"Ovde nikada neće biti bolje" - Marko Janketić, glumac

Soradze

Veoma poznat
Moderator
Poruka
13.615
Užasno mi je žao što mladi glumci ovako misle, osećaju i na kraju i odrade...

Uveliko već poznat glumac, Marko Janketić, potomak umetničkog para Svjetlane Knežević,
glumice i balerine i Miše Janketića, obožavanog, velikog barda jugoslovenskog teatra, nema
veru u ovu našu namučenu Srbiju, u njene institucije, u bolji život koji treba da usledi...
Istančanim senzorima i osećanjima koje je zapatio u svom umetničkom genomu, Marko nema
vere u budućnost, ne oseća da je boljitak u ovoj zemlji moguć...

Žalosno je i pomisliti da će ostaviti grobove časnih predaka, zarad sigurnijeg života u nekoj
boljoj zemlji...

Screenshot_25.png

MARKO JANKETIĆ - glumac

"Želim da moje ćerke zapale iz Srbije avionom u jednom smeru...
Voleo bih da žive u društvu u kom institucije funkcionišu"...

Screenshot_21.png

Screenshot_22.png

Screenshot_24.png

:heart:

Predlažem da pogledate video... u linku...

Screenshot_26.png

https://nova.rs/zabava/showbiz/ovde...o-zbog-cega-je-ljut-na-sistem-i-drzavu-video/

...

Nadam se čudu, obrtu, sreći iznenadnoj, pa da nas ovakva naša divna deca, sugrađani, sapatnici i
ljudi, pokoljenja ne napuste... :heart: :heart:

Poslednja izmena:

lionagate

Primećen član
Poruka
641
Sad ce da ga "bratija" namaze onim sto ide u WC solju...
A covek je samo rekao istinu.

PS,
Nemam pojma ko je ovaj covek sem sto sam procitao o njemu, zapravo nikad ga nisam gledao, ne sto nemam poverenje u glumce/decu roditelja glumaca nego zato sto u vreme dok sam ziveo u Srbiji ga nigde nisam video. No, pogodio je sustinu razmisljanja svakog roditelja koji odgaja decu u Srbiji.

Poslednja izmena:

Mr.Atom

Ističe se
Banovan
Poruka
2.832
Užasno mi je žao što mladi glumci ovako misle, osećaju i na kraju i odrade...

Uveliko već poznat glumac, Marko Janketić, potomak umetničkog para Svjetlane Knežević,
glumice i balerine i Miše Janketića, obožavanog, velikog barda jugoslovenskog teatra, nema
veru u ovu našu namučenu Srbiju, u njene institucije, u bolji život koji treba da usledi...
Istančanim senzorima i osećanjima koje je zapatio u svom umetničkom genomu, Marko nema
vere u budućnost, ne oseća da je boljitak u ovoj zemlji moguć...

Žalosno je i pomisliti da će ostaviti grobove časnih predaka, zarad sigurnijeg života u nekoj
boljoj zemlji...

Pogledajte prilog 1319164

MARKO JANKETIĆ - glumac

"Želim da moje ćerke zapale iz Srbije avionom u jednom smeru...
Voleo bih da žive u društvu u kom institucije funkcionišu"...

Pogledajte prilog 1319165

Pogledajte prilog 1319166

Pogledajte prilog 1319167

:heart:

Predlažem da pogledate video... u linku...

Pogledajte prilog 1319171

https://nova.rs/zabava/showbiz/ovde...o-zbog-cega-je-ljut-na-sistem-i-drzavu-video/

...

Nadam se čudu, obrtu, sreći iznenadnoj, pa da nas ovakva naša divna deca, sugrađani, sapatnici i
ljudi, pokoljenja ne napuste... :heart: :heart:
Putuj igumane.

lionagate

Primećen član
Poruka
641
Ne podrzavam, podrzavam da motkama polomimo bagru koja nam unistila zemlju.
Tako smo mislili i 90-tih, dosao je i 5.oktobar 2000-te, svi smo se ponadali da ce te motke biti valjano upotrebljene. A onda je onaj debeli treceg dana po "revoluciji" otisao da svira i peva Sinatrin "My way" na TV Pink. Posle par meseci smo valjali uzrecicu "sve je isto samo Njega nema".

DarkMoon

Elita
Poruka
24.275
Tako smo mislili i 90-tih, dosao je i 5.oktobar 2000-te, svi smo se ponadali da ce te motke biti valjano upotrebljene. A onda je onaj debeli treceg dana po "revoluciji" otisao da svira i peva Sinatrin "My way" na TV Pink. Posle par meseci smo valjali uzrecicu "sve je isto samo Njega nema".
Moramo mnogo vise da ih bijemo dok ih ne satremo, da taj okot pogani nestane.

lionagate

Primećen član
Poruka
641
Zato i ide nece s takvim polusvetom sendvicarskim da deli vazduh
Polako, nece on nigde, prica se odnosi na njegove cerke iz konteksta onog sto je napisano. Mnogi nasi glumci su pokusali "preko" i niko nije uspeo sem da glumi Rusa sa pogresnim akcentom engleskog jezika ( od Serbedzije, Trifunovica, Micalovica, Katicke, Bogdana pa do Djuricka). Na kraju svi oni se vrate i glume na svom jeziku jer se hleba na Zapadu nece najesti od glume a taj zanat im odumire ako ne igraju.

lionagate

Primećen član
Poruka
641
Sendvičar sam zato što volim svoju zemlju Srbiju?

Svi vi kojima se ne sviđa ovde izvolite idite gde mislite da je bolje, Samo ne znam gde je to bolje?
Da nabrajam gde je bolje? Potrajalo bi sinko.
Sendvicar si zato sto na sve koji kazu da u Srbiji ne valja ides djonom, "idi odavde ako ti se ne svidja". Sto bi Srbija bila vise tvoja nego onoga ko kaze da je u Srbiji lose, da je sranje i ko ne zeli da se valja u svinjcu kao i vi sendvicari? Zasto se vi ne biste iselili a ne terali nekoga ko zeli da zivi u uredjenoj drzavi?

lionagate

Primećen član
Poruka
641
Ali bez niskih udaraca
Aman
Jasno je sta mislis, no, opet, "ako ti se ne svidja ti idi odavde" slusam vec 30 godina. Super nam je, dobro nam je, sve je potaman samo ti i par vas jos ne vidite to. A Srbija izmedju 2 popisa izgubila 10% stanovnistva zato sto su mnogi poslusali to "ako ti se ne svidja idi odavde".

lionagate

Primećen član
Poruka
641
Bukvalno je ono što jeste zahvaljujući nepotizmu,ali mora i on da se javi,da nam pojasni,ipak smo mi obični puk.
Vidim da glumi po nekim serijama, nisam ih gledao ali niko ne prisiljava producenta da ga uzme da glumi a opet preko pozorista.com vidim da igra u 12 predstava od JDP-a, preko Zvezdare do Narodnog pozorista (nisam ga gledao ni u pozoristu) - mislis da se tamo uglavio preko pokojnog caleta? Jbt, ima li ko u toj Srbiji da bilo gde radi a da mu nisu sredili preko veze to...

A i mnogo mu mocan cale ako iz groba moze da sredi vezu.