Ова „власт“ не заслужује ни протесте

Zoroastar

Domaćin
Poruka
3.783
Протести се организују против оних поводом којих постоји бар минимална нада да ће хтети и моћи да изађу у сусрет потребама народа, који протестује, а пре свега потреби која се тиче пристојног живота.

Ова и оваква „власт“, као и уопште овај и овакав систем не уливају ни зрно наде да ће се ствари променити на боље.

Овом „влашћу“ и овим системом преко назови Народне скупштине и партија владају домаћи и страни мешетари, спонзори тих партија, којима је пристојан живот народа „девета рупа на свирали“ .

Зато против таквих „безнадежних случајева“ не вреди протестовати.

Они ни то не заслужују.

Уместо протеста организоваће се МАНИФЕСТАЦИЈЕ НАРОДНЕ ВОЉЕ.

На тим скуповима, који ће започети кад се постигне народни консензус за промену система, неће се протестовати против „безнадежних“ него манифестовати, показати снага и воља огромне већине која не види решење ни у ванредним ни у редовним курта-мурта изборима.

Какви протести ,губљење времена,правац ТЕРАЗИЈЕ

Види овако: уз све разумевање и уважавање твоје воље да будеш "комунисткиња", рекао бих ти пар ствари:

1. са твојом, као ни са било којом другом идеологијом, које су све посвађане са стварношћу, се не слажем ни колико црно испод нокта

2.у топику је реч о предстојећим манифестацијама народне воље, а не о протестима, па ни "јуришима на Теразије"

3.кад-тад ћеш схватити да твоје "политичко опредељење" не само не пије воду кад је у питању стварање државе и обезбеђивање пристојног живота народу, него да уопште и нема везе са политиком, да је искључиво "личног карактера" /ово ти говорим као антропопсихолог/:bye:

Види овако: уз све разумевање и уважавање твоје воље да будеш "комунисткиња", рекао бих ти пар ствари:

1. са твојом, као ни са било којом другом идеологијом, које су све посвађане са стварношћу, се не слажем ни колико црно испод нокта

2.у топику је реч о предстојећим манифестацијама народне воље, а не о протестима, па ни "јуришима на Теразије"

3.кад-тад ћеш схватити да твоје "политичко опредељење" не само не пије воду кад је у питању стварање државе и обезбеђивање пристојног живота народу, него да уопште и нема везе са политиком, да је искључиво "личног карактера" /ово ти говорим као антропопсихолог/:bye:

Има бре да нас молите да се вратимо

Има бре да нас молите да се вратимо

Pa dobro. Strpljivo čekajte taj čas:D

Uz malo GMO-intervencije i na vrbi će roditi grožđe:)

Mnogo teže će ići sa reanimacijom "mrtve kobile", kako bi proizvela onaj "zvuk sa pratećim neprijatnim mirisom":lol:

Ali, nauka se sve brže razvija, pa...;)

Poslednja izmena:
Pa dobro. Strpljivo čekajte taj čas:D

Uz malo GMO-intervencije i na vrbi će roditi grožđe:)

Mnogo teže će ići sa reanimacijom "mrtve kobile", kako bi proizvela onaj "zvuk sa pratećim neprijatnim mirisom":lol:

Ali, nauka se sve brže razvija, pa...;)

Наука капиталиста мени говори о науки ,па ми смо бре на месец отишли свемир истржили за времем СССР све смо вам у аманет оставили да би ви распарчали

Наука капиталиста мени говори о науки ,па ми смо бре на месец отишли свемир истржили за времем СССР све смо вам у аманет оставили да би ви распарчали

Что с тобои? Откудда у тебиа мисл что ја совпадаиу в очеред тех что сделали такуиу работу?

Ти ошибнулас, совсем ошибнулас.;)

(Немам све знаке за руски, па отуд пар парвописних грешчица)

Poslednja izmena:
Back