Ne znam šta bi rekla povodom ovoga videa. Slažem se da pojedini uživaju u svakoj vrsti agresivnog ponašanja, da su nedostojni uniformi kojih nose i plata, koje su narodni novac, a sa druge strane mnogim policajcima i nije lako. Možda su članovi njihovih porodica na drugoj strani, možda su i sami nezadovoljni kompletnom situacijom u zemlji, na svom poslu, okruženju... Svi smo manje više zaduženi kod ovih lopovskih banaka, izdržavamo jednog ili više članova porodice. Čuvamo posao i propadamo iz dana u dan. Čekamo nešto što ni sami ne možemo definisati. Mislim da i ne razmišljamo potpuno trezveno. Nešto je u vazduhu. Sukob dobrog i zlog. Šta god da jeste, nije dobro po nas.
Većinom svi krive kriminal. Dobro, ima ga. Baš ga ima. Kažu da ga ima u svakoj državi, a mi ga još i uvozimo. Dobro ga i čuvamo. Da nam je živ i zdrav.
Ja ne krivim kriminal. Ne znam šta da kažem, a da me ne razapnu ovdje?! Reći ću, pa šta?! Krivi su seljaci. Narodiše toliko seljačnina da život okrenuše naopačke. Krala su i gospoda, ali gospodski. Transakcijama. Kovertama. Netransparentno. Ovi kradu rukama i lopatama. Reklamiraju se kao najveći ljudski brend.
Dosadilo mi kukati i nabrajati...
Seljaci su krivi za sve!