Ovaj Svetski rat je protiv onih koji se odriču hrišćanskih vrednosti

Обилић

Poznat
Poruka
9.641
AUTORSKA
Posle poslednjih dešavanja u Ukrajini sve je jasnije gde se želi potpuno proterati pravoslavna crkva Rusije zbog onih koji prihvataju Vatikanski satanizam koji je leglo pedofilizma i obožavoca istopolnih brakova.
Nažalost na Zapadu običan svet nije toga svestan jer mediji koji ga bombarduju propagandom totalno ih učinili svojim saučesnicima.

Ма ми смо имали добар курс, него забрљависмо.

Сад постајемо ненормални тотално,
ено на теми како су пси изуједали трудницу
тип пише да је она крива и све у том стилу.

Scott Isle

Veoma poznat
Poruka
13.843
AUTORSKA
Posle poslednjih dešavanja u Ukrajini sve je jasnije gde se želi potpuno proterati pravoslavna crkva Rusije zbog onih koji prihvataju Vatikanski satanizam koji je leglo pedofilizma i obožavoca istopolnih brakova.
Nažalost na Zapadu običan svet nije toga svestan jer mediji koji ga bombarduju propagandom totalno ih učinili svojim saučesnicima.
Imas li ti mitraljez i rucno protivolopno oruzje, ili ti to tvoja demokratija ne dozvoljava da imas dok strani gradjani to mogu?

canavaro

Aktivan član
Poruka
1.512
AUTORSKA
ja sam mozda propustio neka desavanja u Ukrajini, pa ako bi mogao da objsnis detaljnije.
Dakle, ako sam dobro razumeo:
Ukrajinu (pravoslavnu zemlju) napadne Rusija (pravoslavna zemlja) i rezultat toga je da satanisticki, pedofilski Vatikan hoce da protera pravoslavnu crkvu iz Ukrajine?