Scott Isle
Elita
- Poruka
- 17.477
Kad dodje Dusanovo Carstvo, nece biti cekanja!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stizu topliji dani...ostajte ovdje...ja cu vam javiti kako sam prosla ,.tj. usla u cg,
ako me ne zatvore u milin kazamat,
al ja moram da pobegnem negde na sunce, u ovoj truloj eu temperatura 10 stepeni
https://forum.krstarica.com/threads...rolazi-kroz-pakao.908133/page-2#post-40254538Tacno, ne pratim vijesti o "otvaranju granica" za ljetovanja i odrzavanja ekonomija turistickih destinacija.
Dakle, sta su tacno Grci ucinili?
dobro, ne samo za nas, nego uopste,(...) grcki zvanicnici su obecali da ce za nas biti otvorene granice od 15.juna(..) !!!
Treba citati stare narodne mudrosti: "Obecanje, ludom radovanje"!
Koliko sam razumjela...obecali su..nije doneta odluka...gdje su gostima rezervacije za smjestaj..mnogo je tu pitanja za nadlezne ministre.dobro, ne samo za nas, nego uopste,
i evo , napravili su kao sto su planirali, ...sem za nas,
ipak su trebali reci da to nije sigurno,
ne moze bas od danas do sutra da se situacija toliko promeni,
sta su saznali danas,
da nisu znali juce
Ima li ga Rifke negde na granici sa Bugarskom?
Znaci, nisu krivi Grci...srpske vlasti su odobrile izlazak iz zemlje!
imam plan b,Stizu topliji dani...ostajte ovdje...
Ovo kako je krenulo, ne znas kada ce zatvoriti granice.
Ako nemas rodbinu ili krov nad glavom, bolje ostati na 26 stupnjeva EU!
neka produze na bugarsko more, gde je problem
Ja ne mrdam iz Holandije..mozda malo u Dojcland, blize granici..da mogu uteci, ako zagusti, brzo natrag u Amsterdam.imam plan b,
ako me iz c.g. ne prime nazad u nemacku, odoh odmah za srbiju,
srbija je bila planirana za kraj jula, porodicno,
ajme, ko zna gde cemo na kraju zavrsiti
Znaci, nisu krivi Grci...srpske vlasti su odobrile izlazak iz zemlje!
ma ja volim da putujem i svrljam,Ja ne mrdam iz Holandije..mozda malo u Dojcland, blize granici..da mogu uteci, ako zagusti, brzo natrag u Amsterdam.
Nije ovima za vjerovati..a i nemam neka vazna posla da rjesavam...
Kako kazu pametni ljudi: pokusaj biti autonoman!
Nece oni, ne boj se!ma ja volim da putujem i svrljam,
a trenutno nemam velikih obaveza,
u ovu avanturu ulazim svesno,
zato ne smem voditi muza, taj bi poludeo
zato sam im naredila, za tih nedelju dana koliko sam u c.g, da ne izlaze iz kuce, on i sin,
da negde ne nabasaju na ove antifine borce,
mene je toga vise strah, nego zatvorenih granica
To su sve budale i to bolesne budale."Ovde ima MALE DECE, STARIJIH I BOLESNIH" Igor je sa porodicom upravo došao do grčke granice, a sad zajedno sa još DVESTA ljudi prolazi kroz PAKAO
- J.D.
- 15.06.2020. 15:19
- Komentara:
- Tweet
Ispovest Srbina sa grčke granice
Danas su mnogi turisti iz Srbije krenuli ka Grčkoj na odmor, ali prema fotografijama i snimcima sa društvenih mreža jasno je da je velika većina zaustavlja na pola puta - na granici sa Bugarskom.
Jedan od njih je i Igor Milanović iz Beograda, koji je preko Fejsbuka uputio javni apel Ministarstvu za pomoć, imajući u vidu da su prošli veliki put i potrošili mnogo novca, a trenutno se nalaze zaglavljeni na granici Bugarska-Grčka bez izgleda da će nastaviti svoje putovanje.
"NE PUŠTAJU NAS U GRČKU..." Srpski turisti još ne mogu da pređu granicu, pa se u Bugarskoj formirala KOLONA DUGA 10 km
HAOS NA ULAZU U GRČKU! Srbi masovno krenuli na more preko Bugarske, Grci ne otvaraju granicu sa S. Makedonijom sve do 1. jula? (VIDEO)
- Poveo sam sina. Ima 9 meseci - kaže, između ostalog, uznemireni Milanović na snimku...
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/o...je-sa-porodicom-upravo-dosao-do-grcke/dgycdtd
A vidi ovog..kaze...jao...putovali smo mnogo...mnogo para potrosili...a sve i da su putovali od sombora ili subotice, do dimitrovgrada je nekoliko sati voznje, a ovaj predstavlja kao da je veca katastrofa od korone. Okreni auto i vrati se. Kraj price.
Dobra stvar je sto grci nisu otvorili granice. Ionako veliki deo grckoljuba glasa protiv vucica, pa ce 21. juna biti jos neizvesnije.
Dižite helikoptere za evakuaciju.
Горску службу за спасавање, хитно!