otvoreno klizaliste na trgu slobode

Ja DOKON :shock:

E sad si otkrio krilo na avionu...
Na livadu izlazim samo kad je pokrivena snegom, pa prošao ratrak, a na nogama umesto sličuga skije...livada bez snega to je kao priča iz mašte za tebe.

Jel treba da se naježimo ili da skočimo (sa fotelje) od linka ?
Big deal...:lol:

То за Футошку је нешто договорено или шта?

Искрено мислим да би Булевар требало да постане пословна зона са пословним зградама, не видим шта је ту лоше.... Зар требамо да останемо у стању као на овој слици?!!!! (иначе станица и почетак изградње Булевара)

76618765_c387d92a0b_o.jpg

Озбиљно, шта је у плану?

ja ne znam da klizam.....nikad nisam ni probao....mada me je nedavno neki gari zvao....sto mi je bilo malo sumnjivo,pa sam iskulirao....ali bilo bi dobro kada bi sklonili tog miletica i napravili teren za mali fudbal...e to bi bilo vec nesto...i onako stalno oni prokleti golubovi serru po njemu,pa kad sunce upece...covek jadan pozeleneo...jos bi bio i zahvalan....

.pissbottleman:
ja ne znam da klizam.....nikad nisam ni probao....mada me je nedavno neki gari zvao....sto mi je bilo malo sumnjivo,pa sam iskulirao....ali bilo bi dobro kada bi sklonili tog miletica i napravili teren za mali fudbal...e to bi bilo vec nesto...i onako stalno oni prokleti golubovi serru po njemu,pa kad sunce upece...covek jadan pozeleneo...jos bi bio i zahvalan....

Ma hajde ! Pored toliko stadiona i pomocnih terena ti bi jos hteo jedan, pa i taj na sve trgu ?

Da onda mi devojke , posto je manje uobicajeno za nas da igramo fucu , budemo vase cirlidersice?

Чупи НС:
То за Футошку је нешто договорено или шта?

Искрено мислим да би Булевар требало да постане пословна зона са пословним зградама, не видим шта је ту лоше.... Зар требамо да останемо у стању као на овој слици?!!!! (иначе станица и почетак изградње Булевара)

76618765_c387d92a0b_o.jpg

Озбиљно, шта је у плану?

bio je pre nekoliko godina organizovan konkurs za futosku pijacu (ako bih se potrudio, mozda bih mogao i da pronadjem negde nagradjeno resenje... ali ne znam da li ima smisla da se trudim kad ovde ionako svaki pomen neke promene izaziva negativne komentare)... resenje predvidja izgradnju zatvorene trznice (sto je konkursnim uslovima bilo i trazeno) sa trznim centrom, kao i spratnu garazu za xy vozila... koliko se secam nagradjenog resenja, ugao je naglasen nesto visom spratnoscu (mislim da je poslovna zgrada u pitanju...dokoni, bio si u blizu:) u odnosu na ostatak objekta...

chupi (e, ladno stavlja cenzuru na rec c.u.p.i.), imas pice (vidi, nema cenzure:) za ovu sliku! i ti hemi za komentar:))

Na prostoru Riblje pijace i one skrnave stnice , treba da se napravi jedan DIVAN park ? gde ce se kakiti kucni ljubimci iz okolnih zgrada ( verovatno )?!

A sto se tice Miletica , posle leda , za sezonu prolece-leto , mogli bi da NABUDZE neku fontanu !?:D
Toliki grad , a nema fontanu !:D :mad: :|

Joj, ljudi , pa to je " kliziste " tako malecno, da mislim da ce se ubijati ko ce da udje, a ipak je potreban prostor da bi se svi razmahali nogicama !

Sad kad vidite da moji predlozi nisu losu, molim vas da glasate za mene na sl. izborima za gradonacelnicu ! Obecavam vam pohotan NS ! :)

E баш је мало клизалиште, јако је мало...... Нема везе, има клупа па ћу моћи да седим и гледам :) Мало се плашим какву ће музику пуштати, даће Бог да буде нормална!

А знате за оно да ће на Трифковићевом тргу врати парк, једва чекам, мада вероватно прво морају да се изграде други паркинзи који ће надокнадити тај простор... Е штета што ту сада није парк, таман ми ту негде фали место за седење, али не може све.....

И да, клизалишта на трговима су сасвим нормална појава, можда су могли боље маскирати комлетну пратећу "машинерију", али ја немам идеју идеју где.... Ништа, чекамо док не проради да видимо!

Back