SLOBODANKA
Početnik
- Poruka
- 21
Ne znam sta da radim kad pogledam te, krisom ispod oka, a znam da ne smem otici bez tvoga dodira, ni poljubiti te javno. Ispod svojih skuta krijem te, u tajnome svetu ljubavi i mrznje, u isto vreme mrzim te i u isto vreme ubila bih za tebe.......
Takvu ljubav u sebi stvaram, u sebi te cuvam, u sebi te volim, jer tvoje su ruke daleko od mene, i nikada ne zelim da ih prisvojim, jer si vazduha izaslanik, mocnih sila pobornik, tvoje su oci velikih vid, i koraci tvoji prelaze milje za jedan sekund i jedan tren, u mojoj dusi, za moj stid.
Pred tobom i sveta i gresna, dajem ti misli i srce, na poklon na dar,
i oblacim najlepse haljine, u zlato se svijam, da blistam za tebe.
Gorda i svoja, koracam polako, prilazim tebi boziji sine, kao u oltar,
pobozna i mirna, predajem se, sa suzama prihvatam dogadjaja tok, da nemocna sam pred tobom, da umirem i ponovo se radjam, tamo gde pocinje vreme, tamo gde se stvara novi zivot, kada to zelim, kada ti zelis.
Volja je tvoja....
Strah je samo moj.
Takvu ljubav u sebi stvaram, u sebi te cuvam, u sebi te volim, jer tvoje su ruke daleko od mene, i nikada ne zelim da ih prisvojim, jer si vazduha izaslanik, mocnih sila pobornik, tvoje su oci velikih vid, i koraci tvoji prelaze milje za jedan sekund i jedan tren, u mojoj dusi, za moj stid.
Pred tobom i sveta i gresna, dajem ti misli i srce, na poklon na dar,
i oblacim najlepse haljine, u zlato se svijam, da blistam za tebe.
Gorda i svoja, koracam polako, prilazim tebi boziji sine, kao u oltar,
pobozna i mirna, predajem se, sa suzama prihvatam dogadjaja tok, da nemocna sam pred tobom, da umirem i ponovo se radjam, tamo gde pocinje vreme, tamo gde se stvara novi zivot, kada to zelim, kada ti zelis.
Volja je tvoja....
Strah je samo moj.