TixiNixi24
Početnik
- Poruka
- 1
Žena Ovan, muškarci Vaga, Škorpija i Riba. Sa kojim će se po vašem mišljenju najbolje slagati?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sa ovnom da, ali sa ovcom.. teško.Tesko da ce se iko slagati sa jednim ovnom
Svet se oko njih okrece, njima sve mora biti drugi nisu vazni i sve je samo onako kako oni kazuKakvi su ovnovi?
Ja sam ovanSvet se oko njih okrece, njima sve mora biti drugi nisu vazni i sve je samo onako kako oni kazu
Pa sto pitas kad znasJa sam ovan
Znam da sam ljubomorna,vrijedjam i zagalamim.Odmah brisem iz memorije osobu koja me vrijedja.Pa sto pitas kad znas
Sve tacnoZnam da sam ljubomorna,vrijedjam i zagalamim.Odmah brisem iz memorije osobu koja me vrijedja.
sa obatroje u grupnjakuŽena Ovan, muškarci Vaga, Škorpija i Riba. Sa kojim će se po vašem mišljenju najbolje slagati?
Joj mamasa obatroje u grupnjaku
Moja najbolja drugarica je lav.Ko sestre smo.I sa lavovi isto
Reko ovan ili lav, cao zdravo, drago sto smo se upoznali, nadam se da cemo se sto manje sretati i tako...
SuperMoja najbolja drugarica je lav.Ko sestre smo.
Žena Ovan sa Vagom. To jest...slagaće se on u svemu sa njom: "da draga,naravno draga, tako sam i mislio draga..."!Žena Ovan, muškarci Vaga, Škorpija i Riba. Sa kojim će se po vašem mišljenju najbolje slagati?
Lav i ovan super par.Žena Ovan sa Vagom. To jest...slagaće se on u svemu sa njom: "da draga,naravno draga, tako sam i mislio draga..."!
Da...ja sam izabrala od ponuđenog iz teme.Inače si u pravu.Lav i ovan super par.