Очекујем извештаје о даљим доживљајима ових мегаглупана.
Шта сад раде, где спавају и како се проводе на шодер-плажи.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/s...srpski-turisti-imaju-dva-puta-do-mora/1xxjp71
Za sada još nema zvanične potvrde kada će tačno biti otvorena grčka granica: po jednoj verziji to će biti večeras u 23.00 časa, po drugoj putnički automobili moći će da ulaze već od podneva. Ipak, bolje je sačekati dok padne mrak nego provesti ceo dan uzalud na Evzoniju...
DEBILI . Lepo je receno 15.6 u 23h po srpskom tj ponoc po Grckom vremenu da se otvara granica. Majmuni retardirani zapucali u podne vec na granicu pa placu sto ih ne pustaju.
Очекујем извештаје о даљим доживљајима ових мегаглупана.
Sredinom juna na more... nekako nije to tooooo/...
Pa to je samo izvidnica, jer ideš opet i u avgustuSredinom juna na more... nekako nije to tooooo/...
Pa to je samo izvidnica, jer ideš opet i u avgustu
Najviše volim da povežem kraj avgusta/početak septembra, ali dobro, bitno je da se ide ljetiBio sam zadnji put u avgustu, 1998.
Najviše volim da povežem kraj avgusta/početak septembra, ali dobro, bitno je da se ide ljeti
Šta će ti more pored DunavaSlabo se i secam mora, malo nekih momenata iz 97. i 98. i sto imam slike u albumu.
Šta će ti more pored Dunava
More mi je postalo sinonim za gužvu, ali ga i dalje volim.Iskreno i nemam neku zelju da se cvarim na suncu pa onda ni da idem.
More mi je postalo sinonim za gužvu, ali ga i dalje volim.
Ali volim i bleju kraj rijeke, mada ne roštiljam kraj nje toliko često kao ti.
Crklo 193 rusa od kurone.