Ne znam. Ne razumijem se u podznake. Strijelac sam.A i ti malko licis
Podznak mozda, a
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam. Ne razumijem se u podznake. Strijelac sam.A i ti malko licis
Podznak mozda, a
![]()
Otkucao...

Onda jesi sigurnoNe znam. Ne razumijem se u podznake. Strijelac sam.

kad dodje kuci pomirisi mu ******. alatka uvek oda ako je bila neka druga zenka u bliziniKontroliram stalno, još nisam ništa otkrila![]()

Njega možeš vući ali ne zauvek samo dok pristaje jer veruje u vas, ipak probudiće se jedno jutro potpuno drugačiji, i možda više neće hteti ništa više da ima sa tobom čak iako se tvoje ponašanje promeni u međuvremenuDok se netko nije sjetio ili skupio hrabrosti da izidje iz takve veze....? Nama treba hrabrosti.
Meni ništa ne valja. Njemu bi sve valjalo samo kad bi ja bila opet normalna i ne pucala po šavovima radi svake sitnice koja meni ne odgovara.
Sigurna sam da bi se puno toga riješilo samo kad bi se odlučili što dalje.
Kako se kaže : Ne možeš ići istim putem, a očekivati da ćeš doći na drugo odredište....
Meni je najveći problem trenutno što na sve pušem i ne mogu se kontrolirati ni malo. Ni sačekati da prodje jer sitnica boli previše , ni promijeniti nešto,jer nisam dovoljno jaka.
A najviše ja ispastam, a njega vučem za sobom.
bog ne, al toljaga daKada je neko u vezi skorpija, i uopste u zivotu, tu nema bog da pomogne![]()
![]()
nemoj da je učiš da bude pentisniferka.kad dodje kuci pomirisi mu ******. alatka uvek oda ako je bila neka druga zenka u blizini
kondom pomaze, ali samo povrsinski![]()
bog ne, al toljaga da

znam zašto si postala užasna, nedostaje ti sex. ali pravi sex. ne ona verzija u kojoj okrećeš oči ka plafonu i brojiš zalepljene komarce nego se treseš od orgazma po rihteru.Ne mogu mu se više "naizvinjavati"... Previše često se dešava.
Kad se ne javi prvi, kad se javi kratkom porukom, kad ne odgovori ono što sam ja očekivala da će reći, kad me ne zove da izidjem s njim, kad ostane do kasno vani ,.... Užasna sam postala.
Ne, ne planiramo brak, pogotovo ne u ovakvim okolnostima.
Nama je i sada dobro...
nz zasto sam i ovo napisao kad znam da zenke imaju njuh kao dzukele kada je miris druge zenke u pitanjunemoj da je učiš da bude pentisniferka.
tačno, ne mora da gura nos u gaće znće i bez toga.nz zasto sam i ovo napisao kad znam da zenke imaju njuh kao dzukele kada je miris druge zenke u pitanju

Pa ja shvaćam da je do mene. I želim potražiti pomoć. Samo sam htjela vidjeti ima li još netko isti problem, možda mi pomogne da znam šta mi je činiti.Njega možeš vući ali ne zauvek samo dok pristaje jer veruje u vas, ipak probudiće se jedno jutro potpuno drugačiji, i možda više neće hteti ništa više da ima sa tobom čak iako se tvoje ponašanje promeni u međuvremenu
Nisi jednom čula da je nekom prelilo...
mogu da ti preporučim da se vas dvoje upustite u duge seanse iebanja koje ćete uspešno zameniti seansama putovanja prema dnu jer će sex da vas vrati ekspresno na površinu..
Ako posle tih seansi tebi i dalje ništa ne valja promeni muškarca pa probaj s drugim.
ako posle 14 godina opet dođeš u istu fazu da ti ništa nije potaman nije do njih
do tebe je.
možda mi pomogne da znam šta mi je činiti.
Ovdje zena od 48 neki dan rodila.pa ljude dugorocno ne spaja strast nego zajednicki cilj. A tebi kuca bioloski sat ili je otkucao i ti to podstvesno znas. A nemas dece.
Ma imaju,ali vecina prekine,nece se niko zezati.Pa ja shvaćam da je do mene. I želim potražiti pomoć. Samo sam htjela vidjeti ima li još netko isti problem, možda mi pomogne da znam šta mi je činiti.
uvazena koleginice u mom ataru se meri po merkaliju, jer je za 50 posto jaci no po rihteru...makar po brojciznam zašto si postala užasna, nedostaje ti sex. ali pravi sex. ne ona verzija u kojoj okrećeš oči ka plafonu i brojiš zalepljene komarce nego se treseš od orgazma po rihteru.
eto ti recept.

..meni to lici da ste oboje mazohisti kada mozete da u takvim okolnostima budete zajedno..14 godina ste u vezi koju si opisala..meni to lici da ste oboje mazohisti kada mozete da u takvim okolnostima budete zajedno..
kazes da si svesna sebe i svojih gresaka..pa onda stavi tacku na tu vezu za sva vremena i ako ga voliš,daj tom coveku malo prostora i slobodu
da nadje drugu zenu i nastavi zivot bez problema ovakve vrste ..verujem da ce i tebi tada biti bolje
Jeste,nego odgovaram ovom sto pise da joj otkucava bioloski sat.ah
kako je lepo
biti majka
cim on moze da tolerise i trpi sve ono..onda ni on nije bolji od nje..isti su..i uzivaju u takvoj veziKazem ja lepo oboje![]()
meni tako stalnoZamisli da mirises nekom ****** svaki put kad udje na vrata
Jeb.ote