OVAKO VUČIĆ ZAPOČINJE DAN: Ovaj detalj na stolu prvi put je fotografisan! (FOTO)

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
26.022
Dakle...

Posto u Srbiji vec skoro deceniju i vise, a poslednjih 6 godina intezivno... traje "Drugi Hristov dolazak"...ili neki bi sektasi rekli Saibabe...
Ovih dana je isti otvorio i Instagram....
Sad nam se ukazuje i s te strane...

OVAKO VUČIĆ ZAPOČINJE DAN: Ovaj detalj na stolu prvi put je fotografisan! (FOTO)
https://www.kurir.rs/vesti/politika...mostread_carousel&utm_campaign=adria_internal

Ja obicno dan zapocinjem odlaskom u WC... :dosadno::think:

Ali jok...ovaj ne piski, ne kaki, ne jede, ne pije, ne pusi, vec se 00-24h bori za BUDUCNOST SRBIJE.... (kako mu se zove i Instagram... )
Alal vera...POVRATAK U BUDUCNOST !

P.S.
Spasi nas Boze...nismo ni mi najgori na svetu...:prstic:

...

Poslednja izmena:
Al obratite paznju na komentare ispod teksta... :hahaha::zcepanje::hahaha:

Dakle SNS Army Botovi su ZAUZELI SVE - kad kazem SVE - mislim BUKVALNO 100% SVE komentare...
Sto se obicno radi u dogovoru i s tehnickom podrskom sa redakcijom Kurira, kao i drugih NWO kontrolisanih medija...

ALI...
Pogledajte trenutni odnos pluseva i minusa na tim Bot komentarima....:lol:

UVEK ZAKASNE DA NASTIMAJU I TAJ DEO.... :hahaha::zcepanje::hahaha::zcepanje:

1.png

2.png

:gace::brus:

Poslednja izmena:
Шта му је на оној први слици? Неки од тајних уговора са затамњеним пасусима које је потписао?

To je podvukao bitne stavke:

1) Penzionerima reci da ce penzije biti vece 5% uskoro 2058., a do tad ce biti manje 10-20%

2) Mladima obecati brze zaposljavanje - u Nemackoj, Austriji, Novom Zelandu, Svedskoj

3) S Botovima posetiti pogone Carnexa, Topole i Matijevica...

4) Otvoriti fabriku u Jagodini pa je sutra prebaciti i opet otvoriti u Vladicinom Hanu, a prekosutra opet prebaciti i otvoriti istu u Kursumliju...tzv mobilno-otvarajuce-fabrike koje se serviraju sa balonima

5) Na Kosovu reci Srbima da nema predaje...a u ponedeljak u Beogradu reci da nemamo nista na Kosovu...

6) Podmetnuti nekog Bota da se kao oklizne pa mu pred kamerama pomoci da ustane i ako treba stavice mu on licno i gips.

7) Prevesti baku preko ulice - slucajno pred kamerama opet...

8) Kod seljaka Milivoja pomusti kravu...pola case... za Babica da ojaca...

9) Pomenuti nepristojnu Srbiju i njihovu napadacku formaciju Đilas-Jeremić-Obradović sa isturenim Šolakom i Sergejem kao zadnjim veznim...

...

Citam one debilske, uvlakacke komentare na instagramu, pa to sve srecno, odusevljeno. Nema niko nekakve primedbe....lele kakav cirkus . Pa on pije caj, jede pasulj...jos malo pa ce i minimalac primati i raditi u Jumku. Nema sta - covek iz naroda:roll:

Jede pasulj a ne prdi, zato usta ne zatvara i stalno se oblizuje.....

Citam one debilske, uvlakacke komentare na instagramu, pa to sve srecno, odusevljeno. Nema niko nekakve primedbe....lele kakav cirkus . Pa on pije caj, jede pasulj...jos malo pa ce i minimalac primati i raditi u Jumku. Nema sta - covek iz naroda:roll:

Pa verovatno brišu negativne komentare a moguće je i da ljudi neće da komentarišu negativno kako ne bi završili skrinšotovani u jutarnjem programu pinka kao nasilnici i ološ.

ma njegov tata se muci da mu autobusom donese u serpici ono sto mu je mama skuvala za rodjendan... mislim ako to nije dokaz da je nas...

- - - - - - - - - -

https://www.kurir.rs/vesti/politika...lala-moje-omiljeno-jelo-punjene-lignje-u-sosu

jao toliko jadan radi da nema vremena da vidi mamu na rodjendan, a tata se muci da mu dostavi serpicu. :(

dajte da se organizujemo, da im uplatimo neku kintu, da pomognemo ljudima... teske su to muke.

Poslednja izmena:
Pojedine strukture iz bezbjednosnog sistema Crne Gore, aktivno učestvuju, u planiranju protesta koji se organizuju u Srbiji, protiv tamošnje vlasti, saznaje Borba. Postoji, kako nam je potvrđeno, koordinirana akcija, između djelova ovdašnjeg ANB-a i pojedinih lica koja učestvuju u protestima u Srbiji. Cilj je da se žarište nestabilnosti preseli na teritoriju Srbije.

Te akcije su intezivirane nakon što je Srbija zatvorila granicu za bezbjednosno interesantna lica iz Crne Gore, od kojih je većina na vezi sa pojedinim bezbjednosnim strukturama u našoj zemlji.

/borba.me/borba-otkriva-djelovi-anb-a-pomazu-destabilizaciju-srbije-zbog-svercerskih-poslova-na-kosovu

- - - - - - - - - -

********* bi vucica u spuz ako se moze..:rotf:

Pojedine strukture iz bezbjednosnog sistema Crne Gore, aktivno učestvuju, u planiranju protesta koji se organizuju u Srbiji, protiv tamošnje vlasti, saznaje Borba. Postoji, kako nam je potvrđeno, koordinirana akcija, između djelova ovdašnjeg ANB-a i pojedinih lica koja učestvuju u protestima u Srbiji. Cilj je da se žarište nestabilnosti preseli na teritoriju Srbije.

Te akcije su intezivirane nakon što je Srbija zatvorila granicu za bezbjednosno interesantna lica iz Crne Gore, od kojih je većina na vezi sa pojedinim bezbjednosnim strukturama u našoj zemlji.

/borba.me/borba-otkriva-djelovi-anb-a-pomazu-destabilizaciju-srbije-zbog-svercerskih-poslova-na-kosovu

- - - - - - - - - -

********* bi vucica u spuz ako se moze..:rotf:

Сви смо се уротили против Алека: Србија, Црна Гора, Северна Македонија и Косово

Back