niko kao ja
Zainteresovan član
- Poruka
- 180
Temi............pa nije lose.................
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Suzy:Pa eto..bar ti je nesto dugacko...
nadam se da ti je malo bolje sada?
;-)
AkoPoludim:koji si ti debil...
;-) ;-)Steffan:hahahahahaha debil sa malom kitom za sada.. bas me zanima sta ce na kraju da ispadne..
Steffan:hahahahahaha debil sa malom kitom za sada.. bas me zanima sta ce na kraju da ispadne..
niko kao ja:Da i mene bas zanima..................
Suzy:Pa cuj...kad poraste(sh) shaticesh....
ha, haaaaaaaaaaaa
;-)
snaja88:a kaliko to slova moze?
niko kao ja:Pa ja kad sam pored tebe u svakom slucaju rastem....................sad koliko.........ma znas ti vrlo dobro...................
niko kao ja:Pa ja kad sam pored tebe u svakom slucaju rastem....................sad koliko.........ma znas ti vrlo dobro...................
AkoPoludim:nije mi jasno sta rade moderatori ovde? idi na ljis pa rasti koliko hoces! a ne verujem da mozes bog zna koliko
AkoPoludim:pa nije vazno.... kad nemas sta da das...
Zena s greskom:NikoooooooooooOOOO smesta prestani sa provokacijama....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
AkoPoludim:hahahahahah ma neeeeeeeeeeee, pogresno si razumeo. Nisam ja u potrazi, vec si ti danima u ponudi!!! Reklamiras se, slab odziv!!!
niko kao ja:Temi............pa nije lose.................
niko kao ja:A bas sam imao lep odgovor..............ali ebi ga obecao sam.................