OVIMA ZLIKOVCIMA HOCE TADIC I DEMOKRATE DA SRBI BUDU SLUGE I ROBOVI

Da li podrzavate ualzak Srbije u NATO pakt?

  • DA

  • NE


Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Тихи

Starosedelac
Poruka
156.325
Proslo je samo 10 godina od kako je zlikovacka fasisticka NATO alijansa ubijala svirepo srpske civile , srpski narod,u nistavala srpske fabrike, zgrade, kuce, obdanista bolnice.

Ovih dana citamo da Boris Tadic tajno obecava Amerikancima da ce Srbiju, protivno volji njenog naroda, njenih gradjana uvuci u NATO pakt, i podciniti NATO zlikovcima da im budemo sluge i robovi.

Glup covek ima pamcenje kokoske a pametan nikad ne zaboravlja i NE OPRASTA i ceka trenutak za osvetu

Ko ste vi i sta ste odgovorite sami sebi

Ja im ovo nikad necu oprostiti a ni zaboraviti

 
Poslednja izmena:
Тадићеви тајни преговори о прихватању Косовске „државе“ и уласку у НАТО

Шта нам открива најновији Викиликс документ кодиран као „VZCZCXRO7590“, чије је полазна „пошта“ била Америчка амбасада у Београду, датиран 5-ог Фебруара, 2010, означен као строга тајна и прослеђен: Хилари Клинтон, америчком Националном савету за безбедност у Вашингтону, Америчкој војној команди за Европу у Ваихингену у Немачкој, америчком државном Секретару одбране и америчком представнику при британском ратном ваздухопловству, као и 18 америчких амбасада и конзулата у ширем региону!? На први поглед не тако много, али на „други поглед“ и читањем између редова и више него доста…

Прво сама класификација документа, а потом и списак оних којима су упућене копије извештаја, већ говори довољно о значају документа. Наравно када су у питању дипломатски документи ове врсте, нереално је очекивати да ће се у њима наћи исувише компромитујућих чињеница, али је реално очекивати да ћемо наићи на компромитијући садржај- у овом случају тај садржај је и више него компромитујући за „српски“ владајући режим. Кренимо редом:

Саветник за спољну политику председника Србије, Јован Ратковић се састао са америчком амбасадорком Ворлик у Београду, и том приликом су дискутовали више тема, пре свега Косово, улазак Србије у НАТО, односе са Хрватском, Црном Гором и Македонијом, улазак Србије у ЕУ итд. Овде је важно рећи да се „српска“ страна није више отворено залагала за повратак Косова под Српски суверенитет, већ за одржавање „статуса кво“ неформалне поделе Косова, и да је Ратковић пренео Тадићеву чврсту опредељеност да „уведе“ Србију у НАТО.

Ратковић је амбасадорки Ворлик пренео опредељеност Србије да настави тесну сарадњу са САД по питању „веома осетљивих“ обавештајних садржаја, као и да ће појачати војну сарадњу са америчком националном гардом из Охаја, ради тренинга за „мировне операције“. Такође је обећао слање 50 додатних припадника жандармерије на Хаити, као и „мировњака“ у Либан. По питању Косова амбасадорка је изразила забринутост због конфронирајућег става једног дела српске владе, на шта је Ратковић изјавио да ће се Србија потрудити да питање Косова „реши“ на мирољубив начин тако што ће се и Албанци и Срби осећати као „победници.“ Ратковић је изјавио да планови Америке и Питера Фејта да се север Косова стави под контролу војном интервенцијом НАТО-а нису добри јер би изазвали нестабилност у самој Србији и угрозили позицију „српске“ владе. Амбасадорка је негирала војне планове за заузимање севера, али је потврдила да САД и ЕУ имају планове да „наметну“ интеграцију српског Севера у оквиру „албанског Косова“.

Ратковић је пренео амбасадорки лична уверавања председника Тадића да Србија „неће моћи“ још дуго да остане ван НАТО-а, као и да је расположење у српском народу за улазак у НАТО све веће(!?). Нагласио је да „Србија“ предузима практичне кораке ка уласку у НАТО, и да повећава сарадњу са том организацијом, да је послала српског амбасадора у седиште НАТО-а , као и да ће председник Тадић лично посетити Брисел да би званично отворио то „српско“ представништво при НАТО-у, у јуну или јулу и да се нада да ће тада моћи лично да се обрати Северноатлантском Савету.

Нагласио је, да је Тадић лично дао налог министарству спољних послова и министарству одбране да повећају учешће у аустријском “PfP”акционом моделу (борби против криминала на јужном Балкану), пошто је то учешће предуслов за чланство у НАТО.

Што се тиче уласка Србије у ЕУ, ту је Ратковић демонстрирао песимизам због „ЕУ засићености“ новим чланством, и притом се пожалио на опструкцију од стране Немачке која сматра нове чланице ЕУ економским баластом, а не „напретком“- што све то, по Ратковићу, чини приступ у ЕУ све више политичким, а не техничким питањем. Ратковић је потом по питању ЕУ покушао да буде оптимистичан и нагласио је да ће десетогодишњица „октобарске демократске“ револуције и државног удара против Милошевићовог режима ове године, бити прилика „српским“ властима да подсете свет на демократске тековине те „револуције.“

Што се тиче Хрватске, ту је Ратковић нагласио да председник Тадић ради са Хрватском „дискретно“ на решавању билатералних питања. По питању Босне, Ратковић је изјавио да упркос чињенице да би већина грађана Републике Српске желела да се одвоји од БиХ и уједини са Србијом, позиција председника Тадића је да Србија пре свега подржава територијални интегритет БиХ. На крају је навео да је у Црној Гори организовани криминал велики проблем, али да је Србија и даље отворена за сарадњу са Црном Гором.

Овде сада наилазимо на део документа, на који је америчка амбасадорка ставила забелешку да се „заштити“, а то је део у коме Ратковић описује тајне разговоре са енглеским амбасадором у Београду о плановима председника Тадића за Косово, под три опције-

Опција А: Делимичан суверенитет државе Србије на северу Косова као и над 5 манастира на југу- у том случају би Србија прихватила постојање „државе“ Косово, али га не би формално признала.

Опција Б: Подела Косова.

Опција Ц: Србија прави избор: или Косово, или ЕУ.

По америчкој амбасадорки за Београд је изгледа најприхватљивија опција А и за исту се највише залаже, али ће одбијање српских власти да формално признају Косово, вероватно „одложити“ улазак Србије у ЕУ на неодређено време.

Из овог тајног документа се јасно види да председник Тадић ради иза леђа свом народу и Народној Скупштини, и увелико припрема Србију за улазак у НАТО. Такође видимо да је „српски“ режим свестан од уласка у ЕУ нема ништа, и да признаје да то питање није - како се нама сваког дана са државно контролисаних медија презентује- „само“ техничке природе већ политичке, што опет потпуно разоткрива његов уцењивачки карактер.

На крају по питању Косова, видимо да се „српски“ режим опредељује за опцију којом се прихвата постојање сепаратистичке „државе“ Косово- ускраћено за формално признање- под условом да се Београду да ограничени суверенитет над српским севером и над пет манастира, с тим што би прави суверенитет над косовским Србима и српским светињама у стварности припао лажној „држави“ Косово. Ако је и од „нашег“ председника- много је!

Референца:

http://wikileaks.ch/cable/2010/02/10BELGRADE25.html
 
Do koje faze samoponizenja, u uslovima totalne porobljenosti su dospjeli Srbi na KiM.,tako ogoljeno su otkrili ovi izbori !!
Da nije bas toliko pametna i da nema monopol na eksploataciju izdajnicke interesne grupe, Radi Trajkovic, pokazao je Taci eliminisuci je sopstvenom
srpskom izdajnickom populacijom!

Ocekivati je nesto slicno i na politickoj sceni u Beogradu, tim pre sto SPC u odmakloj fazi unije ni pod razno nece pripretiti anatemom!
 
Poslednja izmena:
Па наравно да хоће да учине све и против Устава и против воље грађана ДА БИ НАС ПРИВЕЛИ НАТО-АГРЕСОРУ, погледај шта овај Раскупусан прича још у мају ове године:

четвртак, 20. мај 2010, 17:53 -> 19:57
Расмусен: Будућност Србије у НАТО и ЕУ


Генерални секретар НАТО Андерс Фог Расмусен навео да будућност Србије јесте у интеграцијама у Северноатлантски пакт и Европску унију.

Током посете Бугарској, генерални секретар НАТО Андерс Фог Расмусен позвао је Србију да "гледа у будућност" како би схватила да њена будућност јесте интеграција у НАТО и Европску унију.
rsmusenusofiji200510.jpg

Расмусен на конференцији за новинаре у Софији

"Позивам не само српске политичке лидере већ и српски народ да гледају у будућност, пажљиво размотре ситуацију како би дошли до закључка да је будућност Србије у интеграцији у евроатлантску заједницу - НАТО и ЕУ", рекао је Расмусен на конференцији за новинаре у Софији, након разговора са бугарским званичницима.


Генерални секретар је рекао да ће "учинити максимум" у циљу прикључења Србије Алијанси, "приступом корак по корак какав је тражила српска страна", додајући да би "волео да види напредак".


Рекао је да се нада да ће се све балканске земље прикључити НАТО-у и ЕУ пре окончања његовог мандата на месту генералног секретара Алијансе 2013. године.


Кад је реч о уласку Македоније у НАТО, Расмусен је оценио да је "то пре свега питање између Скопља и Атине" због њиховог спора о имену те бивше југословенске републике.


"Одлучили смо да смо спремни да почнемо преговоре са Скопљем чим буде пронађено задовољавајуће решење", рекао је Расмусен.


Истакао је да Бугарска "може да има кључну политичку улогу" у прикључењу балканских земаља НАТО-у захваљући добрим односима са суседима и у "пружању савета по том питању у оквиру НАТО-а".


Генерални секретар НАТО сутра ће посетити снаге Кфора на Косову.
 
Do koje faze samoponizenja, u uslovima totalne porobljenosti su dospjeli Srbi na Kim.,tako ogoljeno su otkrili ovi izbori !!
Da nije bas toliko pametna i da nema monopol na eksploataciju izdajnicke interesne grupe, Radi Trajkovic, pokazao je Taci eliminisuci je sopstvenom
srpskom izdajnickom populacijom!

Ocekivati je nesto slicno i na politickoj sceni u Beogradu, tim pre sto SPC u odmakloj fazi unije ni pod razno nece pripretiti anatemom!

Postoje Srbi koji su na Kim-u?:eek:

E ovo je nesto novo, cuo sam da smrcu misomor, ali za Kim prvi put cujem:per:
 
I pored te tragedije iz `99. godine izazvane Milosevicevom glupavom politikom,

vrhunski srpski nacionalno-teritorijalni interes je pristupanje NATO savezu,

insistiranje na neutralnosti je vrhunski cin izdaje drzave i dugorocno slabljenje,

vojnih pozicija Srbije u okruzenju, ravno izdaji. :think:

Ај' мр'ш.....брееееее........:rtfm:
 
I pored te tragedije iz `99. godine izazvane Milosevicevom glupavom politikom,

vrhunski srpski nacionalno-teritorijalni interes je pristupanje NATO savezu,

insistiranje na neutralnosti je vrhunski cin izdaje drzave i dugorocno slabljenje,

vojnih pozicija Srbije u okruzenju, ravno izdaji. :think:

Наравно.
Са све просрбским пријатељима,сусједима и бошњацима.
И неовисним деловима територије,признатим од просрпских власти.
И вуком,томом и чедом те соњом и наташом у управном одбору демокрацијске и слободне просрбије.
Творевине људских права и вриједности.Зарад будућности и сличних *рања.
 
I pored te tragedije iz `99. godine izazvane Milosevicevom glupavom politikom,

vrhunski srpski nacionalno-teritorijalni interes je pristupanje NATO savezu,

insistiranje na neutralnosti je vrhunski cin izdaje drzave i dugorocno slabljenje,

vojnih pozicija Srbije u okruzenju, ravno izdaji. :think:

Hajde reci i Svedjanima, Fincima, Austrijancima, Ircima i Svajcarcima da vode glupavu politiku jer su neutralni da je i njihov interes pristupanje NATO-u.
 
I pored te tragedije iz `99. godine izazvane Milosevicevom glupavom politikom,

vrhunski srpski nacionalno-teritorijalni interes je pristupanje NATO savezu,

insistiranje na neutralnosti je vrhunski cin izdaje drzave i dugorocno slabljenje,

vojnih pozicija Srbije u okruzenju, ravno izdaji. :think:


Naravno.

A ove pacijente kojima je istorija stala tamo negde kada su nastala prva plemena ne treba uzimati za ozbiljno.
 
Slobodane, stoko!!!

Zar da nas zavadiš sa celim svetom, da izginemo na pravdi boga....

Đubre jedno od čoveka!!!


Највећа ђубрад су ТРАНСФОРМИСАНЕ КОМУНИСТИЧКЕ ПАРТИЈЕ КОЈЕ СУ ДАНАС ЧЛАНИЦЕ СОЦИЈАЛИСТИЧКЕ ИНТЕРНАЦИОНАЛЕ, за сада има две наше чланице, а треба да постане и СПС

Србија Демократске странке, ДС
Serbia​
Србија Социјалдемократска партија Србија

Сетите се само ЧИЈИ ЈЕ ОВО БИО СИМБОЛ КОД НАС, КОЈЕ СТРАНКЕ???

Скочи на: навигација, претрага
и биће вам јасно КО СТОЈИ ИЗА СВИХ ЏУМБУСА ОВДЕ........
 

Back
Top