"Ovde nikada neće biti bolje" - Marko Janketić, glumac

On uzme sendvič, a onda posle optužuje druge da su sendvičari. :D
Pa, eto, misli mi necemo imati za taj 1 njegov. Bolje nego da plati, meni je to tuga kad cujem da postoje ljudi koji ih placaju.

Ja jesam jednom, imigranti mi dali novcice, bili gladni.

Moj poslednji sendvic je sa namazom od leblebija I paprike sa uzduznim kiselim krastavcima, bas pred Uskrs.

Ja sam pisao o '90-tim, tad su primali 14-15 studenata glume na klasu na drzavnom ( i tad jedini u BGD) FDU. Mladji Janketic je po biografiji na interMetu poceo studirati 2001-ve, a koliko me varljivo secanje sluzi tad ni "cuveni" i jedini privatni univerzitet BK nije imao studije glume, tako da je studije upisao u NS. Gde mu je, uzgred, i otac bio profesor. Ovim nista ne prejudiciram, upisao je studije tamo gde je ziveo, zavrsio ih i sad gradi karijeru a vi mozete reci da li je pravi glumac ili vezara. No to, opet, ne govori da li je u pravu ili ne sa izjavom koja je uskomesala turbo-srbadiju.

U Srbiji je ekstremno izrazeno to gazenje ljudi ako se ne slazes sa njihovim politickim stavom - ostatak socijalistickih vremena, partijske kritike i medijskog linca. Znaci, krenes kako je taj i taj vezara u svom poslu ( o kome uzgred nemas pojma), kako mu je, dalje, tata Boskic sredio i skolu i posao i brak, kako je u krajnosti idiot jer eto, samo idiot moze da ima suprotan stav tebi. Nikad se ne analizira ideja, uvek se gaze i valjaju u blato ljudi su imali smelosti da je obelodane. E zato se pre svega treba iseliti iz Srbije, zato sto su ljudi u Srbiji nepopravljivi. Bar za sad.
Prica se o Marku, on je mladji.

Pa nek ide gde hoće, u Holivudu mu neće biti sva vrata otvorena zato što je nečiji sin i završio u nečijoj klasi. Ako neko nema pravo da se buni u Srbiji to su glumci. Njihova branša je leglo nepotizma. I samo kukaju, a svi guraju svoju decu da nastave da se bave glumom.
Ne zato, Ali je daleko bolje da ti neko otvori zato sto si sin nekome, nego kao u Holivudu inace?
Ne verujem da se ovde iko buni zbog nepotizma, kada svima jaka ekonomija omoguci sve u tolikom postojecem okviru.
Ili bar nesto, kao u Holivudu sto moze da donese. Mene zvala menadzerka, ne znam ni zasto, ako se pojavim negde posle kastinga, saznacu
Hvala, mojima, hoce jos neko da ide, javicu kada? Za isplatu ne znam, nije da

Ovo je tvoja čista izmišljotina... Da poznaješ Sergeja, drugačije bi pisao... Ovako, baviš se
Ја познајем прилично много глумаца лично, игром случаја. Али врло добро знам породично стабло Сергеја Трифуновића.. Оно је потпуно другачије од Јанкелиног. Зато је Сергеј право необјашњиво чудо, док је за Јанкелу све јасно.

Ја познајем прилично много глумаца лично, игром случаја. Али врло добро знам породично стабло Сергеја Трифуновића.. Оно је потпуно другачије од Јанкелиног. Зато је Сергеј право необјашњиво чудо, док је за Јанкелу све јасно.
Pa to sto on prica su problemi koje ima svaka zemlja juzne Evrope,ne samo Srbija,ima to svoje prednosti ali i zaostatkeu

On to ne prica iz pozicije neuspjesne osobe ili siromasne itd,nego iz pozicije nezadovoljne osobe,a nezadovoljni mogu biti svi,a siromasni ne

Screenshot_54.png

Marko u situaciji tuge i očaja...

Marko Janketić provodi vreme sa svojom sestričinom, Zojom,
čija je najbolja drugarica ubijena u masakru pre 3 dana...

Šta reći detetu od 12 godina za prazno mesto u klupi ?

Kako odstraniti zvuke metaka i jauke koji zauvek ostadoše u
glavi male Zoje?

Šta će reći svojoj sestričini, zašto sveštenici u suzama drže govore?

Back