Ovčjim fetusom protivu bora

Enchanted

Veoma poznat
Poruka
11.094
Radikalka Gordana Pop-Lazić redovan posetilac ugledne švajcarske klinike za podmlađivanje
Ovčjim fetusom protivu bora
Utorak - 11.08.2009
Funkcionerka Srpske radikalne stranke i narodna poslanica Gordana Pop-Lazić redovan je posetilac najprestižnije svetske klinike za estetsku hirurgiju i podmlađivanje „La Preri“ („La Prairie“) u Montreu, u Švajcarskoj, saznaje „Alo!“ Poslednjih nekoliko godina, ona bar jednom godišnje odlazi na terapije za podmlađivanje, na kojima joj direktno u venu ubrizgavaju „serum mladosti“, koji se pravi od sveže jetre ovčjeg fetusa!

Terapija po pravilu traje sedam dana, od nedelje do subote, i košta između 20.000 i 28.000 švajcarskih franaka, u zavisnosti od apartmana. Prema saznanjima do kojih je došao naš list, Pop-Lazićevoj je jednu od poseta klinici „La Preri“ uplatila jedna ofšor kompanija s Kipra.
Najistaknutija radikalka u Srbiji za naš list negira da je išla u Švajcarsku na fetusnu terapiju i na naše pitanje se slatko nasmejala.
- Evo, baš gledam svoja stopala i shvatam koliko mi je potreban pedikir. Ni na običnom kozmetičkom tretmanu nisam bila dve godine, a Švajcarsku sam poslednji put posetila sa svojim pokojnim suprugom, kada smo bili na bračnom putovanju 1980. godine. To se da lako proveriti - tvrdi radikalka, ali ne krije da bi joj „revitalizacija“ u nekom spa centru dobro došla. Zato, kaže, žali što nema sponzore.:rotf:

Ona je ipak poželela da se javno zahvali izvoru „Alo!“ na komplimentima za „podmlađeni“ izgled.
- Pa to neko očigledno misli da sam lepa i da izgledam dobro za svoje 54 godine. Šalu na stranu, starenje je normalan proces i čovek može da bude lep i u starosti. Protivnik sam tretmana tog tipa i veoma mi je ružno kad vidim majku od 60 koja izgleda kao ćerka sa svojih 40 godina - objašnjava poslanica SRS-a i naglašava da političari ne treba da budu lepi, već odgovorni.
Kliniku „La Preri“ posećivale su još neke javne ličnosti iz Srbije, dok je najpoznatiji klijent iz Crne Gore kontroverzni biznismen Dragan Brković, vlasnik kompanije „Vektra“ i prijatelj Mila Đukanovića (obojica imaju račune u Union banci u Švajcarskoj). I supruga Bogoljuba Karića je u jednom trenutku uplatila tretman preko Rajfajzen banke, ali je kasnije otkazala.

Pop-Lazićeva: Pogledajte mi slobodno oba pasoša

Pop-Lazićeva tvrdi da je za proteklih 18 godina vrlo malo putovala, te da joj ni privatni ni diplomatski pasoš nisu poslužili za ulazak u Švajcarsku.
- Privatno sam s pokojnim suprugom bila u Budimpešti, na Krfu i Tasosu, a na diplomatski pasoš sam uvek išla sa stranačkom delegacijom. Tako sam bila u Parizu tokom Le Penove kampanje, a svojevremeno sam kao predsednik opštine Zemun putovala i u Siriju i Palestinu - kaže Gordana i dodaje da je uvek spremna da javnosti pokaže obe putne isprave, jer se „u Srbiji ništa ne može sakriti“.

http://www.alo.rs/politika/18098/Ovcjim_fetusom_protivu_bora

Izvinjavam se ako ovo nije politika ali morala sam da okačim :dash: Iskreno se nadam da se novinar koji je ovo pisao zezao jer ako nije ............ :sad2:
 
:zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Жена је дефинитвно пукла од како им се поделила странка! Није поента у томе да ли је она тамо била или није него што сваки пут кад зине проваљује такве глупости да је то забрињавајуће.

Да су ми причали да човек може толико да одлепи због политике не бих веровала. Прво је смарала са Томиним швалеркама и ванбрачном децом, онда са својим поштењем током тридесет година брака и са оним да је зове родбина покојног супруга да је питају да ли диже ноге унаоколо, па са замишљеним рибњаком па са замишљеним ђакузијем а сад јој напаковаше ово а она уместо да им спусти слушалицу даје исцрпна објашњења о својим годинама, физичком стању и недостатку спонзора. Да ли она икада прича о политици и да ли њу некада неке новине зову за озбиљан коментар? :think:

А што се изгледа тиче - не би јој помогло ни да је раставе на атоме па поново састављају :mrgreen:
 
Што, па види како лепо изгледа? :lol:

ShowImage.asp
 

Back
Top