V
verni pratilac
Gost
mogu da primim e mail ali ne mogu da posaljem:?-HVALA
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ti je broj serverskog porta za SMTP 25, a za POP3 110...verni pratilac:cekirao sam to ali opet je sve po starom nemogu da posaljem poruku ali mogu da primim ,pa da nije neki port koji ne odgovara to nisam proveravao
Siguran si da nije auto-dialer u pitanju? Komp ti je čist, što se virusa, crvića i ostalog šljama tiče?verni pratilac:omene care sve je u redu sada bio je smtp port na losem broju setovan-hvala.--i ako mozes nesta da mi kaZes po pitanju konekcije kada se skinem sa neta pojavljuje automatcki ista konekcija pa moram da restartujem pc da bi posle sve bilo u redu.nisu daileri ako na to mislis.
Nije CAR nego CARICA!!!verni pratilac:omene care sve je u redu sada bio je smtp port na losem broju setovan-hvala.--i ako mozes nesta da mi kaZes po pitanju konekcije kada se skinem sa neta pojavljuje automatcki ista konekcija pa moram da restartujem pc da bi posle sve bilo u redu.nisu daileri ako na to mislis.
E, pa ako se dešava BAŠ UVEK... to isključuje (doduše ionako malo verovatnu) mogućnost da ponovno uspostavljanje konekcije proziva neki softver sa automatskim update-om.verni pratilac:to se desava bas uvek kad se diskonektujem on odmah uspostavlja konekciju.nisu upitanju daileri ocistio sam sa spyboot i ad aware 6.181 --sta jos moze da bude..help help...