Ovaj restoran nudi da vas osoblje išamara ako platite

Sensei

Master
Moderator
Poruka
63.015
Japanski izakaia bar našao se na udaru kritika jer je posetiocima ponudio prilično kontroverznu uslugu šamaranja pre serviranja obroka.

Šačihoko-ja izakaja u Nagoji služila je svoje grickalice uz obilne šamare koje je isporučivalo njeno žensko osoblje.

Kaže se da je bizarna usluga revitalizirala poslovanje ustanove, privlačeći sve veći broj korisnika voljnih da isprobaju bolno iskustvo.

U početku je šamaranje vršio samo jedan član izakaia osoblja, na zahtev, ali kako je potražnja rasla, menadžment je unajmio nekoliko devojaka koje su bile spremne da daju šamare i čak je počeo da naplaćuje naknadu od 100 jena (90 centi) po šamaru.

1701900817230.png


Verovali ii Ne!
 
Medijska publikacija na kineskom jeziku Liberti Times Net nedavno je objavila izveštaj o izakajinoj čudnoj usluzi šamaranja po licu, tvrdeći da je u jednom trenutku naplaćivala ljudima i do 500 jena da biraju koji od članova osoblja da ih ošamare.

Usluga je bila popularna i kod japanskih muškaraca i žena, kao i kod radoznalih stranih turista.
 
„Što ih je žensko osoblje jače udaralo, pokrovitelji su postajali sve uzbuđeniji“, tvrdi se u izveštaju Liberti Times Net-a.

„Ne samo da gosti nisu bili ljuti, već se činilo da su se osećali opuštenije nakon udarca. Čak bi se zahvalili članu osoblja koji ih je udario.”

Pogledajte prilog 1459484
Ja sam danas od crnkinje tražio da me izudara po leđima, pristala je...
Prija, nezgodno sam spavao vrv...

A videh i desetak Azijata kako vežbaju sa nekim metalnim štapovima...
 

Back
Top