Ovi iz ProGlasa tvrde da nisu opozicija

Обилић

Veoma poznat
Poruka
11.557
Tj. da se ne bore za fotelje.
A kad ih pitaš ako se ne bore za fotelje, zašto uopšte pozivaju ljude na izbore, kažu:
"Stanje očigledno nije dobro, zato ovu vlast treba promeniti !"
Ako mogu da ih malo ispravim, treba da glasamo u što većem broju da bi država videla kako nam je.
Znači nije bitno da li ćemo promeniti vlast, može i ova postojeća da ostane, ali ako vide da je 30% glasača zaokružilo neki drugi broj a ne 1, zapitaće se zašto je to tako i popraviti to gde greše.

E, u tome je stvar. Treba glasati da država vidi kako nam je, ne bi li mogla na pravi način da rukovodi društvenoekonomskim procesima.

Nisu se kandidovali na izborima, što znači da neće dobiti nikakve fotelje. Pozivaju ljude da glasaju. Glasaš za koga hoćeš. To mi deluje ok.

Ok je da ljude pozivaju na slobodno iskazivanje volje, ali im je objašnjenje opoziciono (pogledaj emisiju).

Veća i državotvornija ideja je izađi i glasaj da država vidi kako nam je (i Đilas i Jeremić i Mica i drugi svi su oni na državnim platama u skupštini, dakle svi su država), pa nije važno da li će se personal promeniti, važno je da znaju kako nam je, čak i ako SNS ostane na vlasti.

Kapiraš ?

Nisu se kandidovali na izborima, što znači da neće dobiti nikakve fotelje. Pozivaju ljude da glasaju. Glasaš za koga hoćeš. To mi deluje ok.
Pozivaju ljude da NE glasaju za one koji su na vlasti a kao fol ne pozivaju da glasate za nekoga odredjenoga vec vam velikodusno ostavljaju izbor.
Bjelogrlic je sem Telekoma i repiblickog ministarstva nasao finansijera i u United media Group pa je razumljivo da mora da odradi i dug ka finansijeru, no bice zanimljivo kada Djilas ( pa preko njega i vlasnik United-a) i.s.p.u.s.e na izborima jer realno nema teorije da dobiju Vucica na republickom nivou a po pretpostavljam dignutim demonstracijama zbog navodne neregularnosti izbora definitivno i.s.p.u.s.e do Sv.Trivuna recimo, bice zanimljivo da li ce Bjelogrlic cekati sledece 4 godine da se promeni vlast i dobije novog finansijera njegovih petparackih filmova i serija. Vlasnika United groupe kad vidi da nije uspeo da oformi svoju vlast verovatno prestaje da interesuje i politika i umetnost u Srbiji do sledecih izbora.

Pa ce biti zanimljivo da li ce braca prevaranata i njihova produkcijska kuca da odu na noge Vucicu, slikaju se sa njim na nekom vinskom festivalu i zauzvrat dobiju 5-6 miliona eura na godinu dana nasih para da izigravaju velike umetnike i poslovne ljude. Ja se kladim na ovu soluciju.

Poslednja izmena:
Pozivaju ljude da NE glasaju za one koji su na vlasti a kao fol ne pozivaju da glasate za nekoga odredjenoga vec vam velikodusno ostavljaju izbor.
Bjelogrlic je sem Telekoma i repiblickog ministarstva nasao finansijera i u United media Group pa je razumljivo da mora da odradi i dug ka finansijeru, no bice zanimljivo kada Djilas ( pa preko njega i vlasnik United-a) i.s.p.u.s.e na izborima jer realno nema teorije da dobiju Vucica na republickom nivou a po pretpostavljam dignutim demonstracijama zbog navodne neregularnosti izbora definitivno i.s.p.u.s.e do Sv.Trivuna recimo, bice zanimljivo da li ce Bjelogrlic cekati sledece 4 godine da se promeni vlast i dobije novog finansijera njegovih petparackih filmova i serija. Vlasnika United groupe kad vidi da nije uspeo da oformi svoju vlast verovatno prestaje da interesuje i politika i umetnost u Srbiji do sledecih izbora.

Pa ce biti zanimljivo da li ce braca prevaranata i njihova produkcijska kuca da odu na noge Vucicu, slikaju se sa njim na nekom vinskom festivalu i zauzvrat dobiju 5-6 miliona eura na godinu dana nasih para da izigravaju velike umetnike i poslovne ljude. Ja se kladim na ovu soluciju.

I ti si navijački raspoložen.

Trik je da izađemo i obavestimo DRŽAVU kako nam je.

Oni će to perfektno videti kad prebroje glasove.

Па нису. Они у ствари подржавају Вучића. Они само желе да они уместо њега краду и да они уместо њега издају Србију за ситне паре, или некакве услуге.
Нисам чуо да помињу Србију, Србе или било шта српско. Те термине не користе. У исто време, за издају Косова га не нападају, што значи да се са њим слажу.

I ti si navijački raspoložen.

Trik je da izađemo i obavestimo DRŽAVU kako nam je.

Oni će to perfektno videti kad prebroje glasove.
Mene zabole ko ce vladati, ja ne zivim u Srbiji vec 15 godina. To je izbor onih koji zive u Srbiji.

No, ekstremno mi smeta defetizam koji se po necijem marketinskom planu siri po Srbiji, nista ne valja, sve je bilo bolje nekada pre, ne moze da se zivi kakvo je s.ra.nj.e, neizdrz je... no kad dodjem na 3 nedelje godisnje u Srbistan trzni centri puni, kafici jos puniji, setaju su firmirane stvari, ide se na more ili putovanje u "jace" mediteranske ili egzoticne drzave, prica se o ne znam kakvim poslovnim kombinacijama i platama, glumi se kompletno ludilo. U svakom slucaju izglasajte koga hocete, vase pravo.

A da li sam nesto rekao pogresno u vezi brace iz Cobra production? Ili u vezi vlasnika United media group? Nisam komentarisao vaseg predsednika koga ste tako nadmocno izglasali zadnjih vec 11-12 godina..

Napomena.
Ja za vaseg predsednika i njegovu stranku nikad nisam glasao, ni kada su bili pod Seseljevim sinjelom.

Mene zabole ko ce vladati, ja ne zivim u Srbiji vec 15 godina. To je izbor onih koji zive u Srbiji.

No, ekstremno mi smeta defetizam koji se po necijem marketinskom planu siri po Srbiji, nista ne valja, sve je bilo bolje nekada pre, ne moze da se zivi kakvo je s.ra.nj.e, neizdrz je... no kad dodjem na 3 nedelje godisnje u Srbistan trzni centri puni, kafici jos puniji, setaju su firmirane stvari, ide se na more ili putovanje u "jace" mediteranske ili egzoticne drzave, prica se o ne znam kakvim poslovnim kombinacijama i platama, glumi se kompletno ludilo. U svakom slucaju izglasajte koga hocete, vase pravo.

Ma zaboravilo se ko smo i odakle smo.
Malopre sam na jednoj drugoj temi mlađariji objašnjavao kako i zašto je jednom Tito&Co pobedio.

Nije im jasno odakle Vučić na vlasti. Zaboravili da su demokrate preterano krale i da je morao korak unazad.

Ako je sad vreme da avanzujemo - avanzovaćemo. Daj bože, ako je vreme. To ćemo videti kad prebrojimo glasove.

Ma zaboravilo se ko smo i odakle smo.
Malopre sam na jednoj drugoj temi mlađariji objašnjavao kako i zašto je jednom Tito&Co pobedio.

Nije im jasno odakle Vučić na vlasti. Zaboravili da su demokrate preterano krale i da je morao korak unazad.

Ako je sad vreme da avanzujemo - avanzovaćemo. Daj bože, ako je vreme. To ćemo videti kad prebrojimo glasove.
Jesi li objasnio da su Titu vlast u SFRJ dali Sovjeti? Zauzeli mu Beogard, slomili Nemce i JV u Otadzbini za njihovog kamarada a on je trebao samo da pobije gradjansko drustvo u Beogradu i ostatku YU pa da raspise izbore sistemom coravih kutija i proglasi se za predsednika...

Ja sam iz Beograda i Srbije otisao dok je sadasnji vodja opozicije bio gradonacelnik Beograda, krali su besomucno ali su i mene terali da im to svojim potpisom u javnom preduzecu u kom sam radio i aminujem, nisam hteo, pa su me smenjivali 3 puta. Nisam se dao iako su mi govorili da ce da me vaspitaju, hvala im na tome jer nikada ne bih otisao iz Srbije da mi na kraju nisu oteli hleb iz usta. A koliko znam ni nekima koji su posle mene dolazili na tu pozciju nisu oprastali ni tadasnji ni danasnji vlastodrsci, isti k.u.r.a.c ko ti bio na vlasti, samo ti traze tvoj potpis i pecat inzenjerske komore da bi aminovao ono sto su naumili da pokradu.

A kad ih pitaš ako se ne bore za fotelje, zašto uopšte pozivaju ljude na izbore, kažu:
Ako mogu da ih malo ispravim, treba da glasamo u što većem broju da bi država videla kako nam je.
Znači nije bitno da li ćemo promeniti vlast, može i ova postojeća da ostane, ali ako vide da je 30% glasača zaokružilo neki drugi broj a ne 1, zapitaće se zašto je to tako i popraviti to gde greše.

E, u tome je stvar. Treba glasati da država vidi kako nam je, ne bi li mogla na pravi način da rukovodi društvenoekonomskim procesima.
Јбга, када су стадиони важнији од путева и мостова у Београду и другим већим градовима, онда се то плаћа губитком власти на локалу.
Да бар имамо фудбал...

Јбга, када су стадиони важнији од путева и мостова у Београду и другим већим градовима, онда се то плаћа губитком власти на локалу.
Да бар имамо фудбал...
Uzgred, jel vam precednik zavrsio skolu na visoj trenerskoj? Pa pametno ulaze (pravi stadione po Srbistanu) u svoj buduci hobi... mislim pre par godina bila zesca frka sa njim u studentskoj klupi a danas niko nista ne spominje, cak ni opozicija.

Ok je da ljude pozivaju na slobodno iskazivanje volje, ali im je objašnjenje opoziciono (pogledaj emisiju).

Veća i državotvornija ideja je izađi i glasaj da država vidi kako nam je (i Đilas i Jeremić i Mica i drugi svi su oni na državnim platama u skupštini, dakle svi su država), pa nije važno da li će se personal promeniti, važno je da znaju kako nam je, čak i ako SNS ostane na vlasti.

Kapiraš ?
danas svako normalan ima opoziciono mišljenje...šta tu nije jasno?

Uzgred, jel vam precednik zavrsio skolu na visoj trenerskoj? Pa pametno ulaze (pravi stadione po Srbistanu) u svoj buduci hobi... mislim pre par godina bila zesca frka sa njim u studentskoj klupi a danas niko nista ne spominje, cak ni opozicija.
Па шта да спомињу, кад он прави глупости сваки дан. Људи су већ навикли да живе у ненормалној држави.

Неће нама никада бити другачије,
јер другачије ни не може него како јесте.

Вучића мрзе јер је провалио систем,
и обилато и без срама вози овај наш воз онако како мора.

Преслушавам овај прошли Утисак,
у коме се стално напада систем "капиларних гласова".
И онда се јавља једна слушатељка и каже да је потписала ПроГлас,
а Оља је пита (на1:20:00) да ли је успела још некога да наговори да потпише.

Боже, има ли те ..?

Svako kritičko mišljenje o vlasti je opoziciono mišljenje

Знаш где грешиш ?

Рецимо,
ми можемо критички да разматрамо проблем Косова
и да нађемо много грешака кроз историју које тамо починисмо.

Али то не значи да сматрамо тренутну власт за одговорну,
за њих можемо само да се помолимо Богу ...

Дакле нисмо опозиција, него смо застали и сумирамо грешке, капираш ?

Знаш где грешиш ?

Рецимо,
ми можемо критички да разматрамо проблем Косова
и да нађемо много грешака кроз историју које тамо починисмо.

Али то не значи да сматрамо тренутну власт за одговорну,
за њих можемо само да се помолимо Богу ...

Дакле нисмо опозиција, него смо застали и сумирамо грешке, капираш ?
da, ova vlast je odgovorna za gubitak kosova
e zato sam ja tebi opozicija, kapiraš?

da, ova vlast je odgovorna za gubitak kosova
e zato sam ja tebi opozicija, kapiraš?
Cekaj, a koja ekipa na vlasti je zadrzala Kosovo u okviru Srbije a da to nije bilo na topovske cevi i samo kratkotrajno? Od 1948 pa do 1999? Posle 1999 Srbija ionako nema nikakav uticaj na Kosovu, svidjalo se to vama turbo-nacionalistima ili ne. Izbor za koga cete glasati u zavisnosti oko njegovog stava oko Kosova je sulud, niti bilo ko iz Srbije moze tamo da promeni bilo sta niti vi iz Srbije ne zivite na tom Kosovu.

Cekaj, a koja ekipa na vlasti je zadrzala Kosovo u okviru Srbije a da to nije bilo na topovske cevi i samo kratkotrajno? Od 1948 pa do 1999? Posle 1999 Srbija ionako nema nikakav uticaj na Kosovu, svidjalo se to vama turbo-nacionalistima ili ne. Izbor za koga cete glasati u zavisnosti oko njegovog stava oko Kosova je sulud, niti bilo ko iz Srbije moze tamo da promeni bilo sta niti vi iz Srbije ne zivite na tom Kosovu.
aj ne lupetaj, pojma ti nemaš

aj ne lupetaj, pojma ti nemaš
Hajde care, jel proslo 20 godina na u SFRJ i na Kosovu da Siptari nisu dizali ustanak? Pa posto nemas pojma o zivotu (ne znas gde ti je doope a gde glava ocito) onda nastavi da lupetas misleci da nesto znas.

I dalje, ako vam je za izbor vlasti u Srbiji bitan stav oko Kosova toga nekoga onda ne zivite u realnosti, sto na zalost vecina Srba u Srbiji i cini...

Šta pričaš, samo pozivaju ljude da izađu; da se smanji apstinentnost koja u Srbiji nije beznačajna.

1701689681507.jpeg

Back