Ovde ima bolesnih ?

Jary

Elita
Poruka
15.994
Kao sto ste primetili ovde ima ljudi kojima treba ozbiljna pomoc ,zato kad to prepoznate ,kroz iznosenje mrznje prema svemu i svacemu, budite blagi u odgovorima jer mozda danas bioprognoza nije na njegovoj strani.Mozda je opet video svoj lik u ogledalu ,mozda se setio da ga niko nije pomilovao u detinjstvu.Mozda se setio da mu cika Velja nije dao bonu, da nije imao bicikl kad je trebalo ... I ko zna mozda mu se stanje i pogorsa .Opusteno braco!

Mozda se setio kako je u grad isao u trenerci i cipelama, kako je pio jorgut i jeo pudnig u Beogradu, kako je uvek ispadao glup u drustvu, kako nije mogao da smuva ni jednu curu, kako se plasio lifta (nije on nego jedan drugi, al' nejma veze) ... :(

Ima ljudi sa srecnim detinjstvom od kojih ipak postane manijak. Tako su mnogi komunisti proveli veoma lepo detinjstvo i mladost u sfrj pa pogledaj koje su to budaletine danas postale od njih. A imali su biciklu kad je trebalo.

21.gif

CIKLON B:
Ima ljudi sa srecnim detinjstvom od kojih ipak postane manijak. Tako su mnogi komunisti proveli veoma lepo detinjstvo i mladost u sfrj pa pogledaj koje su to budaletine danas postale od njih. A imali su biciklu kad je trebalo.

razumljiva mi je njihova mržnja, ali je usmeravaju ka krivim osobama: trebaju mrziti sebe te svoj lik i delo minulog rada....

Ne berite brigu braco ! naso sam mu lak , Jednom dnevno prelistas forum igde vidis da je pacijent nikako ne citas jer je zarazno samo mu druknes terapiju kazes mu da jos to kod njega napreduje jer dok ljudi se nocu ljbe i li bar spavaju on drzi u ruci "palicu za igru" ukljucenu na vibriranje i smislja pakosti ...Ko normalan pise nocu bljuvotine ..?

Ljudi nemoj da vas hvata virus od onog bolesnika gurajte ovu temu ako mislite da izlecimo ovaj deo foruma inace onog niko nevoli odakle je zato je dosao na grudi majke Srbije ali ne ume ,ima komplex i nesanicu sto je sam sa sobom i jos u svdji a ima i fizioloske probleme (lecena polna disfunkcija ) pa odatle i nick vispak , skraceno od VISI IPAK! Zamislite toliko truda i pogleda u svoj ponos a on visiipak...Zalosno a jos je na posmatranju...

Back