Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Pa Marija i ja sam Vaga, i bila sam DUGOOOOOOOO u vezi sa jednim ovnom....Uglavnom smo se dobro slagali, i mogu na prste da izbrojim koliko smo se puta posvadjali....Ali ovnovi su mirne prirode, dok mi vagice volimo akcije...Ovnovi vole da im je sve isplanirano, ne vole nikakva iznenadjenje i nisu spremni za sve akcije koje jedna vaga moze da iskombinuje Sve u svemu, ovnovi su ok ako si spremna za neki miran zivot....Sto se tiche intimnih odnosa, tu se VEOMA dobro slazemo....Pa ti sada pogledaj
Pa Marija i ja sam Vaga, i bila sam DUGOOOOOOOO u vezi sa jednim ovnom....Uglavnom smo se dobro slagali, i mogu na prste da izbrojim koliko smo se puta posvadjali....Ali ovnovi su mirne prirode, dok mi vagice volimo akcije ...Ovnovi vole da im je sve isplanirano, ne vole nikakva iznenadjenje i nisu spremni za sve akcije koje jedna vaga moze da iskombinuje Sve u svemu, ovnovi su ok ako si spremna za neki miran zivot....Sto se tiche intimnih odnosa, tu se VEOMA dobro slazemo ....Pa ti sada pogledaj