analiticki 12
Poznat
- Poruka
- 7.271
Čoveče!!!!!!!
Gde si pokupio te informacije?
Dragi moj... moram da idem... vri mi čajnik...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Čoveče!!!!!!!
Gde si pokupio te informacije?
Dragi moj... moram da idem... vri mi čajnik...
Gorgi ne dobija sendvic, naplatili bi mu posle toga, gladan je, nema nekog da mu kuva.Zašto onda i ti ne odeš?
On uzme sendvič, a onda posle optužuje druge da su sendvičari.Gorgi ne dobija sendvic, naplatili bi mu posle toga, gladan je, nema nekog da mu kuva.
U Kuhnju je bila dosla pred kraj serije ucenica iz Francuske sa atomskom kuhinjom, posluzi ga umesto sto ima besplatno sendvic, da vidimo.
Pa, eto, misli mi necemo imati za taj 1 njegov. Bolje nego da plati, meni je to tuga kad cujem da postoje ljudi koji ih placaju.On uzme sendvič, a onda posle optužuje druge da su sendvičari.![]()
Prica se o Marku, on je mladji.Ja sam pisao o '90-tim, tad su primali 14-15 studenata glume na klasu na drzavnom ( i tad jedini u BGD) FDU. Mladji Janketic je po biografiji na interMetu poceo studirati 2001-ve, a koliko me varljivo secanje sluzi tad ni "cuveni" i jedini privatni univerzitet BK nije imao studije glume, tako da je studije upisao u NS. Gde mu je, uzgred, i otac bio profesor. Ovim nista ne prejudiciram, upisao je studije tamo gde je ziveo, zavrsio ih i sad gradi karijeru a vi mozete reci da li je pravi glumac ili vezara. No to, opet, ne govori da li je u pravu ili ne sa izjavom koja je uskomesala turbo-srbadiju.
U Srbiji je ekstremno izrazeno to gazenje ljudi ako se ne slazes sa njihovim politickim stavom - ostatak socijalistickih vremena, partijske kritike i medijskog linca. Znaci, krenes kako je taj i taj vezara u svom poslu ( o kome uzgred nemas pojma), kako mu je, dalje, tata Boskic sredio i skolu i posao i brak, kako je u krajnosti idiot jer eto, samo idiot moze da ima suprotan stav tebi. Nikad se ne analizira ideja, uvek se gaze i valjaju u blato ljudi su imali smelosti da je obelodane. E zato se pre svega treba iseliti iz Srbije, zato sto su ljudi u Srbiji nepopravljivi. Bar za sad.
Ma jok. Само ми је јасно одакле такви стави обзиром на породичну генезу.Rastrgao bi ga da možeš...
Ne zato, Ali je daleko bolje da ti neko otvori zato sto si sin nekome, nego kao u Holivudu inace?Pa nek ide gde hoće, u Holivudu mu neće biti sva vrata otvorena zato što je nečiji sin i završio u nečijoj klasi. Ako neko nema pravo da se buni u Srbiji to su glumci. Njihova branša je leglo nepotizma. I samo kukaju, a svi guraju svoju decu da nastave da se bave glumom.
Ја познајем прилично много глумаца лично, игром случаја. Али врло добро знам породично стабло Сергеја Трифуновића.. Оно је потпуно другачије од Јанкелиног. Зато је Сергеј право необјашњиво чудо, док је за Јанкелу све јасно.Ovo je tvoja čista izmišljotina... Da poznaješ Sergeja, drugačije bi pisao... Ovako, baviš se
Kako? Ovca, prase sto ga zakolju, pojedu I podele.Nije se rodio taj kome je svima udovoljio.
Pa to sto on prica su problemi koje ima svaka zemlja juzne Evrope,ne samo Srbija,ima to svoje prednosti ali i zaostatkeuЈа познајем прилично много глумаца лично, игром случаја. Али врло добро знам породично стабло Сергеја Трифуновића.. Оно је потпуно другачије од Јанкелиног. Зато је Сергеј право необјашњиво чудо, док је за Јанкелу све јасно.