Nina Veteran Supermoderator Poruka 412.111 16.01.2026. u 19:35 - Ova 3 znaka su ubedljivo najprivlačnija #26 Droid: Ima nekad se zapitas sta privlaci zene... mora da su zvezde Kliknite za proširenje... Možda si harizmatican a da to ne znaš
Droid: Ima nekad se zapitas sta privlaci zene... mora da su zvezde Kliknite za proširenje... Možda si harizmatican a da to ne znaš
Boja bez imena Ističe se Poruka 2.793 16.01.2026. u 19:36 - Ova 3 znaka su ubedljivo najprivlačnija #27 Lagerta: Au brate sada sam u šokuuu kakva svađalačka vaga Kliknite za proširenje... Nemoj da te šokiraju muške Vage po tom pitanju to su ti one prave ose, bez premca. Za ženske Vage mi nije poznato.
Lagerta: Au brate sada sam u šokuuu kakva svađalačka vaga Kliknite za proširenje... Nemoj da te šokiraju muške Vage po tom pitanju to su ti one prave ose, bez premca. Za ženske Vage mi nije poznato.
Droid Legenda Poruka 52.454 16.01.2026. u 19:47 - Ova 3 znaka su ubedljivo najprivlačnija #28 Nina: Možda si harizmatican a da to ne znaš Kliknite za proširenje... Iskreno.. a ovde mozemo kao anonimusi da budemo iskreni.. Ne znam. Znam da kada mislis da si vredan 20% u stvari si vredan 90% Hvala ti na tvom postu. Lepo je na mestu gde ljudi lece komplekse cuti nesto drugacije. Kupila si me.
Nina: Možda si harizmatican a da to ne znaš Kliknite za proširenje... Iskreno.. a ovde mozemo kao anonimusi da budemo iskreni.. Ne znam. Znam da kada mislis da si vredan 20% u stvari si vredan 90% Hvala ti na tvom postu. Lepo je na mestu gde ljudi lece komplekse cuti nesto drugacije. Kupila si me.
Mecenaa Iskusan Poruka 5.769 16.01.2026. u 20:00 - Ova 3 znaka su ubedljivo najprivlačnija #29 Lagerta: Au brate sada sam u šokuuu kakva svađalačka vaga Kliknite za proširenje... Samo kada se branim. Znaš i sama kako vage mogu da budu zeznute ako ih primoras na to. Nisi ni ti bolja
Lagerta: Au brate sada sam u šokuuu kakva svađalačka vaga Kliknite za proširenje... Samo kada se branim. Znaš i sama kako vage mogu da budu zeznute ako ih primoras na to. Nisi ni ti bolja
L Lagerta Bez titule Supermoderator Poruka 37.735 16.01.2026. u 22:50 - Ova 3 znaka su ubedljivo najprivlačnija #30 Mecenaa: Samo kada se branim. Znaš i sama kako vage mogu da budu zeznute ako ih primoras na to. Nisi ni ti bolja Kliknite za proširenje... Pošteno
Mecenaa: Samo kada se branim. Znaš i sama kako vage mogu da budu zeznute ako ih primoras na to. Nisi ni ti bolja Kliknite za proširenje... Pošteno
Stannis Baratheon Aktivan član Poruka 1.945 24.01.2026. u 12:38 - Ova 3 znaka su ubedljivo najprivlačnija #31 Jarcevi imaju najlepsu energiju i izgled,Lavovi ne znam koga mogu privuci onako naduvani bez pokrica
A andjelijaa Elita Poruka 18.479 31.01.2026. u 12:08 - Ova 3 znaka su ubedljivo najprivlačnija #32 Stannis Baratheon: Jarcevi imaju najlepsu energiju i izgled,Lavovi ne znam koga mogu privuci onako naduvani bez pokrica Kliknite za proširenje... Kako bi mi moja kuma rekla,da je musko nikad mi ne bi prisla
Stannis Baratheon: Jarcevi imaju najlepsu energiju i izgled,Lavovi ne znam koga mogu privuci onako naduvani bez pokrica Kliknite za proširenje... Kako bi mi moja kuma rekla,da je musko nikad mi ne bi prisla
Majstor Života Poznat Poruka 9.061 31.01.2026. u 12:15 - Ova 3 znaka su ubedljivo najprivlačnija #33 Imal lava? Ima, ima
bird again Buduća legenda Poruka 46.096 01.02.2026. u 09:36 - Ova 3 znaka su ubedljivo najprivlačnija #34 Majstor Života: Imal lava? Ima, ima Kliknite za proširenje... Ne diraj lava dok spava