Ovih dana novenbra Amerika je napadnuta laserskim oruzjem nepoznate sile

Poruka
4.292
Amerika je napadnuta laserskim oruzjem novembar 2018 kalifornija.

Obratite paznju na drvece gotovo da nema ni jedno da je zahvaceno i izgorelo plamenom. A kuce, automobili i ljudi su unisteni. Zvanicno se kaze da je samo 46 osoba poginulo ali zapitajte se automobili koji su na putevima spaljeni laserskim oruzjem jel su nasred ulice parkirani sami od sebe i unutra nije bilo putnika? Naravno da je bilo vozaca i suvozaca negde pa pomnozite sa brojem dva sve automobile koji su na snimku na putu. A takodje pogledajte broj kuca koje su unstene laserom. Pa se zapitajte jel su kuce prazne? naravno da u kucama zive ljudi pa izbrojte broj kuca i pomnozite sa 3 ili 4. I broj poginulih nikako ne moze biti 46.

Takodje pogledajte kuce to jest temelje od kuca su samo ostali. Ja vas pitam jel ste videli tako neki pozar koji iza sebe ostavlja samo temelje a nema nigde zgarista i pepela??? A pored putu po kome su samo automobili unisteni videcete malte ne i travu a drvece je apsolutno pored puta netaknuto. A sto je najneverovatnije od siline udaraca lasera videcete da su oborena i po neka stabla i bandere, Na polomljenim banderama lepo se vidi lomljava. Lomljava se vidi lepo jer je na mestu preloma drvece zuta unutrasnjost i nigde nema da je drvo crno od gorotine. Znaci pogledajte neke snimke po internetu kako izgeldaju pozari i izgorele kuce i drvece pa uporedite taj snimak sa ovim i videcete da apsolutno nema nista slicno.

A takodje ako je pozar zahvatio trasu puta na kome se nalaze unisteni automobili pa ko je lud da vozi toliko dugo te automobile a da se ne zaustavi. Sto znaci da bi samo na jednom delu puta bila gomila automobila jer bi ljudi stali automobilima i ne bi isli dalje u dimu i vatri. A na videu se vidi da duz citavg puta koji je snimljen ima izgorelih automobila sto je znak da se laserski napad desio momentalno i u trenutku tako da ljudi nisu ni imali sanse da reaguju.

A da je to trenutno dejstvo lasera pogledajte na pocetku videa jedna kuca ima bazen koji je pun vode malte ne do vrha. Pa ja sad vas pitam ako je vatra bila toliko jaka da do temelja spali kuce kako onda voda iz bazena nije isparila? To je jos jedan dokaz da se napad desio u tren utku i da je trajao malte ne u sekundama pogotovu zato sto nigde nema pepela.

Takodje pored puta videcete i zardinjere zelene, videcete i saobracajne znake koje nemaju nigde ogaravljeno na njima, Obratite paznju na broj oborenih drveca pored puta i po neki krater na putu i pitam ja vas jel vam ovaj prizor lici na udare neke recimo gromovima ili na pozar? ocigledno da vise lici na udare iz neba.

Zasto se ovo krije zasto? Zato sto ne zele da obelodane da je ovo kazna i upozorenja da napuste dosadansje njihovo ponasanje i ako to ne ucine slede jos vece kazne.

naravno to nema veze sa Rusima, nema veze sa nijednim entitetom na planeti zato i cute jer da mogu da odgovoro Ameri na ovakav stravican napad oni bi odgovorili svojim nuklearnim oruzjem ali oni su toliko slabi u odnosu na taj entitet da nesmeju da zucnu.

Poslednja izmena:
screenshot-1482k.png

Takodje pogledajte kuce to jest temelje od kuca su samo ostali. Ja vas pitam jel ste videli tako neki pozar koji iza sebe ostavlja samo temelje a nema nigde zgarista i pepela??? A pored putu po kome su samo automobili unisteni videcete malte ne i travu a drvece je apsolutno pored puta netaknuto. A sto je najneverovatnije od siline udaraca lasera videcete da su oborena i po neka stabla i bandere, Na polomljenim banderama lepo se vidi lomljava. Lomljava se vidi lepo jer je na mestu preloma drvece zuta unutrasnjost i nigde nema da je drvo crno od gorotine. Znaci pogledajte neke snimke po internetu kako izgeldaju pozari i izgorele kuce i drvece pa uporedite taj snimak sa ovim i videcete da apsolutno nema nista slicno.

To se desilo i prosle godine, kada je celo naselje u Kaliforniji sprzeno a drvece ostalo gotovo netaknuto. Ove godine pozar u svedskoj sumi, vatra je gorela stotinama metara pravom linijom.

*******ija gori i to je prirodan sled stvari, manje je bitno ko je izazivac. Uzrok je kapitalizam - Grci su sami sebe palili da bi dobili vise zemljista za gradnju. Zapadna civilizacija je totalno skrenula. Ovo u Kaliforniji moguce na relaciji republikanci demokrate, a Svedjanima neka vrsta opomene jer vatra nije eskalirala, verovatno poceli da talasaju za harac velikoj kuji.

Branko, meni kao dobrovoljnom vatrogascu, ovde ništa ne izgleda kao da je gorelo, nego kao da je sravnjeno.

Upravo to !
Pitanje je i verodostojnosti slika !
Ima i kad su ljudi sami spaljivali i uništavali imovinu , kako bi naplatili pare od osiguranja !
Bio sam svedok takvih radmji !
Pogledaj ovo ??

Poslednja izmena:
Da, to sam i ja čuo još davno, da zapadnjaci potpuno mirne duše čekaju nepogode, a da ljudi obično ginu u nesrećama, jer imaju dobro plaćene polise, pa im se familija okoristi...

Na primer u Indiji banke su gadno prošle kada su kredite uzimali mladi ljudi i potom prebacivali na najstarijeg člana u porodici (a tamo oni žive složno u istom domaćinstvu sa po tri generacije istovremeno).

Obzirom da se današnje brzopotezne kuće prave od materijala popularno nazvanog "kerov q...." - onda nije ni čudo da se zatekne ovakvo stanje.
To je kao priča o "vetru koji je čupao drveće" - a radi se o gradskom drveću, koje se sadi sa plitkim korenom i redovno zaliva, tako da niti ima centralnu žilu za vodu, niti mu bočno korenje ide duboko u zemlju i kada se preturi (zbog mnogo veće mase gore i nikakve učvršćenosti dole) često podigne i deo travnjaka oko sebe.
Pravo, šumsko drvo - nijedan vetar nije iščupao - može samo da ga polomi.

https://www.focusmediapro.rs/uraganski-vetar-u-sajanu-cupao-drvece-i-rusio-bandere-i-objekte/

Par puta sam prolazio kroz sumu koja je bila zahvacena sumskim pozarom, desavalo se da u sred dela gde je vatra gorela nadjem netaknut zbun ili drvo. A ono sto me ne cudi je to da treba ogromna toplota ne bi li drvo kompletno izgorelo, to zna svako ko zimi lozi recimo Bukvu. 99% kuca u americi se prave od letvica, pune su boje, lepka i ostalog meterijala koji je zapaljiv i ima nisku tacku gorenja. Zato mi i nije cudno ovo, kuca izgori pre nego sto zahvati drvece oko sebe.

Jako bitna je visina i jačina plamena koju vatra daje.
Kada sam napisao da su ove kuće od lošeg materijala - mislio sam da im je možda popustila konstrukcija i da plamen nije "lizao" visoko u nebo.
U tom slučaju bi ovo zimzeleno drveće bilo dosta izloženo - jer ima smole u sebi.
Ako je vatra niska - drveće može da prodje i neozledjeno:

http://www.ico.rs/jp-vojvodinasume-pojacati-mere-zastite-od-pozara/

TU ŽIVE VANZEMALJCI BAREM 500 KOMADA!!!!! Aha,to niste znali. I liče na nas,samo imaju bledju kožu i drugačije oči,i raspored zuba im drugi. DA. Deal with it.
ZAto je i zapaljeno to mesto,sa nekim kul zrakom,iz...verovatno SATELITA. IN YOUR FACE FLATHEARTHERS. THERE IS SATELITE. Aha.
I oni su hteli da kažu ostatku sveta da su tu (pored Kalifornije,jer oni to već znaju verovatno) ali tamna strana brale,kabali ne žele,i pretrpeli su štetu...nažalost. Eto. Sad znamo.
Dame i gospodo David Wilcock.

Poslednja izmena:
У гомили оружја, неколико новинара, научника и овог аутора верују да је 4Г-мрежа ћелијских торњевих створила електромагнетно поље које је дозвољавало да соларне ракете куају куће директно без трчања кроз енергетске водове или паметне бројило. Укупно 77 ћелијских торњева спаљено је или је оштећено; они нису били извор који је запалио пожаре, већ храначе...Са невидљивим микроталасним пољем којег су формирали многи кластери ћелијских торњева у и око Напа и Сонома, а сунчеви зраци осветљавају напуњени ваздух, створио је наранџасте халос и истовремено запалио стотине кућа истовремено као римске свеће.

Нова угроженост дигиталног доба се своди на мешавину материјала обложених са оксидом, кластери ћелијских торњева и право климатске и атмосферске услове да сунчеви зраци достижу земљу како би покренули микроталасни енергијски ваздух. Значи, зграде и куће у Силиконској долини су једнако изложене као било које место у Калифорнији и било које место у свијету с сличним развојем.

Како друштво улази у нову дигиталну еру, овај нови феномен ставља читаве градове и комшилукте на крижање спонтаних разарања. Проблем се неће лако решити. Неће се решити без борбе. Људи и компаније морају зауставити ФЦЦ убрзани план за Калифорнију да инсталира 50.000 нових ћелијских торњева моћније мреже 5Г  - прави микровална мрежа која ствара кишобран радиофреквентног зрачења. Исто важи и за Северну Каролину и друге државе које то планирају.

Када нови систем 5Г постане на мрежи, колико ће још поражавајућа бити следећа сунчана освјетљена ватра? Пре него што се 5Г мрежа распореди, морамо открити зашто су постојеће ћелијске куле створиле микроталасно поље у данима пре пожара.

Да ли је неко отворио сок на ћелијским торњевима? Да ли су циљали антене на земљи? Или је то било нешто друго? Одговори на та питања спадају у руке ПГ & Е, телекомуникацијске индустрије и владе Калифорније.

Људски животи и наш дигитални начин живота могу зависити од тих одговора.

Како бисмо се суочили са незамисливим одговорима, биће најкритичније од свих.

https://medium.com/@james.4base/sun...he-northern-california-firestorm-6e05c830fc8d

Amerika je napadnuta laserskim oruzjem novembar 2018 kalifornija.

Obratite paznju na drvece gotovo da nema ni jedno da je zahvaceno i izgorelo plamenom. A kuce, automobili i ljudi su unisteni. Zvanicno se kaze da je samo 46 osoba poginulo ali zapitajte se automobili koji su na putevima spaljeni laserskim oruzjem jel su nasred ulice parkirani sami od sebe i unutra nije bilo putnika? Naravno da je bilo vozaca i suvozaca negde pa pomnozite sa brojem dva sve automobile koji su na snimku na putu. A takodje pogledajte broj kuca koje su unstene laserom. Pa se zapitajte jel su kuce prazne? naravno da u kucama zive ljudi pa izbrojte broj kuca i pomnozite sa 3 ili 4. I broj poginulih nikako ne moze biti 46.

A takodje ako je pozar zahvatio trasu puta na kome se nalaze unisteni automobili pa ko je lud da vozi toliko dugo te automobile a da se ne zaustavi. Sto znaci da bi samo na jednom delu puta bila gomila automobila jer bi ljudi stali automobilima i ne bi isli dalje u dimu i vatri. A na videu se vidi da duz citavg puta koji je snimljen ima izgorelih automobila sto je znak da se laserski napad desio momentalno i u trenutku tako da ljudi nisu ni imali sanse da reaguju.

A da je to trenutno dejstvo lasera pogledajte na pocetku videa jedna kuca ima bazen koji je pun vode malte ne do vrha. Pa ja sad vas pitam ako je vatra bila toliko jaka da do temelja spali kuce kako onda voda iz bazena nije isparila? To je jos jedan dokaz da se napad desio u tren utku i da je trajao malte ne u sekundama pogotovu zato sto nigde nema pepela.

Takodje pored puta videcete i zardinjere zelene, videcete i saobracajne znake koje nemaju nigde ogaravljeno na njima, Obratite paznju na broj oborenih drveca pored puta i po neki krater na putu i pitam ja vas jel vam ovaj prizor lici na udare neke recimo gromovima ili na pozar? ocigledno da vise lici na udare iz neba.

Zasto se ovo krije zasto? Zato sto ne zele da obelodane da je ovo kazna i upozorenja da napuste dosadansje njihovo ponasanje i ako to ne ucine slede jos vece kazne.

naravno to nema veze sa Rusima, nema veze sa nijednim entitetom na planeti zato i cute jer da mogu da odgovoro Ameri na ovakav stravican napad oni bi odgovorili svojim nuklearnim oruzjem ali oni su toliko slabi u odnosu na taj entitet da nesmeju da zucnu.

To nije entitet već AMERIKA iz satelita ili nekog njihovog volzila iz svemira.
Pucaju sami sebe,zbog vanzemaljaca koji tu žive i koji sami kuju zaveru protiv sistema Amerike,koja ćuti da su tu. Eto lepo i bez datih dokaza,objasnio sam.

- - - - - - - - - -

PS : #The_world_is_not_Flath

Sve je klasicno ritualno zrtvovanje...posto je Kalifornija sediste satanista i satanisticke crkve...
Naravno to nije neka mala skupina vec duboko infilitrirana u samo vrh vlasti u Americi i sirom sveta.

Te tako i ovo lasersko spaljivanje mesta koje se zove PARADISE = RAJ
Dakle posto su skloni ritualnoj sublimativnoj simbolici oni su ustvari simbolicki SPALILI RAJ..., a sustinski pri tome ritualno zrtvovali par stotina ljudi...
Kao sto su 11.9.2001. ritualno i u LIVE prenosu izveli crnu misu ritualno zrtvujuci 3000 ljudi u Njujorku.

Inace ovo spaljivanje laserskim oruzjem su letos uvezbali kraj Atine...gde su takodje pobili par desetina ljudi...

....

Back