Ovi Zborovi građana su odlična stvar kad se pređe uskoro na građansku neposlušnost, jer štite građane po pozivu po kućama VIDEO

Da li Zborovi građana tzv"međusobnom podrškom" na poziv odlično štite Građansku neposlušnost ?

• Zborovi građana+međusobna podrška na poziv+Građanska neposlušnost = neizbežna ostavka Vučića

glasova: 3 100,0%
  • Zborovi građana i međusobna podrška sa brzim okupljanjem na adresu ugroženog su odličana ideja

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    3

Miloš38

Ističe se
Poruka
2.270
Poslušao sam ovaj Video sa formiranja jednog Zbora građana i baš sam se oduševio idejama.

I ova tačka koju su izglasali "međusobna podrška" je fantastična pogledajte u Videu na 1:05:20
Na 1:05:20 govore kako će na poziv Zbor građana u opštini vrlo brzo da se okupi doleti na adresu gde građanin zove u pomoć ako je ugrožen od ćacijevaca i sličnih.

Ovo je odlično, jer ova "tačka "međusobna podrška" znači da građani na poziv preko interneta pozivaju Zbor građana u opštini koji brzo se okuplja i dolazi na njihovu adresu da ih štiti od sns batinaša, izvršitelja i ostalog.

Po meni takvo organizovanje Zborova građana za "međusobnu podršku" ili "međusobnu odbranu" građanima u nevolji u buduće potpuno uništavaju delovanje izvršitelja ili ako bi neko pokušao da seče struju i vodu neplatišama kad se krene u Građansku neposlušnost.
Prvo mislim da niko iz EPS-a nebi išao da seče struju građanima jer je svima u EPS-u cilj da Vučić koji hoće da ih proda strancima da podnese ostavku. Ceo taj EPS je na protestima mesecima.
A izvršitelji će biti uništeni jer će im po pozivu Zborovi građana lupati na njihovu kuću, biće praktično pregažen u svojoj kući bude li pokušao nekom da naplati nešto, a vezano za Građansku neposlušnost.

Koliko vidim na Video-u ta tačka za "međusobnu podršku" i Zborovi građana koji dolaze na poziv da štite građane ugrožene po opštinama je na ovom snimku dobio najveći aplauz prisutnih.

Takođe mislim da Zborovi građana+međusobna podrška+Građanska neposlušnost vežu Vučića u čvor i vrlo brzo podnosi ostavku, šta vi mislite o tome ? ANKETA

Poslednja izmena:
Ne podnese on ostavku nikad. Sve i da krene generalni štrajk.
I Koštunica i Tadić bi je već deset puta podneli,.. znaju za sramotu, kad ih već narod neće.
A, narodni zborovi,.. pa to smo već viđali.. doduše u partizanskum filmovima, ali tako je i bilo.
Da li nam to treba? Pa nisam baš siguran. Daj nekom vlast (ili loptu) pa ćeš brzo videti kakav je.
Da je to valjalo ni samoupravljanje ne bi propalo.

Ne podnese on ostavku nikad. Sve i da krene generalni štrajk.
I Koštunica i Tadić bi je već deset puta podneli,.. znaju za sramotu, kad ih već narod neće.
A, narodni zborovi,.. pa to smo već viđali.. doduše u partizanskum filmovima, ali tako je i bilo.
Da li nam to treba? Pa nisam baš siguran. Daj nekom vlast (ili loptu) pa ćeš brzo videti kakav je.
Da je to valjalo ni samoupravljanje ne bi propalo.
O čemu ti pričaš ?
Ti zborovi građana će trajati samo dok Vučić ne podnese ostavku, posle toga ne.
A posle toga kamere na birališta i izbori i nova vlast

800px-Logo_of_Yugoslav_National_Movement.svg.png

Građani su nezadovoljni, ne žele više Vučića.

Traži se novi lider. Dobija masu na izvolte. Međutim nema lidera. Opozicija ne postoji. Nema ko da povede.

Pa se ljudi samoorganizuju. Totalno bizarna situacija.

Ali bolje i tako nego nikako.
Pa jel se Koštun pojavio kao lider tek 2000. Znači može ovako do 2027. :lol:

Back