ovaj znak ubedljivo je najveći PRELJUBNIK: bezočno vara partnera, a za njima ne zaostaju ni oni! to je potvrdila čak i studija

Sensei

Master
Moderator
Poruka
58.308
No, nedavno je stranica Ešli Madison, sajt za upoznavanje ljudi koji su već u braku, a traže zanimaciju sa strane, sproveo zanimljivo istraživanje sa ciljem da utvrde koje su osobine povezane sa varanjem. Istraživanje je obuhvatilo 21. 400 njihovih članova, a rezultati o tome kojim horoskopskim znakovima pripadaju su prilično iznenađujući.

Najveći broj članova ovog sajta čiji je slogan "Život je kratak - započni aferu!" pripada horoskopskom znaku Jarca! I ne samo to, već je i period godine koji pripada sezoni Jarca najaktivniji kada je reč o novim korisnicima.

1695241778115.png
 
Poslednja izmena:
Izraelski astrolog i vidovnjak Inbal Honigman, inače astrolog slavnih, osvrnuo se na tvrdnje da su Jarčevi najveći preljubnici Zodijaka, prenosi "Mirror".

"Jarac je možda dovoljno pošten da prizna prevaru, ali je takođe dovoljno nepošten da nastavi da vara partnera. Ako izlazite sa Jarčevima, znajte da su oni konkurentni, da vole da imaju najboljeg partnera. Da biste ih sprečili da vas prevare, morate stalno da im stavljate do znanja kako ste najbolji, u suprotnom lako mogu da nađu nekog ko je lepši, bolji, ima bolji posao, a to je već rizična zona", ističe ovaj astrolog, ali tvrdi da se u astrološkim krugovima druga dva znaka posmatraju kao naskloniji neveri.

"Obično smatramo da su Blizanci ti koji će najverovatniji biti neverni, jer su Bliznaci dvojac koji može da živi dva različita života i voli dva različita partnera i da ne vidi nikakav problem u tome.

horoskop, blizanci
FOTO: PROFIMEDIA

Škorpije su veoma stratsvene i takođe se veruje da mogu lako da "zalutaju" sa puta vernosti, jer kombinuju vodeni element, koji je najromantičniji, sa planetom Marsom, njihovim vladarom, koji je veoma vatren", ističe on za "Mirror".
 

Back
Top