- Poruka
- 13.603
Užasno mi je žao što mladi glumci ovako misle, osećaju i na kraju i odrade...
Uveliko već poznat glumac, Marko Janketić, potomak umetničkog para Svjetlane Knežević,
glumice i balerine i Miše Janketića, obožavanog, velikog barda jugoslovenskog teatra, nema
veru u ovu našu namučenu Srbiju, u njene institucije, u bolji život koji treba da usledi...
Istančanim senzorima i osećanjima koje je zapatio u svom umetničkom genomu, Marko nema
vere u budućnost, ne oseća da je boljitak u ovoj zemlji moguć...
Žalosno je i pomisliti da će ostaviti grobove časnih predaka, zarad sigurnijeg života u nekoj
boljoj zemlji...
MARKO JANKETIĆ - glumac
"Želim da moje ćerke zapale iz Srbije avionom u jednom smeru...
Voleo bih da žive u društvu u kom institucije funkcionišu"...

Predlažem da pogledate video... u linku...
https://nova.rs/zabava/showbiz/ovde...o-zbog-cega-je-ljut-na-sistem-i-drzavu-video/
...
Nadam se čudu, obrtu, sreći iznenadnoj, pa da nas ovakva naša divna deca, sugrađani, sapatnici i
ljudi, pokoljenja ne napuste...

Uveliko već poznat glumac, Marko Janketić, potomak umetničkog para Svjetlane Knežević,
glumice i balerine i Miše Janketića, obožavanog, velikog barda jugoslovenskog teatra, nema
veru u ovu našu namučenu Srbiju, u njene institucije, u bolji život koji treba da usledi...
Istančanim senzorima i osećanjima koje je zapatio u svom umetničkom genomu, Marko nema
vere u budućnost, ne oseća da je boljitak u ovoj zemlji moguć...
Žalosno je i pomisliti da će ostaviti grobove časnih predaka, zarad sigurnijeg života u nekoj
boljoj zemlji...
MARKO JANKETIĆ - glumac
"Želim da moje ćerke zapale iz Srbije avionom u jednom smeru...
Voleo bih da žive u društvu u kom institucije funkcionišu"...

Predlažem da pogledate video... u linku...
https://nova.rs/zabava/showbiz/ovde...o-zbog-cega-je-ljut-na-sistem-i-drzavu-video/
...
Nadam se čudu, obrtu, sreći iznenadnoj, pa da nas ovakva naša divna deca, sugrađani, sapatnici i
ljudi, pokoljenja ne napuste...

Poslednja izmena: