Ovnovi,da vas cujem...

baby-blue:
kako da zavedem jednog Ovna?On jeste vec zaveden,ali kako da postane moj?Sta vama,Ovnovima,odgovara,kakva djevojka,veza itd?
Nevoli da se prevari tj. da ga varas, ako sazna nikad ti nece oprostiti,moze da ostane s tobom u vezi ali nikad nece biti 1:1,voli da poklanja skupe poklone ali' voli i da prima , obozava fudbal itd itd itd sve najlepse od ovnovima.
Zelim ti svaku srecu !!

Ne ide uz svakog od nas (ja ovan i to 1. april, aprilililili) uputstvo za upotrebu pa da pise: strana 5, lekcija 3.2.1 "Kako smuvati Ovna"! Muvas ga kao i svakog drugog tipa, hoce-nece, boze moj...teraj dalje! Ako igras na kartu tvrdoglavosti, npr. ja uopste nisam tvrdoglav...tj. zeznula bi se. Hocu da ti kazem pusti horoskop i ukljuci sarm i gledaj kako se ponasa!

Ovan Guardian

Best wishes

Guardian:
Ne ide uz svakog od nas (ja ovan i to 1. april, aprilililili) uputstvo za upotrebu pa da pise: strana 5, lekcija 3.2.1 "Kako smuvati Ovna"! Muvas ga kao i svakog drugog tipa, hoce-nece, boze moj...teraj dalje! Ako igras na kartu tvrdoglavosti, npr. ja uopste nisam tvrdoglav...tj. zeznula bi se. Hocu da ti kazem pusti horoskop i ukljuci sarm i gledaj kako se ponasa!

Ovan Guardian

Best wishes

Ali opet je vazan podznak, nije sve u znaku. Vazni su i ostale planete (jedan moj kolega je Vaga, ali su u sve planete u Skorpionu i mozete da pogodite koji je znak od ova dva jaci kod njega)

Back