otvoreno klizaliste na trgu slobode

>> Neva

Pa dobro, mogu i neke druge aktivnosti...po izboru. Ne bi dalje
da navodim ne uklapa se u ovu zimsku temu.
A sto se tice klizanja leti, to nikako ne stoji. 'izem
ti klizanje bez smrznutog nosa...a to je na +40 gotovo
nem oguce. Jedino ako si u nekoj hladnjaci... a onda je
"'izem ti klizanje u hladnjaci u sred leta!!" :)

underwater:
pa dobro, ukoliko nisi skolarac na raspustu ili besposlen, preostaje ti vikend.... a vikendom u vecernjem terminu je karta 180 dindzi....

Ne, ja sam student i zrtvujem jednodnevna predavanja da bi
otisao na klizanje po pristupacnoj ceni odnosno onoj koju
mogu sebi da priustim. Dok im u drugim smenama stoji prazno
klizaliste...ccc.
U bilo kojij kombinaciji, nikako ne bi isao poslepodne jer
je onda iznajmljivanje klizaljki duplo a ako vodite nekoga
sa sobom, to je bas ekstra paprena cena. :(

Sto se tice obuke ne-klizaca, za to sam 100%. Ako sam mogao
uspesno da naucim sestrinu cerkicu da kliza i sestru stavim
prvi put na led bez i jednog pada onda mogu svakoga da naucim
, potreban je samo stablan stav-cvrsta ruka-brzi refleksi
(za "instruktora")i ima da klizate ko da ste od rodjenja na
klizaljkama. Nema niceg lepseg od decijeg osmeha kada prvi
put pocne samostalno da kliza. :) :)

A to klizanje u centru se biti vise guranje nego klizanje,
nesto kao na Spensu u vreme raspusta, led izguljen do betona,
pretvoren u sneg, hiljadu klizaca, i nemas mesta ni da...
Pa sta je 20x15...nista.

ma ideja je odlicna.........budite pozitivni, pa neka bude guzva, neka se gura, bice padanja pa i upoznavanja :)

ako nista drugo, oni koji ne znaju da klizu, neka pozajme slicuge pa nek probaju ili da ih bar prosetaju do centra na ramenu :)

ja sam ucio da klizem na sodrosu, dascica sa komadom armature ..pa ceske cipele sa klasicnom sinom a prve hokejke jos uvek ih cuvam........imam i sada slicuge, bar decu da animiram..... a slicuganje se ne zaboravlja nikada :) kao ni prvi poljubac na sajmistu u smrznuti obraz :)

a gde ce golubovi da slecu. Da nece i njima da naprave klizaljke ili su ih uklonili zbog Pticije gripe. Ne zelim da pravim paniku samo pitam
Cini mi se da je to jos jedan najgluplji predlog "Razmatra se podzenma garaza ispod Mileticeovg spomenika" koliko sam shvatio ispod tog klizalista

Како сте негативни, страшно! Па биће гужве, али ће ваљада бити људи који ће ограничавати број клизача. Каже ми сестра да је у Милану био огроман ред, али је на клизалишту било места. Иначе је ово ннормално у свету, стварно не видим зашто су неки против! А и та гаража, па што да не, ако је довољно дубоко није проблем, мада мислим да је боље да тако нешто копају испод оне нове (сада већ релативно нове) иза позоришта.... Свуда постоје тунели испод градова, па испод целог Катеринија иде тунел!!!! У Амстердаму постоји подземна петља са не знам колико излаза (неколико десетина)....

Ако буде гужва бар нећу моћи да паднем :P :)

pa podzemne garaze ispod trgova ili citavih kvartova su najnormalnija stvar u svetu... najelegantnije resenje za rasterecenje parkinga u centralnim gradskim zonama... i u beogradu je prosle godine otvorena podzemna garaza ispod onog parkica ispred skupstine grada, i savrseno funkcionise...

Sredjivanje jedne ulice u Novom Sadu , izazove negodovanje "novosadjana" ,a kamoli neko kopanje kanala izpod grada !:shock: pa to je sok nevidjeni za "novosadjane" :roll:

Ludjih stanovnika nisam video ! Toliko da neko mrzi napredak u svakom pogledu , pa i rekonstrukciju grada :roll: - bruka !

jednostavno se tesko mire sa tim da se uzburka njihov ustaljeni zivot, ma o cemu bilo reci

A zamislite kad se bude preseljavala futoska sa tog coska ?:lol:
Mnogi "novosadjani" ce zavrsiti na psihijatriji :lol:

HEMI 426:
hehehehehehe, moj cenjeni poslovni partner, cestiti i posteni nesons je potpuno u pravu! :lol:

@Chupi NS, u Amsterdamu, postoji petlja auto puta koja se tacno nalazi ispod stadiona Ajaxa, pa nikom nista...

u istom tom amsterdamu autoput šiba ispod piste aerodroma schipol, a isti taj schipol se nalazi ispod nivoa mora (to za one koji će kao glavni argument protiv kopanja garaže ispod trga slobode da iznesu visok nivo podzemnih voda u NS)

@hemi: imaš odgovor vezan za rekonstrukciju "bazara" na BG forumu

hvala! :D

jos jedna stvar koju treba objasniti ljudima ( ja kao neupucen :wink: )
grad da bi dobro funkcionisao, mora da ima duplo vece kapacitete od broja stanovnika, zbog toga je u bg takva guzva a jos ce gore biti u ns jer grad od pola miliona ima kapacitete za 250 000. prema tome, u ns ce se neminovno mnogo menjati jer je potrebno potpuno promeniti saobracaj, linije javnog transporta, parkiralista i sto sta drugo, prema novoj situaciji, tj, napraviti kapacitete za milion ljudi da bi postojecih pola miliona ( mozda i vise ) moglo da funkcionise kako treba.....

nesons:
Sredjivanje jedne ulice u Novom Sadu , izazove negodovanje "novosadjana" ,a kamoli neko kopanje kanala izpod grada !:shock: pa to je sok nevidjeni za "novosadjane" :roll:

Ludjih stanovnika nisam video ! Toliko da neko mrzi napredak u svakom pogledu , pa i rekonstrukciju grada :roll: - bruka !

jednostavno se tesko mire sa tim da se uzburka njihov ustaljeni zivot, ma o cemu bilo reci

A zamislite kad se bude preseljavala futoska sa tog coska ?:lol:
Mnogi "novosadjani" ce zavrsiti na psihijatriji :lol:
A gde će se PRESELJAVATI Futoška sa TOG ćoška ??? Jel' na DRUGI ćošak Futoške ??? :shock:

Tako je GLAVNI...

DuleDalton ili ZONED ili ZLATIBOR GRADNJA neka naprave jednu poslovnu zgradu u kojoj će se na poslednja dva sprata prodavati voće-povrće a u prizemlju, radi šmeka cele zgrade, sir-kajmak i mileram :idea:
Ostali spratovi dakako trebaju biti popunjeni sa tursko-kineskom robom.:shock:
A zavidnu tezgu mora imati i vlasnik Radija ANTENA koji, gle čuda, prodaje antene na sadašnjoj futoškoj pijaci

Back