Ovako je Tramp rešio da uništi NATO! Neće ga napustiti, već radi nešto mnogo lukavije: Svi ostali beže iz Alijanse?!

Za mene nisu.
Tvoje glediste je takvo.
U vezi Kosova stvar je neko drugi “resio”.
opet su oni krivi i za Kosovo, jer Srbi nisu hteli da potpisu, ovi su bombardovali, posle su morali da bi prestalo, a izgovor da je Milosevic diktator..
i ovaj sad je diktator, ali im treba trenutno, kad ga iskoriste, cao...

opet su oni krivi i za Kosovo, jer Srbi nisu hteli da potpisu, ovi su bombardovali, posle su morali da bi prestalo, a izgovor da je Milosevic diktator..
i ovaj sad je diktator, ali im treba trenutno, kad ga iskoriste, cao...
I opet oni krivi?
Tesko ovom narodu uvek mu neko drugi kriv.

oni nas bombardovali, nisam mazohista da volim agresore..
a mi smo sami sebi krivi jer smo govna ovako..
Nikada ne bih rekla I nikad necu da moj narod to sto si napisao/la.
Volim svoj narod i zao mi je svakog naroda koji dozivi bilo kakvo nasilje.
Ljudi bi trebalo da budu dobri. Ali nije tako uvek.

Nikada ne bih rekla I nikad necu da moj narod to sto si napisao/la.
Volim svoj narod i zao mi je svakog naroda koji dozivi bilo kakvo nasilje.
Ljudi bi trebalo da budu dobri. Ali nije tako uvek.
i ja volim svoj narod, ali je evidentno da smo losi i prodane duse..da smo bolji, bilo bi nam bolje!

Problemi koje pravi Tramp dotiču i tebe jer će sutra dan da ti saopšte na poslu kako otpuštaju radnike jer tvoja firma više ne može da plasira robu jer je neki kooperant bankrotirao zbog Trampovih tarifa i manipulacija na berzi.

Zahvaljujem na tvojoj brizi ali za moj posao nema zime...sa tarifama ili bez.

Velika greška koju će skupo da plate. Samo juče je bio pad berze 1.5 triliona dolara, ljudi gube ušteđevine i milione dolara zbog njegovih budalaština. Samo Elon Musk je juče pao 11 milijardi dolara.
Dobro je da si im rekao. Mozda, samo mozda ljudi shvataju da im se blizi bankrot pa pokusavaju da izvuku maksimum. Ali sta znaju oni :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Back