Imam ja bolju pricu,Vucic je jedno vreme bio direktor sportske hale Pinki u Zemunu. Tada je bio visoki funkcioner radikala i dali mu da ima visoku platu i vodi taj centar. Evo kako on resava probleme s krovom koji prokisnjava. Stavio covek kofe ispod tavanice pa ako padne dole sa visine ima da ubije nekog sportistu.
![]()
Bio je stedljiv i cuvao narodne pare za teska vremena
Када је добио позив за служење војног рока...ЗАПАЛИО за ЛОНДОН.......
![]()
Izgleda da mu je to bio prelomni trenutak
Svejedno.Ni sa jednom ni sa drugom cifrom nije moguće preživeti u Londonu.Zaključak : Vučić o5 laže,kao i obično...2 funte na sat ili 2 funte na dan. Razlika u tekstu i prici premijera.
LOLOOLOLOL Vucic je nadnicio za platu koja je veca od doktorske.2 funte na sat ili 2 funte na dan. Razlika u tekstu i prici premijera.
Ovaj Alek se naveliko vucara po medijima i vec je postao '' lutka sa naslovne strane '' ...