a za ove idiote sto su satro stari i bolesni i idu na more samo zato je jeftino, imam samo gadljiv izraz
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta ce stari i bolesni na moru, KOJI KURAZZ JA CITAM?!
A tebi krivo što oni imaju dovoljno keša za more, a ti šipak? Opet na Lido u prljavu muljevitu vodu zajedno sa zemunskim stafordima? Pa tebi život gori nego maćeha. I to zla.Иди у чопору као леминзи а и мозгови су им толицки.
Posle početka septembra, sredina juna u Grčkoj je najlepša. Niža temperatura, manje gužve, sve je daleko bolje nego u avgustu, ali ko ne može da bira, može i krajem leta. Biće toplije i mnogo više gužvi, ali i to se preživi.Sredinom juna na more... nekako nije to tooooo/...
Pa to zato što si navikla na Makarsku, a tamo ladno, pa ne može pre i posle tih datuma. Bego probaj jednom da odeš na pravo more u pravo vreme, u hotel sa dobrom plažom, da vidiš razlike. Pusti te šatore i kampove.На море се иде од 7.7 до 15.8.
I ovo je tvrdnja ako nisi bio u Grčkoj, već u pomenutoj Makarskoj. U SFRJ nismo imali srpske pasoše.ovde bi se slozio sa eremitom da su grci neopevana gowna a izdaju se za nasu bracu
ne znam koliko vas pamet drzi ali u sfrj ni za koga za tu nasu bracu kad se islo na more nije bila potrebna viza osim za bracu srbe...
I ovo je tvrdnja ako nisi bio u Grčkoj, već u pomenutoj Makarskoj. U SFRJ nismo imali srpske pasoše.
мислим да се марлон зезнуо кад је написао сфрј.
вероватно је мислио кад се држава већ распала.
оно србија и црна гора, или како се већ звало то чудо.
сви други из бивше државе су могли без визе,а ми не.
мислим да нису могли ни македонци...
заебавали су нас за све паре.
уплатиш аранжман и пар дана уочи пута откаче те за визу,без образложења
моје прве комшије су тако прошле...
Meni je fascinantna ova srpska opsjednutost odlaskom na more, pretpostavljam da nam je to ostalo još iz vremena komunizma kad je svako išao na more i to je otprilike bio najvažniji i najuzbudljiviji momenat u godini. Stvari su se pogotovo otele kontroli pre desetak godina kada su Srbi otkrili jeftina lerovanja u Grčkoj, poznajem na desetine ljudi koji bi i pesnicama branili svoje tvrđenje da nema ničeg lepšeg u životu od 10 dana na moru u Grčkoj.
(Dare, 16. jun 2020 19:59)
# Link komentara
Pa jedina sreća u životu haha. Ljudima na zapadu je to samo neki manji delić sreće a u Srbiji bukvalno sve. Zato su i tražili vladu duradi nešto, samo što i vojsku nisu zvali da probiju granicu.Meni je fascinantna ova srpska opsjednutost odlaskom na more, pretpostavljam da nam je to ostalo još iz vremena komunizma kad je svako išao na more i to je otprilike bio najvažniji i najuzbudljiviji momenat u godini. Stvari su se pogotovo otele kontroli pre desetak godina kada su Srbi otkrili jeftina lerovanja u Grčkoj, poznajem na desetine ljudi koji bi i pesnicama branili svoje tvrđenje da nema ničeg lepšeg u životu od 10 dana na moru u Grčkoj.
(Dare, 16. jun 2020 19:59)
# Link komentara
kake veze ima, u grcku nisu islii makarani, ni slovenci, vec samo i iskljucivo srbi.I ovo je tvrdnja ako nisi bio u Grčkoj, već u pomenutoj Makarskoj. U SFRJ nismo imali srpske pasoše.
Pa jedina sreća u životu haha. Ljudima na zapadu je to samo neki manji delić sreće a u Srbiji bukvalno sve. Zato su i tražili vladu duradi nešto, samo što i vojsku nisu zvali da probiju granicu.
kake veze ima, u grcku nisu islii makarani, ni slovenci, vec samo i iskljucivo srbi.
naravno nisu svi grci takvi...posle tri prsta pocinje ono o cemu sam pisao, kod atine je najgore po nas. tako da o grckoj mozes da pricas nekom drugom a ne meni.
sto je najtragicnije cak ni solunska regija danas nije sto je bila, jer je toliko albanaca tamo i polako preuzimaju infrastrukturu ,tako da ni sami grci ne znaju kako da izadju na kraj sa njima...stari zaeb, dovedes jeftinu radnu snagu, a ona te na duge staze poede.
pa znas kako, nije lose, nikako ne idi u hotele jer su dno sa svime, mozda samo visoka klasa. grcka je za paradajz turiste, ljudi idu porodicno i ko ne voli da bude okruzen decurlijom i ekipama koje su sa celim familijama ne treba ni da ide... more je prelepo narocito na ostrvima, sve zavis sta ko trazi na letovanju...meni je dubrovnik bio destinacija leti broj 1 dve decenije...posle sam isao po sredozemlju. opet u hrvatskoj ako si mogla da svaris one rifketove makarane, hvarane i slicne, more je isto tako lepo i cisto. najlepsa je bila istra, jer tamo nikad nije bilo pizdarija, ali more im je go q...У животу нисам ишла на летовање у Грчку, само сам у Атини била пар пута.
pa znas kako, nije lose, nikako ne idi u hotele jer su dno sa svime, mozda samo visoka klasa. grcka je za paradajz turiste, ljudi idu porodicno i ko ne voli da bude okruzen decurlijom i ekipama koje su sa celim familijama ne treba ni da ide... more je prelepo narocito na ostrvima, sve zavis sta ko trazi na letovanje...meni je dubrovnik bio destinacija leti broj 1 dve decenije...posle sam isao po sredozemlju. oept u hrvatskoj ako si mogla d svarsi one rifketove makarane hvarane i slicne, more je isto tako lepo i cisto. najelspa je bila istra jer tamo nikad nije bilo pizdarija ali more im je go q...
pametno.Ишла сам у Истру, Цавтат, Дубровник, Будву, Милочер. Увек хотел.
Море ме, иначе, одавно не занима. Ако није у мојој земљи, ћаоооо. Да се ломатам преко две границе - ни под разно.