Ovaj dokumentovani video je uništio SNS za sva vremena,milion pregleda

Ne znam šta bi rekla povodom ovoga videa. Slažem se da pojedini uživaju u svakoj vrsti agresivnog ponašanja, da su nedostojni uniformi kojih nose i plata, koje su narodni novac, a sa druge strane mnogim policajcima i nije lako. Možda su članovi njihovih porodica na drugoj strani, možda su i sami nezadovoljni kompletnom situacijom u zemlji, na svom poslu, okruženju... Svi smo manje više zaduženi kod ovih lopovskih banaka, izdržavamo jednog ili više članova porodice. Čuvamo posao i propadamo iz dana u dan. Čekamo nešto što ni sami ne možemo definisati. Mislim da i ne razmišljamo potpuno trezveno. Nešto je u vazduhu. Sukob dobrog i zlog. Šta god da jeste, nije dobro po nas.
Većinom svi krive kriminal. Dobro, ima ga. Baš ga ima. Kažu da ga ima u svakoj državi, a mi ga još i uvozimo. Dobro ga i čuvamo. Da nam je živ i zdrav.
Ja ne krivim kriminal. Ne znam šta da kažem, a da me ne razapnu ovdje?! Reći ću, pa šta?! Krivi su seljaci. Narodiše toliko seljačnina da život okrenuše naopačke. Krala su i gospoda, ali gospodski. Transakcijama. Kovertama. Netransparentno. Ovi kradu rukama i lopatama. Reklamiraju se kao najveći ljudski brend.
Dosadilo mi kukati i nabrajati...
Seljaci su krivi za sve!

Naravno da neće. Uzdrmaće ga malo i nastaviće kao da ništa nije bilo.
Ili.
Progutaću, bolje je. Nadati se.;)
Hulja se usrao kada je narod trebao da izađe još je ceo svet mislio da će pasti.
Mora se čačanskim stilom raditi, tj. ucena. Ako se ne ispune zahtevi studenata radikalizujemo proteste

Hulja se usrao kada je narod trebao da izađe još je ceo svet mislio da će pasti.
Mora se čačanskim stilom raditi, tj. ucena. Ako se ne ispune zahtevi studenata radikalizujemo proteste
Radikalizovati i stav. Pustiti to peace brother, pa on tebe pendrekom po glavi.
Čitati Bibliju, oko za oko, zube za zube:tiganj:

Pa jeste se h*lja usro čim je doveo sve što može protiv naroda i plakao na televiziji lololol
fora je što ni on nije znao da su studenti ovolika trpila
nisu ovi studenti kao mi 90ih, nema struje , love, kriminal, benzin u flašicu, rat, bombardovanje,
druga je to sorta, ovi ako im internet ne radi pola sata briznu u plač.

Pa jeste se h*lja usro čim je doveo sve što može protiv naroda i plakao na televiziji lololol
fora je što ni on nije znao da su studenti ovolika trpila

Studenti su intelektualci.

A vi osvojite vlast drugim putem i drugim metodama. Niko nikog ne isključuje. Pa da vidimo. Sad je načet, hajdete u napad.

Back