Ovaj čarobni napitak SVAKOG JUTRA PIJE KEJT MIDLTON i zato joj koža blista, i nikad nema problema sa kilogramima: Podmlađuje i čisti od toksina

Ја Лимунчицу обожавам!
Pa da...nije cudo sto Tonci zna...Ona bi ovde razlozila i hemijski sastav spinata,sve sa atomima i molekulima,ali je zaista neobicno da JA to znam.😂
Sad bi zlobnici rekli,dobro je da znas i sta je spinat.😂

Pa da...nije cudo sto Tonci zna...Ona bi ovde razlozila i hemijski sastav spinata,sve sa atomima i molekulima,ali je zaista neobicno da JA to znam.😂
Sad bi zlobnici rekli,dobro je da znas i sta je spinat.😂
pa mislim to ti je i baba znala
znaci, ako si slusala babu nije neobicno 😆

Da, do nekih godina imaju sigurno određen br.kg ....al meni ona nije blistava, deluje mnogo starije čak.
kejt-midlton-830x0.jpg

Z ko neki đed sa Cetinja, priagnica i skoruuupaa..
јес, ево ћу да једем авокадо и осталу егзотику,
са све смутијем по рецепту, и да изгледам к'о Кејт,
или она наша Маја Волк. :lol:

@moonja.. преферирам већином сремске производе.;)

јес, ево ћу да једем авокадо и осталу егзотику,
са све смутијем по рецепту, и да изгледам к'о Кејт,
или она наша Маја Волк. :lol:

@moonja.. преферирам већином сремске производе.;)
Maja Volk, još bolja riba od Kejti...

Kejt Midlton svakog jutra uz doručak pije zeleni smuti koji je pun vitamina i hranjivih materija. U zelenom blendiranom soku su kelj, spirulinu (vrsta planktonskih cijano bakterija (modro zelene alge), matchu (vrsta zelenog čaja), spanać, zelena salata i zeleno voće. Bivša je kraljevska nutricionistkinja Dženifer Hanavej govorila je o prednostima napitka koji konzumira vojvotkinja.

Lg7k9kpTURBXy80YzQ5ZjA2NThmOGRkN2RhNTE4YTAxMGFmNjgzZTM0NS5qcGeRkwLNAp4A3gABoTAF

"Možete da potrošite stotine i stotine evra na tretmane kože, proizvode i negu lica, ali ako se ne hranite kako treba, nikada nećete moći iskoristiti njene prednosti jer mi smo ono što jedemo", objasnila je ona.

"Sve, od kelja do lisnatog povrća je izvrstan izvor hranjivih materija. Ovaj napitak prepun je antioksidansa koji se bore protiv oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima i toksina iz okoliša koji nam kradu prirodni sjaj", zaključila je Dženifer.

Stručnjaci su podelili recept za zeleni smuti s kruškom, đumbirom i avokadom koji ženama može pomoći da postignu prirodan sjaj i ostanu u dobroj formi. Zdravi smutiji mogu smanjiti potrebu za grickalicama između obroka tako da se duže osećamo sitima.

Zeleni smoothie s kruškom, đumbirom i avokadom​

Sastojci:

- 200 ml kokosove vode

- Pola avokada

- Jedna kruška

- Jedna kaščica sveže isceđenog limunovog soka

- Šaka spanaća

- Jedan cm naseckanog korena đumbira

- Dva sveža korijandera

Stavite sve u blender i izmiksajte.

Kejt Midlton uz ovaj smuti voli da doručkuje ovsene pahuljice koje je dugo drže sitom i daju joj dovoljno energije za sve obveze oko troje dece i kraljevskih obaveza, ali i za vežbanje.

https://zena.blic.rs/lepota/kejt-mi...dmladuje-i-cini-kozu-blistavom-ovo-je/m0j7nw9
Znači, samo leži i ne troši energiju...

Kejt Midlton svakog jutra uz doručak pije zeleni smuti koji je pun vitamina i hranjivih materija. U zelenom blendiranom soku su kelj, spirulinu (vrsta planktonskih cijano bakterija (modro zelene alge), matchu (vrsta zelenog čaja), spanać, zelena salata i zeleno voće. Bivša je kraljevska nutricionistkinja Dženifer Hanavej govorila je o prednostima napitka koji konzumira vojvotkinja.

Lg7k9kpTURBXy80YzQ5ZjA2NThmOGRkN2RhNTE4YTAxMGFmNjgzZTM0NS5qcGeRkwLNAp4A3gABoTAF

"Možete da potrošite stotine i stotine evra na tretmane kože, proizvode i negu lica, ali ako se ne hranite kako treba, nikada nećete moći iskoristiti njene prednosti jer mi smo ono što jedemo", objasnila je ona.

"Sve, od kelja do lisnatog povrća je izvrstan izvor hranjivih materija. Ovaj napitak prepun je antioksidansa koji se bore protiv oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima i toksina iz okoliša koji nam kradu prirodni sjaj", zaključila je Dženifer.

Stručnjaci su podelili recept za zeleni smuti s kruškom, đumbirom i avokadom koji ženama može pomoći da postignu prirodan sjaj i ostanu u dobroj formi. Zdravi smutiji mogu smanjiti potrebu za grickalicama između obroka tako da se duže osećamo sitima.

Zeleni smoothie s kruškom, đumbirom i avokadom​

Sastojci:

- 200 ml kokosove vode

- Pola avokada

- Jedna kruška

- Jedna kaščica sveže isceđenog limunovog soka

- Šaka spanaća

- Jedan cm naseckanog korena đumbira

- Dva sveža korijandera

Stavite sve u blender i izmiksajte.

Kejt Midlton uz ovaj smuti voli da doručkuje ovsene pahuljice koje je dugo drže sitom i daju joj dovoljno energije za sve obveze oko troje dece i kraljevskih obaveza, ali i za vežbanje.

https://zena.blic.rs/lepota/kejt-mi...dmladuje-i-cini-kozu-blistavom-ovo-je/m0j7nw9
Ovas i ja jedem ujutru , super je i prija mi . Taj smuti ne bih pila.
Ali ok žena je sportski tip , mada par kg gore bila bi lepša u licu i uopšte. Meni je ok.

i onaj starinski recept s mlijekom i spinatom je zakon
tako neutralises oksalate
al vole ljudi moderno pa to ti je
sve u blender spinat, kelj, gume od traktora...😬

Zar mleko ne sputava koriscenje gvozdja iz spanaca?
Kada mi je detence bilo malo mislim da sam tako nesto procitala.

Licno ne volim spanac sa mlekom jer ne pijem mleko ali ne bih bas ni blendala sveze listove u smutiju.
Mahom volim omlet sa spanacem i sa fetom, paradajzom, maslinama pa uz baget sa rupama. Ili tako ili u piti sa fetom i mirodjijom.

A Kejt je meni lepa, ima lepu kosu mnogo...ali jest' malo premrsava za moj ukus.

Meni Kejt uopste nije neka ljepotica,zapravo cisti prosjek.Da nije to sto jeste,ne bi je niko ni zapazio.A i izgleda mi dosta starije nego sto jeste.
Ali za Engleze je vjerovatno vrh ljepote.
Jedino sto je mrsava,pa joj sve sto obuce dobro stoji.
Александра Пријовић. Пре пластичних операција.
prija5.png
3125549_kejt3_ff.jpg

Meni Kejt uopste nije neka ljepotica,zapravo cisti prosjek.Da nije to sto jeste,ne bi je niko ni zapazio.A i izgleda mi dosta starije nego sto jeste.
Ali za Engleze je vjerovatno vrh ljepote.
Jedino sto je mrsava,pa joj sve sto obuce dobro stoji.
Za porodicu u kojoj se nalazi je premija.
Meni je recimo vrlo lijepa, ljepsa od naseg prosjeka.
Mozda se ocekuje da se ona sa godinama podmladjuje, s obzirom na dostupnost sredstava ali sad sam vidjela da je presla 40, pa mi je i tu skroz u skladu sa godinama.

Za porodicu u kojoj se nalazi je premija.
Meni je recimo vrlo lijepa, ljepsa od naseg prosjeka.
Mozda se ocekuje da se ona sa godinama podmladjuje, s obzirom na dostupnost sredstava ali sad sam vidjela da je presla 40, pa mi je i tu skroz u skladu sa godinama.
Ne,ne ocekujem da se sa godinama podmladjuje,ali izgleda mi starije za svoje godine.
Nije ona ruzna,ali nekako mi nije ni lijepa...ne znam kako da objasnim.🙂

Back