Otvoreno pismo Vučiću

ko je novi premijer?
i zbog cega se on vise od vas pojavljuje na teveu?
i zasto vi niste u krusevcu?
jer ako on misli da bude presednik 2028 umesto vas necu da glasam z anjeva
eto sad
nece da moze da proda sve po srbiji
vido sam ga d aide odma iza dacica
tj on ide pa onda dacic kao da dacic promovise njega u krusevcu
a onda vucic se pojavi skroz nedje drugde u obicnoj majci.
aaaaa toj nece d amoze
ne svidje mi se novi premijer
vratite anu!
SNS nije piramidalna struktura, kako ste mislili. To je ogromna konglomeracija više centara moći kojima Vučić povlađuje, da bi svi ostali na okupu, da bi njemu bilo dobro i da bi bio prvo i najmoćnije lice države.Vučević je, verovali ili ne, predvodnik jednog od tih centara. Iako mu pertle vire iz Vučićevog anusa, on ima dovoljno moći da Vučiću sjebe celu strukturu moći. Stoga moraju da miluju jedan drugoga, Slična je priča i sa kosovskom klanom Veselinović-Radojičić. Jeste AV moćniji od njih, ali ne toliko da lako može da se obračuna sa njima i pusti ih niz vodu

SNS nije piramidalna struktura, kako ste mislili. To je ogromna konglomeracija više centara moći kojima Vučić povlađuje, da bi svi ostali na okupu, da bi njemu bilo dobro i da bi bio prvo i najmoćnije lice države.Vučević je, verovali ili ne, predvodnik jednog od tih centara. Iako mu pertle vire iz Vučićevog anusa, on ima dovoljno moći da Vučiću sjebe celu strukturu moći. Stoga moraju da miluju jedan drugoga, Slična je priča i sa kosovskom klanom Veselinović-Radojičić. Jeste AV moćniji od njih, ali ne toliko da lako može da se obračuna sa njima i pusti ih niz vodu
kolko ja znadem predsednik je komadant tojemu premijelu i ovaj njega mora zlusati premijer raspolaze samo sargumenti dok prendsednik raspolase sa sirok asortiman povoljnih medjunarodnih ,zkonodavnosti
taj premijer ja za nj njesam cua o se samo tako pojavio od televiziju! i klevece! pa mora da klevece!
njega su ztavili tako jer anja brbaric otisla u skupstinu da galami a njezina rec je stoput bolja od ovoga zirkuzanta
ce lepo nama bude sade kad udari inflacija od euro na dinar vracajte anju o emo anju ocemo anju ocemo anju! anja❤️ brbaric❤️
anja brndbarix❤️

Back